- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Karar vermek en zoru zaten mümkün atarım birazdanmesajla öncesi ve sonrasını görmem mümkün mü acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar vermek en zoru zaten mümkün atarım birazdanmesajla öncesi ve sonrasını görmem mümkün mü acaba?
teşekkür ederimHiç elletme bence, yüzüne çok yakışan bir burnun var.
teşekkür ederim iltifat ve yorumunuz için:)Ne kadar güzel bir yüz ve karakteristik bir burun.
Hiç bulaşmazdım!
teşekkür ederim:) tabi insan kendisini nasıl seviyorsa öyle olmalıPek hoşsun maşallah, bence güzel burnun ama çok rahatsızsan sen bilirsin tabi. Benim de burnum benzer bir yapıda ama aklıma hiç yaptırmak gelmedi ben böyle güzelim![]()
teşekkür ederim yorumunuz içinBence goruntunu etkileyecek birsey yok burnunda hic elletme
anladım çok teşekkür ederim, yorumlardan sonra en azından acele etmemeye karar verdim :)Oncelikle cok güzelsin masallah o burnundaki kemer de gerçekten yandan poz vermesen pek belli olmuyor
Bence doğallığını bozma
Ama illa.ki yaptıracagim diyorsan özelde iyi bir doktora yaptırmanı öneririm
Benim de bir yakinimin burnunda kemik cikintisi vardi nefes almakta zorlaniyordu once kemigi düzelttirdi nefesi icin sonra biraz iyilesince de estetik yaptirdi ama onunkisi mecburiyettendi
teşekkür ederim :)yaptırma. gayet güzel yüzüne orantılı. rahatsız etmiyo
kaybolursam benimden bulurlar belki, o kalsınKesinlikle yaptir. Alnindan sonra guzel bi kavisle insin. Benini de aldir.
O kadar araştırıyorum ki zor gerçekten, geçmiş olsunResminize baktım, gayet normal.Dogal halinizi bozmayın, kuzenim yaptırdı şimdi dogru dürüst nefes alamıyor.
Dolgusu nasıl oluyor hiç duymamıştım:)Burun dolgusu yaptırabilirsin
Haklısın, gerçekten tek tip burunlar ve yüze göre yapılmayınca çok daha kötü durabiliyor. O yüzden kararsız kalışım :)Simdi herkes bir fabrikadan cikmis gibi benimde var burnum kucuk ama hafif vardir.. zamaninda dalga bile gectikleri icin uzulmus kalkismistim zamanla aştim ve aksine beni ben yaptigini dusunuyorum sevgilimde burnumu sevip laz kizim diyince cok hosuma gidiyobence bir kaliba girmekten vazgecmek lazm
Özel doktor diye düşündüğüm bir isim teşekkür ederim:)Op.Dr.Muhammet Dilber var nerde bilmiyorum ama facebook sayfasına bi bak istersen ben onun işlerini gayet beğeniyorum güzel yapıyor herkes çok memnun.Hatta önceden yaptırıp beğenmeyenler de ona düzelttiriyor. Bence burnun çirkin görünmüyor ama illa da kemeri istemiyorum diyorsan bi araştır :)
Özel doktor diye düşündüğüm bir isim teşekkür ederim:)