- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Bir önceki konunuzda da daha tanışmadan eklemeyi falan düşünmüştünuz.Keske ben de pisman oldum is icin bile gidesim kacti. Hic gitmesem de olmaz simdi. Taktiniz kafayi derken arkadasim olayi baslatan bana soyluyordu ona da soylesin istedim
Eklemedim tabiki
Evet, isteyebilir. Ama bunun için arkadaşınızın arkasına saklanmanız durumun vehameti oluyor. Arkadaşınız çocuğa diyor ki kızın haberi yok. E siz de şu an buna seviniyorsunuzdur, bilmiyor gibi yapmak işinize gelecek çünkü. Belli ki açığa vurulması utandıracak sizleri. Evet cesur bayan, nerede medeni cesaret burada? Ben göremiyorum da. Bayağı saklanma modundasınız bence.
Asla gitmezdimArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Ekleyecegim profosyonel binlerce takipcisi olan hesabiydi o da arkadasima arkadaslarib eklesin duyur beni demisti. Yoksa fol yok yumurta yokken eklemem o hesabini da eklemedim zaten.Bir önceki konunuzda da daha tanışmadan eklemeyi falan düşünmüştünuz.
Hiç oralı olmayın gidince de . Normal işinizi yapıp gelin
Birini beğenip görüşmek istemek ayrı birşey, adamın haberi olmadan görücüye gitmek ayrı bişey. Şu yaptığınızı bir erkek yapsa direkt sapık mısın derdim. Size pozitif ayrımcılık bile yaptım.Yani erkekler yapinca bisey olmuyorda kadin yapinca neden vahim durumda oluyor?
Kadinda birini begenip gorusmek isteyemez mi?
iste ben de haberi olsun diye soylettim zaten.Birini beğenip görüşmek istemek ayrı birşey, adamın haberi olmadan görücüye gitmek ayrı bişey. Şu yaptığınızı bir erkek yapsa direkt sapık mısın derdim. Size pozitif ayrımcılık bile yaptım.
Arkadaşınız yanınızda gelebilse söyletmeyecektiniz. Mecbur kaldınız buna.iste ben de haberi olsun diye soylettim zaten.
Arkadasim bana derken ona demiyordu boyle gitmek benim de icime sinmedi is icin de olsa ayni zamanda
Gitmezsem benim icin daha iyi ama iyice garip olacak sanki bu sefer.Asla gitmezdim
Yoo arkadasimin gelme durumu iptal olmadan en en basindan zorladim ben yazdimda hatta diger konumdaArkadaşınız yanınızda gelebilse söyletmeyecektiniz. Mecbur kaldınız buna.
Ben olsam ben de arkadaşıma kızarım. Durup dururken, talebim bile olmamışken elin adamının fotoğrafını atacak, öyle mi?Birini beğenip görüşmek istemek ayrı birşey, adamın haberi olmadan görücüye gitmek ayrı bişey. Şu yaptığınızı bir erkek yapsa direkt sapık mısın derdim. Size pozitif ayrımcılık bile yaptım.
Talebi vardi bana kiz bul diyordu surekli.Ben olsam ben de arkadaşıma kızarım. Durup dururken, talebim bile olmamışken elin adamının fotoğrafını atacak, öyle mi?
Hele bir de beğenmedim demişken üstüne adamı da alıp benim bulunduğum ortama gelirse arkadaşlığımız sona ererdi.
Çok itici bir durum.
E ama hayır demiş sizi görünce. Artık bundan sonra yapışmak oluyor.Talebi vardi bana kiz bul diyordu surekli.
Talebi vardi bana kiz bul diyordu sureklisBen olsam ben de arkadaşıma kızarım. Durup dururken, talebim bile olmamışken elin adamının fotoğrafını atacak, öyle mi?
Hele bir de beğenmedim demişken üstüne adamı da alıp benim bulunduğum ortama gelirse arkadaşlığımız sona ererdi.
Çok itici bir durum.
zaten sonrasinda bisey yapmadim rahat olun :)E ama hayır demiş sizi görünce. Artık bundan sonra yapışmak oluyor.
Gitmeyin benceArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
PekiYoo arkadasimin gelme durumu iptal olmadan en en basindan zorladim ben yazdimda hatta diger konumda
Valla çok acayip ya. Arkadaşının yanında birini görüp beğenebilirsin, bunu söyleyebilirsin buraya kadar sorun yok. Ama iş adamın haberi olmadan görmeye ya da kendini göstermeye çalışmaya varıyorsa orada sorun vardır. Adamın haberi olup istemiyorum dedikten sonra gidiyorsan daha da sorun vardır. Birilerine “bana kız bul” diyen adama gidiyorsan orda çok büyük sorun vardır.Ben olsam ben de arkadaşıma kızarım. Durup dururken, talebim bile olmamışken elin adamının fotoğrafını atacak, öyle mi?
Çok itici bir durum.
Birini beğenmek ya da hoşlanmak, sadece kaşını gözünü beğenmek olarak algılanıyor da ondan. Temel sebep bu bence.Valla çok acayip ya. Arkadaşının yanında birini görüp beğenebilirsin, bunu söyleyebilirsin buraya kadar sorun yok. Ama iş adamın haberi olmadan görmeye ya da kendini göstermeye çalışmaya varıyorsa orada sorun vardır. Adamın haberi olup istemiyorum dedikten sonra gidiyorsan daha da sorun vardır. Birilerine “bana kız bul” diyen adama gidiyorsan orda çok büyük sorun vardır.
arkadasimda once bi gorsun modundaydi zaten haklisiniz bence de ne guzel yazmissiniz tesekkur ederimBirini beğenmek ya da hoşlanmak, sadece kaşını gözünü beğenmek olarak algılanıyor da ondan. Temel sebep bu bence.
Üniversitedeyken kantinde otururken biri gelip önüme mektup bırakmıştı, X gönderdi diye. Ben X'i hiç tanımam bile, varlığından habersizim. Gül süslemeli bir kağıda döktürmüş de döktürmüş. Şöyle güzelmişim, böyle mükemmelmişim, görsen Kudra. Okudum ve bu ben miyim dedim.Çünkü ben böyle biri değilim yani anlattığı ile alakam yok. Aylardır beni izliyormuş falan filan. Kimi romantik bulabilir ama ben ürkmüştüm. Reddettim ve mükemmellikten uzak kişiliğim sebebiyle tuvalette yüksek sesle kızlara okuyup gülmüştüm, gülmüştük. Eh şimdi olsa tuvalette okumazdım, kabul. Ama o da mektubu bari kendi getirseydi. Reddettiğimi bile aracıya söyledim yav. Aracı işine feci halde gıcık olurum lafın kısası.
Arkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?