Yeni üyeyim.Bilemedim,kusura bakma.☺Nazik derken başkanım ? Biz kaba mıyız ?
Birkaç ay önce ondan hoşlandığımı söyledim. O ise sadece gülmekle yetindi ve hiçbir şey söylemedi. O günden sonra bana bakmamaya özen gösteriyordu. Yalnız son birkaç haftadır bana ara sıra bakıyor. O birkaç hafta içinde onun birinden (ben de bilmiyorum) hoşlandığını anladım. Bir ara bana sanki bir şey söyleyecekmiş gibi de baktı. Onun bu değişen tavrı neyi gösterir?
Ayrıca onu unutmak istiyorum ama olmuyor.
Not:Yorumlarinızda nazik olursanız çok sevinirim.
Yeni üyeyim.Bilemedim,kusura bakma.☺
Ne anlamlar yüklemişsin kendince bakışlara. Çok türk filmi izlemişsin. Adam seni sevmiyooo.Birkaç ay önce ondan hoşlandığımı söyledim. O ise sadece gülmekle yetindi ve hiçbir şey söylemedi. O günden sonra bana bakmamaya özen gösteriyordu. Yalnız son birkaç haftadır bana ara sıra bakıyor. O birkaç hafta içinde onun birinden (ben de bilmiyorum) hoşlandığını anladım. Bir ara bana sanki bir şey söyleyecekmiş gibi de baktı. Onun bu değişen tavrı neyi gösterir?
Not:Yorumlarinızda nazik olursanız çok sevinirim.
Kalp söz dinlemiyor maalesef.Yoksa her şeyin farkındayım.Şu an tek istediğim onu unutmak.Madem onu unutmak istiyorsunuz "baktı, bakmadı, önce bakmadı, sonra baktı" çıkarımlarını yapmaktan vazgeçin.
"Bir şey söyleyecek gibi baktı vs."...
Bir diyeceği olan söyleyecek gibi yapmaz, söyler.
Her şey bir yana, ondan hoşlandığınızı söylediğinizi ve onun da sadece gülmekle yetindiğini hatırlamanız başlı başına yeterli bir sebep olmalı unutmak için.
Evet öğrenciyim.Hemen belli ettim sanırım.☺Yaşlarınız ne, öğrenci gibi geldiniz bana. Biraz daha bilgi alalım :)
Kalp söz dinlemiyor maalesef.Yoksa her şeyin farkındayım.Şu an tek istediğim onu unutmak.
Evet öğrenciyim.Hemen belli ettim sanırım.☺
o dk kadar seni hoş bulmamıştır. sonra kendi ayağı ile gelen bir kız var bir üzerinde düşüneyim demiştir. düşündükten sonrada neden olmasın du bakalım hala benimle ilgileniyor mu diyip sana kaçamak bakış atmıştır.Birkaç ay önce ondan hoşlandığımı söyledim. O ise sadece gülmekle yetindi ve hiçbir şey söylemedi. O günden sonra bana bakmamaya özen gösteriyordu. Yalnız son birkaç haftadır bana ara sıra bakıyor. O birkaç hafta içinde onun birinden (ben de bilmiyorum) hoşlandığını anladım. Bir ara bana sanki bir şey söyleyecekmiş gibi de baktı. Onun bu değişen tavrı neyi gösterir?
dedikodu yapasın gelmiş kanka bu gece.Bir de nerde ne şekilde tanıştınız, aynı sınıfta mısınız, ortak arkadaşınız var mı ona gore taktik yazicez yani ayrıntı ver biraz.
dedikodu yapasın gelmiş kanka bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?