Canım onla açıkça konustun mu bu durumu? İlgisizliğininin nedenini falan sordun mu?
Bu sitede yine kaçıncı söyleyişim bilmiyorum artık ama bir ilişkide ilgisiz başladı mı ayrılık çanları çalmaya başlamıştır.
Onunla yüz yüze ve açıkça konuş..erkekler uzaktayken daha kolay vazgeçebiliyorlar ya da vazgeçtiklerini sanıyorlar falan karşına geçip yüzüne baktıklarında akan sular duruyor onlar için..en azından bence böyle..bir de belki başka problemleri vardır sana anlatamadığı..ben de evlenmeden önce eşimden 2yıl ayrı kaldım ne zaman benden uzaklaşsa aramazsa sonradan hep bi derdi olduğunu beni sorunlarından uzak tutmaya çalıştığını öğrenirdım
Çok dert edinmissin kendine bizden olumlu şeyler duyup rahatlamak istiyorsun ama çözüm burda değil erkek arkadaşında..bizim söylediklerimiz senin düşündüklerin sadece bi ihtimal..gerçeği ise sadece o biliyor..erkeklerin bir de herşeyi açık açık konuşmamak gibi kötü bi huyları var kaçıp saklanıyorlar karşıdakini oyalıyorlar sonra da kafanda kurma diyorlar
canım daha 2 gün önce sana sürpriz yapmış umurunda olmasan niye yapsın ki diye düşünüyorum..bence başka sebepler olabilir dediğin gibi evet erkeklerin problemleri olduğundada kendi kabuklarına çekiliyorlar .. sıkıntılarına ortak etmiyorlar biz kız gibi değiller yani bu konuda..biz olsak herşeyi ilk ona anlatırız iyi kötü.. bence oluruna bırak derim ben problemi varsa da bunu aştığı zaman herşey normale dönecektir zaten.
canım paylaşmayabiliyor işte bazı erkeklerin yapısı öyle bende yaşadım böyle bir durum eminim yaşayan bir çok arkadaşımızda olmuştur kurdukça kuruyorsun ama yapacak birşey yok paylaşmak istemeyen adamda paylaşmıyor yani sen zaten konuşmaya çalışmışsın kuruntu yapma demiş..hiç konuşmayı denememiş olsaydın git bi konuş derdim ama..o yüzden bekle zamanla ne olacak bi gör diyorum ben.. ayrıcada sakın patlama, kontrollü ol.açtığım bi konu vardı bir okursan neye sebep oldum görürsün.. benden tavsiye canım...
ewt okudum gerçekten çok tuaf sen aramadan onun hiç araması yani ister istemez bi an düşündüm benimkide böyle olsaydı diye neler var ya haklısın kendimi kontrol etmeliyim
peki şimdi ne oldu aradı mı sevgilin merak ettim bahsetmek istersen dinlerim yararlı oldumu aramamak
o kadar aramadan sonra çok erken şuan. aramadı tabii ki ama ben 1 yıl zaten her dediğine boyun eğerek herşeyi mahvettim aramamasıda normal. çünkü sevgime çok emin arıyacağıma çok emin ben yazın ilk böyle birşey yaşandığında ne olduğunu da anlamamaştım çok uzun zaman aradım öldümü kaldı mı bitti mi bitmedi mi ne oluyor diye..şimdi ama ne yapmaya çalıştığını biliyorum 2 günde topladım kendimi daha çok bekler.. aramam asla.. sen çok şanslısın henüz başında açmışsın konuyu ben yazın o kadar arıycağıma konuyu açsaydım kendimi toplayabilseydim eminim herşey farklı olurdu..ama bundan sonra geri dönüş yaptığına eski beni bulamıycak çünkü hakketten faydası oldu farklı görüşlerin bana ..ararsan emin ol herşey daha kötü olacak benim böyle başladı kura kura zamanla..
İlişkiniz yara almış,yıpranmış.
Ara vermenizi söylemeyeceğim.Ara vermek ayrılıktan önceki adımdır bana göre.
Eski konuları kapattığınızı söylemişsiniz ama duruma bakılırsa pek de kapanmamış.
Son kez konuşun tavrınızı net koyun,ona göre hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?