Sizce neden böyle yapmış olabilir?

supergirl123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
45
17
3
29
Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Soğumuş senden, bu kesin. Başka bir ihtimal yok demişsin ama başka bir ortamdan bulduğu hoşlandığı bir kız da olabilir, illa aynı okuldan olması şart değil. Direkt engellemesi falan biraz bununla alakalı da olabilir, sen görme, ulaşama diye. Yakında çıkar kokusu zaten, takmamaya çalış kafana. 1 senede elbette alışmışsındır biraz ama atlatması da zor değil inan. Aynı bölümde olmanız biraz zor olacak sadece, onda da başka arkadaş grubunla olmaya çalış hep. Sınıf kalabalıksa doğru dürüst görmezsin bile.

Size net bir konuşma yapmayıp bir de üstüne faceten engelledigine göre, yeni bir kız peşinde büyük ihtimalle ve onunla facebooktan görüşüyorlar.

Ayrılık lafı etmeden engellemeler silmeler falan. Kafanda bitir iliskiyi bence, yakın zamanda gelip sana ayrilalim diyecek sonra da yeni sevgilisinin haberini alacaksn büyük ihtimalle

Bittiyse neden bitti demez bazı erkekler anlamiyorum.böyle ilişkiyi ortada bırakıyorlar...dogum gününde hediye almamak için ayrılmış olabilir mi...benim başıma iki kere geldi.ayni böyle dogum günümden önce soğuk tavırlarla uzaklaşıp tetkedilmistim.dogum günüm geçtikten sonra geri dönmeye kalkmisti.sanki hediye bekleyen var

Bittiyse neden bitti demez bazı erkekler anlamiyorum.böyle ilişkiyi ortada bırakıyorlar...dogum gününde hediye almamak için ayrılmış olabilir mi...benim başıma iki kere geldi.ayni böyle dogum günümden önce soğuk tavırlarla uzaklaşıp tetkedilmistim.dogum günüm geçtikten sonra geri dönmeye kalkmisti.sanki hediye bekleyen var

Ayy o neymiş ya düşman başına :KK70: Cimriler cimrisi, inşallah kabul etmeyip tekmeyi basmışsınızdır. :)

Soğumuş senden, bu kesin. Başka bir ihtimal yok demişsin ama başka bir ortamdan bulduğu hoşlandığı bir kız da olabilir, illa aynı okuldan olması şart değil. Direkt engellemesi falan biraz bununla alakalı da olabilir, sen görme, ulaşama diye. Yakında çıkar kokusu zaten, takmamaya çalış kafana. 1 senede elbette alışmışsındır biraz ama atlatması da zor değil inan. Aynı bölümde olmanız biraz zor olacak sadece, onda da başka arkadaş grubunla olmaya çalış hep. Sınıf kalabalıksa doğru dürüst görmezsin bile.

Gün içinde yaptığı şeyler okula gitmek eve gelmek yatana kadar da oyun oynamak. Başka girdiği bir ortam da yok :)
Biliyorum geçecek daha kötüsünü de atlattım, tabiki akışkanlıktan da kaynaklı aklımda sürekli. Okulda zaten aynı dönemde değiliz o bir üst sınıf. Kafede görüyorum arada o kadar.

Size net bir konuşma yapmayıp bir de üstüne faceten engelledigine göre, yeni bir kız peşinde büyük ihtimalle ve onunla facebooktan görüşüyorlar.

Ayrılık lafı etmeden engellemeler silmeler falan. Kafanda bitir iliskiyi bence, yakın zamanda gelip sana ayrilalim diyecek sonra da yeni sevgilisinin haberini alacaksn büyük ihtimalle
Ayrılalım demesine gerek yok zaten bitti derse eğer çok saçma olur :)
Bakalım ne olacak merak ediyorum. Biz daha yeni flört ederken bir kaç tane kıx arkadaşım oldu ama 3 gün dayanabildim demişti.hiç de kız meraklısı gibi değildi. Zaten onlar bana gelip açıldı demişti.

Valla olabilir :D hiç sevmez hediye almayı.ama saçma bir sebep yine de. Gelip ayrılmak istiyorum desin tamam demem için yeterli bir cümle

Ayrılalım demeye korkan biri o da.
Sonradan gelecek tepkiden korkuyor aslında.
Ezik zavallı kızlar gibi ayrılmayalııaaamm diye ağlarsın falan diye :KK70:
Kısacası sen ayrılırsan,içi çok rahat olacak.
Kendisi fazlaca ürkek

Ayy o neymiş ya düşman başına :KK70: Cimriler cimrisi, inşallah kabul etmeyip tekmeyi basmışsınızdır. :)
Benimkinde de vardı cimrilik biraz, kafeye falan gidince herkes yediğini öderdi. Tamam mantıklı benim için de kabul ama bi keresinde su mu ne almıştım1 lirayo bile vermişti bana o an deli olmuştum :)) 1 liranın lafını mı yapcaz diye.

Gün içinde yaptığı şeyler okula gitmek eve gelmek yatana kadar da oyun oynamak. Başka girdiği bir ortam da yok :)
Biliyorum geçecek daha kötüsünü de atlattım, tabiki akışkanlıktan da kaynaklı aklımda sürekli. Okulda zaten aynı dönemde değiliz o bir üst sınıf. Kafede görüyorum arada o kadar.

Teknoloji çağındayız, pek çok mobil uygulama var, date app'leri var. İlla bara falan gidip kız tavlamasına gerek yok. :) Yani bunlar olasılık, hazırlıklı olursan en azından yeni bir sevgilisi olduğunu falan görürsen şoka uğramazsın. İnan sandığından kolay atlatacaksın :)

Ayrılalım demeye korkan biri o da.
Sonradan gelecek tepkiden korkuyor aslında.
Ezik zavallı kızlar gibi ayrılmayalııaaamm diye ağlarsın falan diye :KK70:
Kısacası sen ayrılırsan,içi çok rahat olacak.
Kendisi fazlaca ürkek

Ya görseniz ama dışardan nasıl da özgüvenli nasıl da açık sözlü. Ben de üstüne olmaz ayrılamayız diye atlayacak biri değilim.
Peki sizce hala bu ilişkinin bitmediğini düşünüyor mudur sonra konuşuruz dediği için?

Teknoloji çağındayız, pek çok mobil uygulama var, date app'leri var. İlla bara falan gidip kız tavlamasına gerek yok. :) Yani bunlar olasılık, hazırlıklı olursan en azından yeni bir sevgilisi olduğunu falan görürsen şoka uğramazsın. İnan sandığından kolay atlatacaksın :)

Okulda biz çok samimi değildik sevmezdi yani el ele tutuşmayı falan herkesin içinde . Gelip başka kızla samimi olursa vay benim saf halime :D

Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)

bence sizi engellemesinin yazdığınız şeyle alakası yok
başkasıyla çekilmiş foto paylaşacaktır, sizin görmenizi istememiştir
başkasının ilgisini çekmeye çalışıyordur, sizin yorumlarınızla, paylaşımlarınızla, etiketlemenizle işi bozulmasın istiyordur vs vs

bence sizi engellemesinin yazdığınız şeyle alakası yok
başkasıyla çekilmiş foto paylaşacaktır, sizin görmenizi istememiştir
başkasının ilgisini çekmeye çalışıyordur, sizin yorumlarınızla, paylaşımlarınızla, etiketlemenizle işi bozulmasın istiyordur vs vs

Hiç fotoğraf paylaşan biri değil ki.sadece 1 tane kapak fotosuyla profil fotoğrafı var.
Paylaşsa yani ortak bir sürü arkadaşımız var illaki bana laf gelceğini bilir.

Face de beğeniler/ yoeumlar yapacak yeni biri eklemiş/ ekleyecektir... yoksa niye engellesin ben ex kocayı bile kesin karar verdikten sonra silmiştim.. hatta silmedim, yeni hesap açtım, engel mengel de koymadım. Engel çok gereksiz ve şüphe uyandırıcı bana göre, ortada nefretlik bir durum, tehdit, şantaj yoksa; ki ne alaka sizin için değil mi?

Banada öyle geldi

Kızla işler yolunda gitmezse sen yedekte dur istemiş belli ki. Sen ayrıl önce bana kalırsa.

Back
X