mrb kızlar daha öncelerdende konular açmıştım sorunlarımı sizinle paylaşmıştım saolun ki yardımcı oldunuz neyse ben konuya girmek istiyorum dediğim gibi üç yıllık ilişkim var aramız da şehir farkı var her neyse son zamanlrda küsükler barışmalar ve kavgalar çok oldu yani ilişkimiz çok yıprandı evet barıştık eski konuları kapattık ama bana karşı ilgisi kalmadı artık bunun farkındayım kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz telefonla arıo açıyorum bir şey ler uydfurup kapatı bu şekilde konuşamıyoruz bana artık aşkım mı bırak cnm bile demiyo nasılsın bile demiyo artık ismimle hitap ediyo eskiden isimle hitap etmeyi sevmezdi aşkım derdi mutlaka ama artık oda yok dün akşam aradı ama çağrı attım öyle aradı dedim ki ben çağrı atmasam aklına gelmeyecem sanırım dedim ewt sen çağrı atınca aklıma geldim dedim hı dedim geçtim bozulduğumu belli etmedim yine tabi soğuk davrandı daha sonra iki tane telefonu var iki hattı diğer telefonu çaldı duydum kapattı arka arkaya çaldırdı bu kimse artık sordum önemsiz biri dedi dedim ısrarla arıyo aç istersen konuş ben beklerim dedim yok olmaz dedi daha sonra hadi görüşürüz dedi tmm dedim ben anlıcamı anladım sen rahat ol dedim yüzüne kapattım eskiden kim olursa olsun açar konuşurdu benden saklmazdı demekki benden saçlıyca bi şey ki açmadı diye tahmin ediyorum cnm çok sıkkın kızlar bana olan ilgissizliği beni çıldırtıyo ama tabi ona belli etmiyorum bu günde aradım iki defa gel görüşelim diyecektim ama açmadı kapattı telefonu daha da ses yok bu gün pazar o evde olur çalışmazki eskiden olsa mutlaka konuşurdu benimle ne oldu diye her neyse kızlar şimdi size sorarım neden sizce neden böyle bana kafam çok karışık neden nedeen offf cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler