Sizce niyeti ne olabilir?

büyük şehirdeyim.fuhuşun arttığını öğrendim emniyetçi tanıdıklardan.zaten kadınlar tik tok denen saçma uygulamalarda para kazanma derdindeler.eşleri de izin veriyor kendilerini sergilemelerine başka adamlarla konuşmalarına.dünyanın çivisi çıkmış.
küçük şehirdeyim. burda pislik daha çabuk duyuluyor. maksimum 20 kişilik sınıflarımdaki en az 2 öğrencimin annesi kaçmış oluyor. ve gün geçtikçe fuhuş oranı artıyor. yeminle bıktım. artık duymak istemiyorum

Hangi iş kolu konusunda yardım edeceği çok aşikar.

Arkadaşlar siz yine sadece seks olduğunu dusinerek bence iyi bile düşünüyorsunuz. Benim aklıma işkence edebileceği öldürebilecegi ihtimali bile geliyor bu tür insanların ben anlamıyorum nasıl telefon numaranı yoldaki geçen birine verirsin ya ?

Arkadaşlar siz yine sadece seks olduğunu dusinerek bence iyi bile düşünüyorsunuz. Benim aklıma işkence edebileceği öldürebilecegi ihtimali bile geliyor bu tür insanların ben anlamıyorum nasıl telefon numaranı yoldaki geçen birine verirsin ya ?
pavyona eleman sağlayan biri olabilir uyuşturucu sattırmak isteyen biri olabilir hırsızlık çetesinin başı olabilir bir sosyopat olabilir.valla ne cesaret ben de şaştım.

pavyona eleman sağlayan biri olabilir uyuşturucu sattırmak isteyen biri olabilir hırsızlık çetesinin başı olabilir bir sosyopat olabilir.valla ne cesaret ben de şaştım.
Şunların da hepsi olabilir seks bile masum kalır bazen ben bu insanlardaki Cesareti anlamıyorum hiç mi haber açıp izlemiyorlar . Birden arabaya atsa götürse ne olacak

Şunların da hepsi olabilir seks bile masum kalır bazen ben bu insanlardaki Cesareti anlamıyorum hiç mi haber açıp izlemiyorlar . Birden arabaya atsa götürse ne olacak
bugün eve tanınmış bir mobilyacının elemanı geldi akıllı sehpa getirdi montelemek için salona geçti.valla evin kapısını açık bıraktım.bir taraftan da eşimle konuştum.ona bile güvenmedim.sokaktaki ne olduğu belirsiz adama hiç güvenilmez.kılıçlı manyaklar bile dolanıyor sokaklarda ayol

Niyeti ne ola ki bizce?
Hiç anlayamadım,bulamadım ben niyetini. Tam kapalı kutu adam çünkü çok değişik. Niyetini ele vermeden konuşma,tanışma,numara alma falan…
Sır küpü maşallah adam belki de niyetsizdir öyle gelişine davranış sergiliyordur çok ilginç.

Başıma birkaç gün önce çok garip bir durum geldi, alışveriş merkezine doğru yürüyerek giderken bir araba beni durdurdu bana adres sordu, bende tarif ettim sonra da bana benim iş arkadaşıma çok benziyorsun dedi, nerde çalıştığımı sordu, telefon numaramı istedi sana iş konusunda yardım edeceğim dedi, sen çok düzgün ve güvenilir birine benziyorsun falan dedi ve çalıştığı yeri söyledi, bende internetten baktım konumu nerde diye ama hiç internette adı yok konumu yok, bir tanede ayrı bir işletmesi olduğunu söyledi ama onunda konumunu bulamadım internette, telefon numaramı verdim ona hata da yaptım belki bilmiyorum ama ona da sordum, o da yeni açtık ondandır inanmıyorsan buluştuğumuzda doğruluğunu gösterebilirim dedi, benden 18 yaş büyük 2 tane çocuğu var bekarım diyor ama bana hiç güven vermedi bu durum
Sürekli buluşalım diyor beni arıyordu hep yanındayım sana iş bulacağım falan dedi
ben cevap vermeyince 2 gündür iletişim kurmayı kesti
Başıma ilk defa böyle bir durum geliyor, sizlerin görüşüne ihtiyacım var
Yolda bulunan yolda kalır. Sen iletişim bilgilerini niye veriyorsun yabancı birine. Güzel kızım sen hiç içeceğine uyku ilacı atılanları izlemedin mi? Ağzı kapatılıp kaçırılanları da mı görmedin? Gizlice yasaklı madde verenleri, tecavüz edenleri. Çıplak foto şantaj yapanlarda mı duymadın?.. nerde yaşıyorsun sen.. ayy içim daraldı... engelle görüşme sakın.
Birde niyeti ne olabilir demişsin.. Bilmem.. çok iyi niyetli birine benziyor.

Konu nasıl sizin işsiz olmanıza geldi de size iş bulacağını söyledi? Ilk defa gördüğünüz bir insana zayıf noktanızı neden söylediniz?

Rahmetli babam hep soylerdi , cehenneme giden yol iyilik taşlarındandır diye.

Görüşleriniz için teşekkür ederim, hayatımda ilk defa böyle bir durum yaşadım insan kendisi yaşayınca mantıklı da düşünemiyor zaten
Ona kendimle alakalı bilgi vermedim
Benimle konuşmak istedi ama ben kendisiyle konuşmak istemedigimi söyleyince daha da yazmadı şu ana kadar, bana iş konusunda yardım edeceğine zaten inanmıyorum, zaten iş konusunda da kendim iş bulmak isterim,
Numara vermek konusunda hata yaptım zaten boşluğuma denk geldi resmen, pişman da oldum ama yazmıyor şu anda

Back
X