- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Dersin boş olması ders saatinde başka yerde olmanız demek değil. Sınıf başkanına yoklama al denmiş olabilir. Ders saatinde sınıfta olunur. Belli ki iki dakikada gidip gelme düşünceniz yoktu.okudugunuzu dusunmuyorum ders bostu demiskm ogretmen nasil olabilir? Acaba
Mudur yardimcimiz diyor yoklama al diye o da okula 9 gibi geliyor saat o zaman 8:15 ti yani kimse ona yoklama al demedi o kendi kafasina gore tuvaleti basti kendisi bizden once iki arkadasi erkek diye sorgusuz sualsiz gondermis hemen biz geldikten sonra baska biri de gitti yine bir sey demediDersin boş olması ders saatinde başka yerde olmanız demek değil. Sınıf başkanına yoklama al denmiş olabilir. Ders saatinde sınıfta olunur. Belli ki iki dakikada gidip gelme düşünceniz yoktu.
Diğerleri haber vermiş gideceğini siz verdiniz mi? Ben tamamen haklı demiyorum başkana. Tuvalet içine kadar girmesi yanlış. Kapıya gelip seslenmeliydi. Ama sizin davranışınız da doğru değil.Mudur yardimcimiz diyor yoklama al diye o da okula 9 gibi geliyor saat o zaman 8:15 ti yani kimse ona yoklama al demedi o kendi kafasina gore tuvaleti basti kendisi bizden once iki arkadasi erkek diye sorgusuz sualsiz gondermis hemen biz geldikten sonra baska biri de gitti yine bir sey demedi
evet bizim yaptigimizda dogru degil diger iki erkek arkadas habersiz cikip gitmisler onlara erkek diye bir sey demiyor ama benim o ara o kadar cok gelmistiki acil gitmek zorundaydimDiğerleri haber vermiş gideceğini siz verdiniz mi? Ben tamamen haklı demiyorum başkana. Tuvalet içine kadar girmesi yanlış. Kapıya gelip seslenmeliydi. Ama sizin davranışınız da doğru değil.
evet bizim yaptigimizda dogru degil diger iki erkek arkadas habersiz cikip gitmisler onlara erkek diye bir sey demiyor ama benim o ara o kadar cok gelmistiki acil gitmek zorundaydim
Burada izin vermiş göndermiş yazmışsınız.Mudur yardimcimiz diyor yoklama al diye o da okula 9 gibi geliyor saat o zaman 8:15 ti yani kimse ona yoklama al demedi o kendi kafasina gore tuvaleti basti kendisi bizden once iki arkadasi erkek diye sorgusuz sualsiz gondermis hemen biz geldikten sonra baska biri de gitti yine bir sey demedi
izin vermis yazmisim?Galiba yanlis okudunuz nerede yazmisim bana da gosterin sorgusuz sualsiz yazmisimBurada izin vermiş göndermiş yazmışsınız.
Gönderme eylemi birinin yönlendirmesiyle yapılır. Sorgusuz sualsiz gönderdi derken izin istediler o da uzatmadan tamam gidin dedi diye düşündüm.izin vermis yazmisim?Galiba yanlis okudunuz nerede yazmisim bana da gosterin sorgusuz sualsiz yazmisim
ben degilim o yuz kisiye anlattim neredeyse ama ben degilimBu arada ban yemişsin ikinci üyelik almışsın /geceoxoxo
yok onemli degil insanlik hali siz de ogrenmek istediniz diye oyle yaptiniz hayirli geceler :))Bu arada ban yemişsin ikinci üyelik almışsın /geceoxoxo
Üstüne çok geldim kusura bakma. Okuluna odaklan. İleride çok üzüleceksin.
Ek:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/search/325731/
Aynısını yazmaya gelmiştim diğer nickinize noldu diye.Bu arada ban yemişsin ikinci üyelik almışsın /geceoxoxo
Aynen öyleBu durumu başka nasıl anlatırım bilemedim
Ama ergenlik değil mi yahu?
BendeAynen öylesadece güldüm okurken
Ben değilim dediği için zorlamadım belki değildir. Linki de ekleyip yorumu izleyicilere bıraktımAynısını yazmaya gelmiştim diğer nickinize noldu diye.
Bilemiyorum birbirine bu kadar benzeyen iki genc uye olmasi ilginc.Ben değilim dediği için zorlamadım belki değildir. Linki de ekleyip yorumu izleyicilere bıraktım
Ergen degil ama konu yok ..Merhabalar size bir sey danismak istiyorum bugun okulda yasadigim bir olay cok kafama takildi sormak istedim bugun sabah okula gittim ders bosmus benim de lavabo ihtiyacim geldi ve arkadasim ile lavaboya gittim o aa sinif baskani geldi kendisi erkek tuvaletin kapisini acti ve cikin dedi bize ben o ara lavaboda isimi goruyorum arkadasim bunu gondermeye calisiyor utanmasa iceri giricek bir de biz kapaliyiz kiz tam kafasini aciyoduki acmadi biz daha fazla beklemesin diye ciktik hemen bu arada tuvalet kapisinin dibindeydi oyle uzaginda felan degil
Yaaa,o mu cidden aklıma geldi ,aynılar çünküBu arada ban yemişsin ikinci üyelik almışsın /geceoxoxo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?