- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
teşekkür ederim :)valla burnunda kemer var evet ama çok güzel kızsın maşallah. ben olsam elletmeye korkardım. bi arkadaşım yaptırdı mesela hiç olmadı, yapay duruyor vs. yani çok çok iyi bi doktor da olsa ne bileyim, ameliyat sonuçta. bi de maddi tarafı var.
yani senin ne istediğin önemli ama gerek yok bence orijinali bozmaya :)
tabi yüze göre olmalı ve haklısın doğal durmuyo bazı burunlarBencede yaptırma güzel duruyo ne öle herkes yaptırıyo aynı fabrikadan çıkmış gibi hiç doğal görünmüyo sonra.
teşekkür ederim :)
doğal durmamasından, bu burnumu arar mıyım diye düşünüyorum. özgüven eksikliği de yaratmıyor ama gönül rahatlıgıyla yan poz vermek istediğimden dolayı bir yanım yaptır diğer yanım yaptırma diyor. tüm forumu alt üst ediyorum sürekli doktora da karar veremiyorum
Seni tanımıyorum ama çok hossun canım bence hiç bi yerini elletmetabi yüze göre olmalı ve haklısın doğal durmuyo bazı burunlar
Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
teşekkür ederim :)Seni tanımıyorum ama çok hossun canım bence hiç bi yerini elletmebazılarına kemerli burun yakışıyor ztn çok ufak bi kemermis
teşekkür ederim yaptırmazsam eski pozlara devam:)kim tam olarak yan poz verir ki canım :) önden ver sen de.
teşekkür ederim:)Rahatsız edecek bir kemerli burun görüntüsü yok, gayet güzel, ölçülü ve karakteristik.
Yüzü hoş bir kızsın, burnun da yüzüne göre kibar.
Yerinde olsam hiç dokunmam o buruna :)
mesajla öncesi ve sonrasını görmem mümkün mü acaba?Burun ucuna hiç elletmeyip sadece kemigi aldırırsan doğal durur hatta hiç belli bile olmaz bende yaptırdım biraz nefes problemim var yatınca tıkanıyorm bazen ama eski fotograflarima bakınca iyiki yaptirmisim diyorum
özgüvenimi etkilemiyor ama yine de aynaya baktıgımda keşke şu kemer olmasaydı diyorum. doktor bulmakta çok zorlanıyorum, burunlar birbirine benziyor ve beğenmeyen insanlar da olunca çok kararsız kalıyorumbu durum tamamen senin ne istediğine bağlı, boşver başkalarının düşüncelerini, sen ileriki yıllarda kendini nasıl hayatl ediyorsun veya kendini şuan da dahil nasıl hayal edince mutlu oluyorsun. eğer içinden düz bir burun geçiyorsa ve daha mutlu olucam evet eminimki diyorsan yaptır, iyi bir doktor bul, doğal olsun yapay asla durmasın diyede uyar, sorun olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?