• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Eklentiler

• _20160625_125604.webp
    _20160625_125604.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 918
  • _20160625_125534.webp
    _20160625_125534.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 839
  • _20160625_125751.webp
    _20160625_125751.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 889
  • _20160625_125821.webp
    _20160625_125821.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 1.029
  • _20160625_130319.webp
    _20160625_130319.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.311
valla burnunda kemer var evet ama çok güzel kızsın maşallah. ben olsam elletmeye korkardım. bi arkadaşım yaptırdı mesela hiç olmadı, yapay duruyor vs. yani çok çok iyi bi doktor da olsa ne bileyim, ameliyat sonuçta. bi de maddi tarafı var.

yani senin ne istediğin önemli ama gerek yok bence orijinali bozmaya :)

valla burnunda kemer var evet ama çok güzel kızsın maşallah. ben olsam elletmeye korkardım. bi arkadaşım yaptırdı mesela hiç olmadı, yapay duruyor vs. yani çok çok iyi bi doktor da olsa ne bileyim, ameliyat sonuçta. bi de maddi tarafı var.

yani senin ne istediğin önemli ama gerek yok bence orijinali bozmaya :)
teşekkür ederim :)
doğal durmamasından, bu burnumu arar mıyım diye düşünüyorum. özgüven eksikliği de yaratmıyor ama gönül rahatlıgıyla yan poz vermek istediğimden dolayı bir yanım yaptır diğer yanım yaptırma diyor. tüm forumu alt üst ediyorum sürekli doktora da karar veremiyorum

teşekkür ederim :)
doğal durmamasından, bu burnumu arar mıyım diye düşünüyorum. özgüven eksikliği de yaratmıyor ama gönül rahatlıgıyla yan poz vermek istediğimden dolayı bir yanım yaptır diğer yanım yaptırma diyor. tüm forumu alt üst ediyorum sürekli doktora da karar veremiyorum

kim tam olarak yan poz verir ki canım :) önden ver sen de.

Rahatsız edecek bir kemerli burun görüntüsü yok, gayet güzel, ölçülü ve karakteristik.
Yüzü hoş bir kızsın, burnun da yüzüne göre kibar.
Yerinde olsam hiç dokunmam o buruna :)

Burun ucuna hiç elletmeyip sadece kemigi aldırırsan doğal durur hatta hiç belli bile olmaz bende yaptırdım biraz nefes problemim var yatınca tıkanıyorm bazen ama eski fotograflarima bakınca iyiki yaptirmisim diyorum :D

Ortalık birbirine benzeyen kadınlarla doldu taştı zaten.
Burnun çok güzel, çok karakteristik bence.
Eğer sağlık açısından sıkıntın yok ise elletme derim ben.

bu durum tamamen senin ne istediğine bağlı, boşver başkalarının düşüncelerini, sen ileriki yıllarda kendini nasıl hayatl ediyorsun veya kendini şuan da dahil nasıl hayal edince mutlu oluyorsun. eğer içinden düz bir burun geçiyorsa ve daha mutlu olucam evet eminimki diyorsan yaptır, iyi bir doktor bul, doğal olsun yapay asla durmasın diyede uyar, sorun olacağını sanmıyorum.

Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Hiç elletme bence, yüzüne çok yakışan bir burnun var.

Pek hoşsun maşallah, bence güzel burnun ama çok rahatsızsan sen bilirsin tabi. Benim de burnum benzer bir yapıda ama aklıma hiç yaptırmak gelmedi ben böyle güzelim :halay:

Burun ucuna hiç elletmeyip sadece kemigi aldırırsan doğal durur hatta hiç belli bile olmaz bende yaptırdım biraz nefes problemim var yatınca tıkanıyorm bazen ama eski fotograflarima bakınca iyiki yaptirmisim diyorum :KK70:
mesajla öncesi ve sonrasını görmem mümkün mü acaba?

bu durum tamamen senin ne istediğine bağlı, boşver başkalarının düşüncelerini, sen ileriki yıllarda kendini nasıl hayatl ediyorsun veya kendini şuan da dahil nasıl hayal edince mutlu oluyorsun. eğer içinden düz bir burun geçiyorsa ve daha mutlu olucam evet eminimki diyorsan yaptır, iyi bir doktor bul, doğal olsun yapay asla durmasın diyede uyar, sorun olacağını sanmıyorum.
özgüvenimi etkilemiyor ama yine de aynaya baktıgımda keşke şu kemer olmasaydı diyorum. doktor bulmakta çok zorlanıyorum, burunlar birbirine benziyor ve beğenmeyen insanlar da olunca çok kararsız kalıyorum

Back
X