Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Keske ben de pisman oldum is icin bile gidesim kacti. Hic gitmesem de olmaz simdi. Taktiniz kafayi derken arkadasim olayi baslatan bana soyluyordu ona da soylesin istedim
Eklemedim tabiki
Bir önceki konunuzda da daha tanışmadan eklemeyi falan düşünmüştünuz.
Hiç oralı olmayın gidince de . Normal işinizi yapıp gelin

Hayir soyleyebilir de kendimde soylerim gayet. Kiz senden hoslanmist diyebilirdi.
Arkadasima kizdigi icin o sekilde demek zorunda kaldi gibi oldu Yoksa arkasindan is ceviriyor olacakti bi de gercekten is durumu da var yalan degil bu da. Sadece gormek icin gitmiyorum yani

Asla gitmezdim

Bir önceki konunuzda da daha tanışmadan eklemeyi falan düşünmüştünuz.
Hiç oralı olmayın gidince de . Normal işinizi yapıp gelin
Ekleyecegim profosyonel binlerce takipcisi olan hesabiydi o da arkadasima arkadaslarib eklesin duyur beni demisti. Yoksa fol yok yumurta yokken eklemem o hesabini da eklemedim zaten.
Ben de oyle dusunuyorum

Yani erkekler yapinca bisey olmuyorda kadin yapinca neden vahim durumda oluyor?
Kadinda birini begenip gorusmek isteyemez mi?
Birini beğenip görüşmek istemek ayrı birşey, adamın haberi olmadan görücüye gitmek ayrı bişey. Şu yaptığınızı bir erkek yapsa direkt sapık mısın derdim. Size pozitif ayrımcılık bile yaptım.

iste ben de haberi olsun diye soylettim zaten.
Arkadasim bana derken ona demiyordu boyle gitmek benim de icime sinmedi is icin de olsa ayni zamanda

Ben olsam ben de arkadaşıma kızarım. Durup dururken, talebim bile olmamışken elin adamının fotoğrafını atacak, öyle mi?
Hele bir de beğenmedim demişken üstüne adamı da alıp benim bulunduğum ortama gelirse arkadaşlığımız sona ererdi.
Çok itici bir durum.

Talebi vardi bana kiz bul diyordu surekli.

Talebi vardi bana kiz bul diyordu sureklis
E ama hayır demiş sizi görünce. Artık bundan sonra yapışmak oluyor.
zaten sonrasinda bisey yapmadim rahat olun :)

Gitmeyin bence

Valla çok acayip ya. Arkadaşının yanında birini görüp beğenebilirsin, bunu söyleyebilirsin buraya kadar sorun yok. Ama iş adamın haberi olmadan görmeye ya da kendini göstermeye çalışmaya varıyorsa orada sorun vardır. Adamın haberi olup istemiyorum dedikten sonra gidiyorsan daha da sorun vardır. Birilerine “bana kız bul” diyen adama gidiyorsan orda çok büyük sorun vardır.

Birini beğenmek ya da hoşlanmak, sadece kaşını gözünü beğenmek olarak algılanıyor da ondan. Temel sebep bu bence.
Üniversitedeyken kantinde otururken biri gelip önüme mektup bırakmıştı, X gönderdi diye. Ben X'i hiç tanımam bile, varlığından habersizim. Gül süslemeli bir kağıda döktürmüş de döktürmüş. Şöyle güzelmişim, böyle mükemmelmişim, görsen Kudra. Okudum ve bu ben miyim dedim. Çünkü ben böyle biri değilim yani anlattığı ile alakam yok. Aylardır beni izliyormuş falan filan. Kimi romantik bulabilir ama ben ürkmüştüm. Reddettim ve mükemmellikten uzak kişiliğim sebebiyle tuvalette yüksek sesle kızlara okuyup gülmüştüm, gülmüştük. Eh şimdi olsa tuvalette okumazdım, kabul. Ama o da mektubu bari kendi getirseydi. Reddettiğimi bile aracıya söyledim yav. Aracı işine feci halde gıcık olurum lafın kısası.

arkadasimda once bi gorsun modundaydi zaten haklisiniz bence de ne guzel yazmissiniz tesekkur ederim

Yapmanız gereken çok basit; iş için gitmek, işinizi halletmek ve geri dönmek.
Sizden etkilenmemiş hatta arkadaşınıza durumdan hoşnut olmadığını da net bir şekilde belli etmiş. Arkadaşınız çok garip, sizin hala ne yapsam diye düşünmeniz de garip. Bir şey yapılmaz bu saatten sonra çünkü. En ufak açık kapı yok karşı taraftan ve bu saatten sonra en ufak hamleniz en kibar tabirle "rahatsız edici" olur.
Hem erkek mi kalmadı size, unutun gitsin. Daha iyisi sizi bulur en yakın vakitte umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…