- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Teşekkür ederim güzel gözlerinizdir güzel gören:)Yaptırma..
Gayet güzelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim güzel gözlerinizdir güzel gören:)Yaptırma..
Gayet güzelsin
Teşekkür ederim :)Cok begendim seni
Burnunu bilemiyorum, beni rahatsiz etmedi
Ama yuzun butun olarak cok hoş![]()
Zor bir ameliyat haklısınız ve riskli.. O yüzden maddi imkanım daha iyi olana kadar ertelemeye karar verdim :) acele ediyordum etmeyeceğimBosver bence
Ameliyata hic gerek yok
Kendinle barisik ol
Pozda daha guzel cikmak icin değmez bence
Onemli olan gercek hayattaki halin
Rahatsiz edici bi görüntü yok kesinlikle fotolarda
Umarım memnun olursunuz yaptırınca :) ben acele ediyordum şuan etmemeye doğru doktoru bulmaya karar verdim. Çünkü daha kötü olursa psikolojik olarak tamamen biterim..Benim burnumda aynen böyle banada eşim dahil herkes yaptırma diyor ama yaptırmaya karar verdim şu doğumu atlatırsam sağ salim.Yalnız devlet mi özel mi diye karar verememişsin.Devlet veya özel farketmez önemli olan doktor mesela kbb uzmanlarıda burun ameliyatı yapıyor estetik cerrahlarda mutlaka estetik cerrah tercih etmelisin devlette yada özelde olması çok önemli değil birde iyice araştır mesela bazı dr göğüs büyütmede iyidir bazısı burunda bazısı vücut estetiğinde iyidir iyice araştırıp karar vermeni tavsiye ederim.İyi bir plastik cerraha yaptırırsan operasyonu çok güzel olur zaten yüz hatların güzel o zaman bol bol profilde foto çekersin![]()
Benim arkadaşlarım da sen diyene kadar dikkat bile etmiyoruz diyorlar:) riskli ve kolay olmayan bir süreç tabi..Bence gayet ideal bir burun. Yüzünüze de yakışıyor. Kafamıza takınca aynanın dibine girip inceliyoruz. Anormal gibi geliyor. Ama inanın yüz yüze konuşurken hiç kimse farkında olmuyor bu tür burunların. Ameliyat riskine girmeye değmez.
Teşekkür ederim:) dudaklarıma nemlendirici sürüyorum çok çabuk kurudukları için.. Benim arkadaşım kullanmadıgı diş fırçasıyla hafif dudaklarını fırçalardı dolgunlaştırdıgını söylerdiBence gayet güzelsin canım.masallah!burnun gayet hoş duruyor. Sanki bu kadar dibine girip de bakacaklar mi:)))
Ay bir de sapık falan demeyin de dudakların çok güzelmiş. Dolgun dolgun duruyor. Krem falan var mı sürdüğün.ben dudaklarım ince bulurum da o yüzden. . .
Yani bak burnum kemerli diyosun ama benim dikkatimi dudakların kasın gözün çekti vesselam. ....
Teşekkür ederim :)Bazı burunlar tek başına mükemmel olmasa da bazı yüzler için en ideal burundur.
İşte sizin durum da öyle..
Ben yüzünüze gayet yakıştırdım, çok da hoş bir kızsın bence
Elleme diyorum.
Teşekkür ederim. Haklısınız zor ameliyat ve risk durumu var..Ya bence yaptırma ameliyat olmak çok zor hem. . Yani senin durumunda değmez. . Gayet hoşsun..
Teşekkür ederim :)Bence hiç bir sıkıntı yok, çok da güzel bir yüzünüz var maşallah :)
O zaman kimseye rahatsız olduğundan bahsetme.. benim eşim oldu ama sadece estetik değil burun kırıklığı, kemik eğriliği be sinüziti vardı. Ameliyat olmuşken burnundaki kemeri de aldırdı. Ama onun kemeri daha büyüktü. Özel hastanede 3000tl ye yaptırdı. Bir gece hastanede yattı. 10 gün evde.. sadece ılık çorbayla beslendi. Sonrasında çok dikkat.. yüzü gözü dayak yemiş gibi morardı, şişti. Onu görünce yaptırmak isteyenin bile vazgeçeceğinden eminim. Ha bu arada yeni burnu güzel olmasına rağmen çok zor alıştı.Benim arkadaşlarım da sen diyene kadar dikkat bile etmiyoruz diyorlar:) riskli ve kolay olmayan bir süreç tabi..
Çok geçmiş olsun. Estetik konularını okudugumda da alışamamaktan bahseden birçok arkadaş var.O zaman kimseye rahatsız olduğundan bahsetme.. benim eşim oldu ama sadece estetik değil burun kırıklığı, kemik eğriliği be sinüziti vardı. Ameliyat olmuşken burnundaki kemeri de aldırdı. Ama onun kemeri daha büyüktü. Özel hastanede 3000tl ye yaptırdı. Bir gece hastanede yattı. 10 gün evde.. sadece ılık çorbayla beslendi. Sonrasında çok dikkat.. yüzü gözü dayak yemiş gibi morardı, şişti. Onu görünce yaptırmak isteyenin bile vazgeçeceğinden eminim. Ha bu arada yeni burnu güzel olmasına rağmen çok zor alıştı.