Sizce neden olabilir ?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
kusura bakmayın çok sık konu açıyorum ama son bişey sormak istiyorum sevgilimden kendim ayrıldım ilgisizlik nedeniyle şuan da büyük bir ayrılık acısı çekiyor watsapta çevrimiçi olduğunu görürdüm ama bana yazmazdı kendi istemedikçe kime yazıyorsun dediğimde iş Arkdaşlarım ailemle derdi bir sürü grup var ordan yazıyorlar bilgi iş paylaşımı nöbet şu bu derdi ayrıldığımız saaatten beri watsapa çok nadir giriyor bazen dört saat girmediği oldu şimdi neden girmiyor olabilir iş arkadaşlar gruplar devam etmiyor mu sanki neden yani anlayamadım

İlişkiyi bitirdiğinize göre siz niye halâ ilgileniyorsunuz
Belki hoşlandığı var çevresinde onu tanımaya çalışıyor olabilir
Sizinle birlikteyken zaman ayıramadığı arkadaşlara ve dostlarına vakit ayırıp sosyalleşiyor olabilir mi

Ya o da size :" beraberken bu kadar sık girmiyordun WhatsApp 'a , hayırdır sen "
derse .... Altında bir şey aramayın belli ki o da üzgün .

Normalde whatsappta sürekli konuştuğu kişiyle birliktedir. Girme ihtiyacı hissetmiyordur.

Kafada bitirmedikçe bitti demekle olmuyor değil mi?

watsapa girip girmemesi sizin icin ne ifade ediyor ki? .giriyorsa zaten sizi aldatiyormus iyki ayrilmissiniz girmiyorsa kimse yokmuymus..ben boyle anladim yazinizdan.ayrica ayrildiginiz kisinin watsapindan sizene ben olsam gozume soksalar tenezzul edip bakmam..

Baslarda girdiginde belki seni kontrol etme amacli senin ne zaman girdigine bakiyordur simdi zor giriyosa ya mesguldur yada senden tamamen vazgecmistir

ayrıldığınız sevgilinizi niye hala watsappta takip ediyorsunuz?
yeni hat almıştır belki,
belki hayatı çok daha eğlenceli hale gelmiştir watsappa ayıracak vakti kalmamıştır,
diğer sevgilisinden de ayrılmıştır watsappta konuşacağı kimse kalmamıştır
böyle uzar bu liste.

canıım bossverrrr erkek bu ne yaptıkları bellı olmuyor. kafa patlatan bızlere oluyor. zamanımızı kendımıze ayıralım cnm dengesızlere degıl

Iliskiyi bitiren sizsiniz neden hala merak ediyosunuz

Madem biri olunca üzüleceksin madem ikide bir son görüldü peşinde koşucan,neden ayrıldın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…