- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
-
inş alıp giderse diye korkuyorum silahida var babamda yaşlıMahlukata bak
Darp raporu alın biran önce
Çocuğunuza da hiçbirşey yapamaz
Illa görünürde birşey olması lazım ki adlı işlem baslatilsinBen de hep bunu merak etmisimdir.
Birini dovunce illa bi yerinde morluk iz kan olmuyor
O zaman bu darp raporu işi nasil oluyor
Olay yeni mi oldu hastaneye gidip alabilirsiniz rapor,ayrıca şikayet edin uzaklaştırma kararı alın.Polis geldi ve bizlere baktı darp yok dediler birşey yapmadilar
Ar
Aramiyo birkaç tehdit etti sonra baya sessizdi şuan kahkaha atan videolar atmış ve yine sessiz
Müstakbel damat sulaleyi dovmek için yanaşıyor belli de siz çocuğa mukayyet olunSordum ve silindi... Eşimin kötü aliskanligi var bana şiddetide var herşeyi var em son babamgilin yanında şiddet yapmaya kalkışınca babam ona vurdu ve bu iş bitti dedi oda manyadi babama vurdu neyse ayrıldık ve ilk 3 gün tehditler etti sonra 2 hafta sessiz di bugünde kahkaha atan 2 tane maymun atmış artık dalgamı geciyo ne yapiyo bide doğumuma 2 hafta var ve çocuğu kacirmasindan korkuyoruz yaparda yani sizce me yapmaya çalışıyo lütfen akıl verin ??
Gidin gerekirse ortalığı birbirine katıninş alıp giderse diye korkuyorum silahida var babamda yaşlı
3 hafta oluyo babam havlayan köpek ısırmaz diyor ama doğumu bekliyo olabilirOlay yeni mi oldu hastaneye gidip alabilirsiniz rapor,ayrıca şikayet edin uzaklaştırma kararı alın.
Sezeryan olacam nasıl korucam onu alıp giderse ne yapacam beni götürmek içinde alıp gidebilir bebeği babamda asla affetmez ben bile affetmem kendimiMüstakbel damat sulaleyi dovmek için yanaşıyor belli de siz çocuğa mukayyet olun
Pislik herif, siz korkmayın hiç şehir değiştirme durumunuz var mı, başka şehirde akraba vs. Size yardım edecek birileri var mı ?
Annem diyor babam onun kökünü kazırim diyor ama doğumdan sonra rahat vermezse beni gönderecekler ama ozamana babamgile birşey yapar
Polis geldi ve bizlere baktı darp yok dediler birşey yapmadilar
Bu süreç içerisinde ailenizde gelmeli bence.Annem diyor babam onun kökünü kazırim diyor ama doğumdan sonra rahat vermezse beni gönderecekler ama ozamana babamgile birşey yapar
Kafam çok karışık tehditler sonra sessiz kalması sonra karı kızla muhabbet ettikten sonra hala daha beni takip etmeleri ne yapmaya alışıyor bunaldimBu süreç içerisinde ailenizde gelmeli bence.
Çünkü sizin aklınız hep onlarda olacak.
Bebeğinizinde size ihtiyacı olacak.
Birde bir avukatla görüşün derim.
Çünkü bebeğin babası sonuçta.bebeği kaçırdı muhabbeti bile olabilir.
Kafam çok karışık tehditler sonra sessiz kalması sonra karı kızla muhabbet ettikten sonra hala daha beni takip etmeleri ne yapmaya alışıyor bunaldim
Acil boşanma davası.Kafam çok karışık tehditler sonra sessiz kalması sonra karı kızla muhabbet ettikten sonra hala daha beni takip etmeleri ne yapmaya alışıyor bunaldim
Siz benim yazdıklarımı okudunuz mu?
Kafam çok karışık tehditler sonra sessiz kalması sonra karı kızla muhabbet ettikten sonra hala daha beni takip etmeleri ne yapmaya alışıyor bunaldim
Ailesine haber vermediniz mi yokmu önünde duracak birisi?inş alıp giderse diye korkuyorum silahida var babamda yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?