- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
İşle alakalı gidiyorsanız gidin ama adamla görüşmeyin, sizden hoşlanmamış ne diye kendinizi beğendirmeye çalışacaksınız. Beni beğenmeyen adamla muhatap bile olmazdım. Sizi sevecek birini haketmiyor musunuz yazık etmeyin kendinizeArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
talebi var diye beğenmediği birine nikah mı kıysın ? ne tuhafsınızTalebi vardi bana kiz bul diyordu surekli.
is icin gorusmek zorundayimİşle alakalı gidiyorsanız gidin ama adamla görüşmeyin, sizden hoşlanmamış ne diye kendinizi beğendirmeye çalışacaksınız. Beni beğenmeyen adamla muhatap bile olmazdım. Sizi sevecek birini haketmiyor musunuz yazık etmeyin kendinize
Yuzune karsi ilani ask etmiycem rahat olun biri bana seni begenmedin dese ozguvenim neden kirilsinki ozguvenim onun begenmesine mi bagli? Sacma bir dusunceGit git. Yüzüne karşı senden hoşlanmadım tipim değilsin desin. Sonra özgüvenim kırıldı diye burada konu açarsın.
Nikah mi kiysin dedim cok komiksiniztalebi var diye beğenmediği birine nikah mı kıysın ? ne tuhafsınız
Illa gorusucem mi yazdimki hanimefendi kimi zorda birakmisim anlamadimkarşı taraf istemiyor,beğenmemiş de ayrıca ..
neden zor durumda bırakıyorsunuz insanı ?
illa yüzünüze kötü ,kırıcı mı konuşsun ?
birini bulmadan önce insanlara saygı duymayı öğrenin ,öncelikle de kendinize
bence siz daha komiksiniz ,çocuk kendi isteyebilir ama sizi istememiş bunu idrak etseniz herşey çözülecek halbukiNikah mi kiysin dedim cok komiksiniz
Niye kiz buluyor demis ben de cocuk kendi istemis yaZdim gayet basic anlasilmayacak bisey yok ama
O zaman mecbur gideceksiniz. Adama iş dışında yüz vermeyin ki kendini bir şey sanmasın. Sanki siz onu beğendiniz de o istemedi gibi bir havaya giremesin yaniJ
is icin gorusmek zorundayim
bahane arayıp gitmeyin öyleyse ,ki siz küçük düşmeyin diye uyarıyoruzIlla gorusucem mi yazdimki hanimefendi kimi zorda birakmisim anlamadim
Idrak edemedigimi gosteren mesajim hangisi?bence siz daha komiksiniz ,çocuk kendi isteyebilir ama sizi istememiş bunu idrak etseniz herşey çözülecek halbuki
buraya konu açıp napsam diye sormanız yeterli bi sebep değil miIdrak edemedigimi gosteren mesajim hangisi?
E karşı taraf istemiyor. Benim gururum kırılırdı. Siz gideceksiniz belliYuzune karsi ilani ask etmiycem rahat olun biri bana seni begenmedin dese ozguvenim neden kirilsinki ozguvenim onun begenmesine mi bagli? Sacma bir dusunce
E karşı taraf istemiyor. Benim gururum kırılırdı. Siz gideceksiniz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?