Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

İşle alakalı gidiyorsanız gidin ama adamla görüşmeyin, sizden hoşlanmamış ne diye kendinizi beğendirmeye çalışacaksınız. Beni beğenmeyen adamla muhatap bile olmazdım. Sizi sevecek birini haketmiyor musunuz yazık etmeyin kendinize

İşinizi halledin başka da farklı konulara girmeyin bence . Ayrıca o arkadaşınıza da dikkat edin bence . Biraz patavatsız geldi bana hareketleri . Şahsen ben birini başka biriyle tanıştırmak istesem ve karşı tarafın bir şekilde beğenmediğini vs duysam , arkadaşıma beyaz yalanlar söyleyip , karşı tarafın ona yakışmayacak biri olduğunu farkettiğimi ve bundan dolayı özür dilerim derdim . Suç ne sizde ne de karşı tarafta . Arayı saçma sapan bir şekilde karıştıran arkadaşta sorun var .
İllaki herkes çift olarak gezecek , mutlu olacak diye bir şey yok .

Ayrıca şöyle düşün ; bir şekilde kendini beğendirdin , devamı nasıl olacak? Evlilik öyle uzun bir yol ki , insanın başına her şey geliyor . Kusarken saçlarını tutmalı , hastayken sana bakmalı , yeri geldiğinde çorabını giydirmeli , bazen kişisel ihtiyaçlarını bile senin yerine o üstlenmeli , aynı şekilde senin de ona tavırların böyle olmalı .
Yaşlanınca takma dişlerini suya atınca ıyyy dememeli , her şeyinle seni çok sevip , beğenmeli .

Git git. Yüzüne karşı senden hoşlanmadım tipim değilsin desin. Sonra özgüvenim kırıldı diye burada konu açarsın.

J
is icin gorusmek zorundayim

Git git. Yüzüne karşı senden hoşlanmadım tipim değilsin desin. Sonra özgüvenim kırıldı diye burada konu açarsın.
Yuzune karsi ilani ask etmiycem rahat olun biri bana seni begenmedin dese ozguvenim neden kirilsinki ozguvenim onun begenmesine mi bagli? Sacma bir dusunce

karşı taraf istemiyor,beğenmemiş de ayrıca ..

neden zor durumda bırakıyorsunuz insanı ?

illa yüzünüze kötü ,kırıcı mı konuşsun ?

birini bulmadan önce insanlara saygı duymayı öğrenin ,öncelikle de kendinize

talebi var diye beğenmediği birine nikah mı kıysın ? ne tuhafsınız
Nikah mi kiysin dedim cok komiksiniz
Niye kiz buluyor demis ben de cocuk kendi istemis yaZdim gayet basic anlasilmayacak bisey yok ama

Illa gorusucem mi yazdimki hanimefendi kimi zorda birakmisim anlamadim

J

is icin gorusmek zorundayim
O zaman mecbur gideceksiniz. Adama iş dışında yüz vermeyin ki kendini bir şey sanmasın. Sanki siz onu beğendiniz de o istemedi gibi bir havaya giremesin yani

E karşı taraf istemiyor. Benim gururum kırılırdı. Siz gideceksiniz belli

Arkadasim icin evet gidecegim arkadasim gitmezsen olmaz diyor ya evet ben sana oyun oynadim diyecek yada gidip isimi halledip cikicam beni zorla begen demiycem anlamamissiniz
Benim gururum birinin kasimi gozumu begenmesine bagli degil iyice anladim konuyu actigimda kararsizdim ama netlestirdim tesekkurler

Bak, söylediğimize geldin şimdi… keşke işbilmez arkadaşın önce seni gösterseydi çocuğa. O kızdan medet umma bence bir daha, düşüncesizin teki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…