- 5 Eylül 2018
- 45
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
-
Darp yok dediler evinize gelirse kapıları kitleyin arayın dedilerInsallah babana bile bile siddet uygulayan bu mahlukati sikayet etmissinizdir. Rus hastasi belli.
Nasil darp yok? Hastaneye gidip darp raporu almadiniz mi?Darp yok dediler evinize gelirse kapıları kitleyin arayın dediler
Gidicektik biyani kanamadı diye birşey vermediler onun gözü mor babama yumruk salladiNasil darp yok? Hastaneye gidip darp raporu almadiniz mi?
İlla kan olmasına gerek yok yada mosmor olmasına gerek yok eşin babana vurdu mu vurdu bellidir yani.Gidicektik biyani kanamadı diye birşey vermediler onun gözü mor babama yumruk salladi
Sordum ve silindi... Eşimin kötü aliskanligi var bana şiddetide var herşeyi var em son babamgilin yanında şiddet yapmaya kalkışınca babam ona vurdu ve bu iş bitti dedi oda manyadi babama vurdu neyse ayrıldık ve ilk 3 gün tehditler etti sonra 2 hafta sessiz di bugünde kahkaha atan 2 tane maymun atmış artık dalgamı geciyo ne yapiyo bide doğumuma 2 hafta var ve çocuğu kacirmasindan korkuyoruz yaparda yani sizce me yapmaya çalışıyo lütfen akıl verin ??
Inan bilmiyorum ne yapmaya çalışıyo kestiremiyoruzsiz bu adamları nasıl buluyorsunuz yahu ? güzelim ? bu nasıl adam ?
Babam polise şiş degilmi dedi onlarda yo dedi evinize baskına gelire soylersiniz dedi birşey çıkmaz şuan dediler olay yerine geldiklerindeİlla kan olmasına gerek yok yada mosmor olmasına gerek yok eşin babana vurdu mu vurdu bellidir yani.
Sordum ve silindi... Eşimin kötü aliskanligi var bana şiddetide var herşeyi var em son babamgilin yanında şiddet yapmaya kalkışınca babam ona vurdu ve bu iş bitti dedi oda manyadi babama vurdu neyse ayrıldık ve ilk 3 gün tehditler etti sonra 2 hafta sessiz di bugünde kahkaha atan 2 tane maymun atmış artık dalgamı geciyo ne yapiyo bide doğumuma 2 hafta var ve çocuğu kacirmasindan korkuyoruz yaparda yani sizce me yapmaya çalışıyo lütfen akıl verin ??
Inş birşey çıkar bebeği kaçırır diye korkuyorumNasıl yani? Kadın beyanı esastır unutmayın. Lütfen hemen ama hemennn Cimere yazıyorsunuz. Babanızın fotoğraflarını çekin.
Hayır hamile kaldım öyle başladıSiz hamile kalmadan öncede şiddet görüyormuydunuz ?
Siz direk hastaneye gitmediniz mi ?Babam polise şiş degilmi dedi onlarda yo dedi evinize baskına gelire soylersiniz dedi birşey çıkmaz şuan dediler olay yerine geldiklerinde
Ruh hali dengesiz Allah aşkına kendisi kadınlarla kızlarla yazismaya başlamış bi yandan heryerden beni takip ediyo ve bu iyi gunleriniz diyor bebeği dogurmama az kaldı ve ne yapacam bilmiyorumBakın hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama lütfen hakkınızı savunun. Cimere yazın, valiliğe gidin lütfen
Siz direk hastaneye gitmediniz mi ?
Aramiyo birkaç tehdit etti sonra baya sessizdi şuan kahkaha atan videolar atmış ve yine sessizBina dışına kamera taktırın her şeyi kayıt altına alın ararsa konusmalarını kaydetmeye çalışın.
Mahlukata bakHayır hamile kaldım öyle başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?