Sizce neden böyle davranıyor?

Welldone0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
4.148
10.050
208
Birkaç ay önce ondan hoşlandığımı söyledim. O ise sadece gülmekle yetindi ve hiçbir şey söylemedi. O günden sonra bana bakmamaya özen gösteriyordu. Yalnız son birkaç haftadır bana ara sıra bakıyor. O birkaç hafta içinde onun birinden (ben de bilmiyorum) hoşlandığını anladım. Bir ara bana sanki bir şey söyleyecekmiş gibi de baktı. Onun bu değişen tavrı neyi gösterir?
Ayrıca onu unutmak istiyorum ama olmuyor.

Son düzenleme:
Bir bakistan ne anlamlar cikiyor degil mi?

Sen söylediğinde sana adim atmayan biri bakarak ne demis olsun isterdin?

Halen bekliyor musun diye bakmis bile olabilir....

Hayatina devam et. Unut.

Senden hoslaniyorum dediginde bakisini kacirani degil daha cok bakani, gel kahve icelim diyebileni bul.

Sevgi karsilikliysa guzel.

Madem onu unutmak istiyorsunuz "baktı, bakmadı, önce bakmadı, sonra baktı" çıkarımlarını yapmaktan vazgeçin.

"Bir şey söyleyecek gibi baktı vs."...

Bir diyeceği olan söyleyecek gibi yapmaz, söyler.

Her şey bir yana, ondan hoşlandığınızı söylediğinizi ve onun da sadece gülmekle yetindiğini hatırlamanız başlı başına yeterli bir sebep olmalı unutmak için.

Ne anlamlar yüklemişsin kendince bakışlara. Çok türk filmi izlemişsin. Adam seni sevmiyooo.

Kalp söz dinlemiyor maalesef.Yoksa her şeyin farkındayım.Şu an tek istediğim onu unutmak.

Hangi devirdeyiz bakışla ima mı kaldı duygunuzu ifade etmişsiniz karşıda tık yok sanki 40 yıllık evlilik unutamayacak ne var beni istemeyeni hiç istemem pehhh

Canım neden böyle davranıyor biliyor musun : aslında sana karşı pek bişey hissetmiyor ama sana gereksiz ümit verip ve cool davranıp peşinden koşmanı istiyor ;beyimizim egosu tavan yapmış bir b...k olmaz ondan;ayrıca bir öyle bir böyle davranıp seni elinde de tutmak istiyordur ayran gönüllü şaşkoloz!!hiçç bulaşma bu dengesize derim

Kalp söz dinlemiyor maalesef.Yoksa her şeyin farkındayım.Şu an tek istediğim onu unutmak.

Her şeyin farkında ve tek isteği onu unutmak olan biri olarak ona bu kadar odaklanıp bakışlarına anlam yüklemekten vazgeçerek başlayın işe.

Çünkü bakışarak anlaşılacak evrenin ötesine geçip hoşlandığınızı söylemişsiniz, o da bir şey hissetseydi karşılık verirdi bakmak yerine, fırsatı değerlendirirdi.

Kalp söz dinlemiyor da çocuğun tavırları kalbinizi susturup mantığınızı konuşturacak kadar net olmuş, ilginizi karşılıksız bırakmış, bunu sık sık tekrar edin kendinize.

Sevmiyor seni çok açık değil mi?
Seven erkek bir şekilde belli eder hoşlandığını.
Bunda tık yok üzgünüm. Hayatına devam etmelisin.

Bir de nerde ne şekilde tanıştınız, aynı sınıfta mısınız, ortak arkadaşınız var mı ona gore taktik yazicez yani ayrıntı ver biraz.

o dk kadar seni hoş bulmamıştır. sonra kendi ayağı ile gelen bir kız var bir üzerinde düşüneyim demiştir. düşündükten sonrada neden olmasın du bakalım hala benimle ilgileniyor mu diyip sana kaçamak bakış atmıştır.
boşver diğer adaylara yelken ac...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…