- 3 Nisan 2008
- 233
- 234
- 303
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
-
Okudum elbet yarın cikacam halledecem babam arkamda şükür
Hayır karı kızla konuşuyorsan niye hala beni takip ediyosun adam akıllı yoluna bak ama hayır bide şuan baya sessiz ama tilkiler kafasında dolaşıyor tehdit etti doğumu bekliyorsa bilmiyorum babama el kaldırdıktan sorna elbet ayrıldim asla affetmem ama madem flortlesiyorsun rahat bırak beni bizi daha neyin tehditi takipte surekliAcil boşanma davası.
Karı kızla muhabbetinin ispatı var mı?
O ne yaptığını bilmiyor boşluktan.
Kafanız neden karışık.
Ayrılmak istemiyor musunuz?
Babam vurdu diye üstüne babasi aradı küfür etti babamaAilesine haber vermediniz mi yokmu önünde duracak birisi?
2 hafta olmuş çıkmazki bişeyAyrıca polis gelmiyor siz hastaneye gideceksiniz rapor için. Hastaneye gidin hemen
20Ayrıca karı kız muhabbetini düşünmeden önce, babana şiddet uygulamış. Bunu düşünmen gerekmiyor mu? Kaç yaşındasın merak ettim.
Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker olayı...Babam vurdu diye üstüne babasi aradı küfür etti babama
Arkadaşım anlamadın sanırım şimdi gitmen gerekiyor hastaneye.
Canım benim maalesef erkekler böyle hasta ruhlu bir adamdan mantıklı şeyler bekleme, ne yaptığını hiç düşünme. Sen konuyu nasıl çözeceğinie bundan nasıl kurtulacağına odaklan.Hayır karı kızla konuşuyorsan niye hala beni takip ediyosun adam akıllı yoluna bak ama hayır bide şuan baya sessiz ama tilkiler kafasında dolaşıyor tehdit etti doğumu bekliyorsa bilmiyorum babama el kaldırdıktan sorna elbet ayrıldim asla affetmem ama madem flortlesiyorsun rahat bırak beni bizi daha neyin tehditi takipte surekli
2 hafta olmuş çıkmazki bişey
İyide ben bişey yapmadım bana neden bağırıyosunuzKadın beyanı e sas tırrr! Yani yaptı diyorsanız doğru kabul edilir
İyide ben bişey yapmadım bana neden bağırıyosunuz
Anladım yapacam babama soyleyimBak canım lütfen kırılma. Bu adam istediği kızla muhabbet edip, senin de hayatında olmanı istiyor ve normal bir adam değil. Şimdi aklını başına al ve mantıklı ol. Yarın bir gün bu adam babanı da öldürebilir. Hemen babanla hastaneye gidiyorsun rapor alıyorsun. Savcılığa şikayet ediyorsun. Sana zorluk çıkartan memuru cimere şikayet ediyorsun. Anladın değil mi?
Doğuma 2 hafta kaldı inş yaCanım benim maalesef erkekler böyle hasta ruhlu bir adamdan mantıklı şeyler bekleme, ne yaptığını hiç düşünme. Sen konuyu nasıl çözeceğinie bundan nasıl kurtulacağına odaklan.
senin yarın vakit kaybetmeden hamile hamile hakkını sonuna kadar araman lazım hiç durma yarın avukat vali her yere git. Bu adamın adını ver her yere kimse hamile bir kdına bu yapılanalara göz yummaz
Anladım yapacam babama soyleyim
Daha kadinlarin bilmediği lehine kaç kanun var acabaLütfen canımsın dikkat et. Bak kanunlar bizden yana. Sadece haberimiz yok. Kullan bunu.
Hee ben zaten genel olarak kabakçekerimYav yok sana niye bağırayım? Konu sahibini uyandırmaya çalışıyorum başına kötü bişey gelmesin diyeee. Arada sen kaynadın :))
Daha kadinlarin bilmediği lehine kaç kanun var acabahiç birini başımıza gelmeden bilmiyoruz ne kötü bişey
Doğrudur tabiki fakat toplumun bunları yaşamadan bilinçlenmesi gerekmiyor mu ki illa hodugun biri bı kadını daha mı harcaması gerekiyorYemin ederim ben yaşadım. Valiliğe gittim açık kapıya, cimere yazdım. Karakoldan polis arayıp özür dilediii. Çok korkuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?