- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Herkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...