iciyor ya da baska kotu aliskanligu varsa hap map gibi kafa gidiyor olmasin sende cakma diye konusmuyor olabilir.
ya da iyi ihtimal kardesleriyle ayni oda da kaliyordur dikkatli ol yine de
Konuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?
O zaman yatıp uyusun ya konuşmayalım demek ne demek hem aranızda ilişki filan yoksa kasmayın konuşmayın boşver sevgili olmadığın kişi ile o kadar saat ne konuşacaksın
12den sonra ayıplı şeyler konuşmak istiyorum diyor o yüzden o saatten sonra konuşmayalım diyo. Ama aslında senin bu konunun üzerine gidip geç saatlerde de konuşmak için ısrar etmeni istiyo ki böylece ayipli konulara gireceksiniz. O geç saatlerde konuşmak istemiyorum sen masum birisin demeleri yalan yani olta atiyo
Size bu şekilde yaklaşan biriyle konuşmayın bence henüz sevgili bile değilken sizi cinsel obje olarak görmek istiyor yol yapıyor bana göre kendinize bu haksızlığı yapmamanızı öneririm ayrıca arkadaş biraz hadsiz bence o cümlenin belaltından başka bir açıklaması olAmaz
Konuştuğum biri var ama aramizdaki iliski ne hala bilmiyorum.cocuk saat gece 1-2den sonra konusmayalim cunku ne yazdığımı bilmiyor bir gun sonra pisman oluyorum diyor anlam veremiyorum sizce neden?