• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam

Gayet karakteristik duruyor bence, kemer biraz var ama öyle senin gördüğün gibi itici değil. Ayrıca çok güzelsin maşallah:)

Böyle çok güzel ve kişilikli bir yüzün var.Burnun çok yakışıyor yüzüne.Yaptırma derim ben .

Dertsiz başına dert alma derim konu sahibi
Böyle Çok hoşsun bence:rapci:

Oynama sakin Allah öyle yarattiysa vardır bir bildiği banada dövme Allahim... domuz burunlu diyorlar yukarı doğru çıkıyor diye menunum sende ol Allah nasıl yarattiysa öyle guzelsindir:)

Çok rahatsız edici bir görüntüsü yok ama yaptırırsan çok daha güzel olacak bence... Tabi ağır bir operasyon ve yaş küçük, bir kaç yıl daha bekleyip güvenilir bir doktor bulursan neden olmasın.

Çok rahatsız edici bir görüntüsü yok ama yaptırırsan çok daha güzel olacak bence... Tabi ağır bir operasyon ve yaş küçük, bir kaç yıl daha bekleyip güvenilir bir doktor bulursan neden olmasın.
Haklısınız en azından acele etmeyip maddi imkanımı daha iyi koşullarda sağlayıp güvendiğim birisine yaptırmayı düşünüyorum :)

bazen o kemer o kadar yakışıyor ki ;) Rabbim seni cok guzel yaratmış hiç dokunma sana cok yakışmış :)

Kesinlikle yaptirma. Burnun sana cok yakisiyiyor. Butun samimiyetimle soyluyorum. Ayrica nereden cikartiyorlar yan profilden bakinca burunun duz gorunmesi gerektigini anlamiyorum. Insan nufusunun cok buyuk bir yuzdesi dumduz bir buruna sahip olmadigina gore gayet normal bir durum bu. Medyanin dayattigi guzellik anlayisina teslim olma. 50-100 sene sonra gercek guzel parmaklar ince olur deyip parmak kemiklerimizi bile torpuletmeye kalkabilirler.:olamaz:

Kesinlikle yaptirma. Burnun sana cok yakisiyiyor. Butun samimiyetimle soyluyorum. Ayrica nereden cikartiyorlar yan profilden bakinca burunun duz gorunmesi gerektigini anlamiyorum. Insan nufusunun cok buyuk bir yuzdesi dumduz bir buruna sahip olmadigina gore gayet normal bir durum bu. Medyanin dayattigi guzellik anlayisina teslim olma. 50-100 sene sonra gercek guzel parmaklar ince olur deyip parmak kemiklerimizi bile torpuletmeye kalkabilirler.:olamaz:
Çevrenin, bazı kalıpların, medyanın etkisi de var aslında haklısınız Her konu için böyle aslında. Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Back
X