Sizce neden girmiyor. ?

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Erkek arkadaşım yani eski erkek arkadaşım bundan bir aya yakın bir süre öncesine kadar benle beraberken sürekli onlinendi Watsapta mesajlasirdik ordan şimdi ise sürekli takip ediyorum bazen oluyor ki gün boyu girmediği oluyor biraz önce baktım en son sabah sekizde giriş yapmış neden öyle acaba yoksa hayatında birisi mi var sürekli yanında mi yoksa arasıyorlar mi anlayamadım ya da insan sıkıntıdan yine girer bakar ne var ne yok diye

Erkek arkadaşım yani eski erkek arkadaşım bundan bir aya yakın bir süre öncesine kadar benle beraberken sürekli onlinendi Watsapta mesajlasirdik ordan şimdi ise sürekli takip ediyorum bazen oluyor ki gün boyu girmediği oluyor biraz önce baktım en son sabah sekizde giriş yapmış neden öyle acaba yoksa hayatında birisi mi var sürekli yanında mi yoksa arasıyorlar mi anlayamadım ya da insan sıkıntıdan yine girer bakar ne var ne yok diye
Eski erkek arkadaşım diyorsun ve takip mi ediyorsun. Tabi insanın aklı kalıyor benden sana tavsiye öncelikle takibi bırak aklından atmaya çalış bu seni üzer artı girmemesi veya çok girmesi hayatında birisinin olup olmadığıyla ilgili ölçüt olamaz

Valla ben hiç öyle sıkıntıdan whatsapp a bakmam. Yazan varsa ya da yazacak olursam girerim. Bazen çok sık kullanırım bazen hiç.
Eski demişsiniz ama adı 'eski' kendisi pek eskimemiş sanırım.

kimseye bakmıyor
hayatında kimse yok ondan da online olmuyor bence:)
ah biz kızlar illa bi senaryo yazarız:D

Back
X