Niyetini çözemem ama sizden hoşlanıyorsa hoş bulmazdım açıkcası daha evliliğim bitmemiş yürüyo demek ki evliyken de gözü vardı evliyken gözü bende olanın herkeste olur diye düşünürümSelam herkese yıllardır takip ediyorum siteyi ama uye olmamıştım. Kısaca anlatayım kendimi 13 yıldır evliydim boşanma kararı aldık ama henüz davayı açmadık.
Fikrinizi merak ettiğim konu şu bizler kadın erkek karışık arkadaş grubuyla takılıyoruz ortak grubumuz var hepsi evlenmiş boşanmış aynı kaderleri yaşamış insanlarız. Gruptan bir arkadaşım sürekli bana özelden yazıyor günlük ne yaptığımı merak ediyor destek gösteriyor bu süreçleri yaşayan biri olarak. Geçen akşam kahve içelim dedik şarap içmeyle ayrıldık. Acaba adamın herhangi bir niyeti olabilir mi ?
Yanlış anlayarak arkadaşlığımızı bozmak da istemiyorum. Butun teklifleri yapan o bu arada. Kahve de iş konuşacaktık aslında ticari ilişkimiz de var kendisiyle. Biraz karışık oldu kusura bakmayın kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Yanıtınız için teşekkür ederim.Niyetini çözemem ama sizden hoşlanıyorsa hoş bulmazdım açıkcası daha evliliğim bitmemiş yürüyo demek ki evliyken de gözü vardı evliyken gözü bende olanın herkeste olur diye düşünürüm
Ayrı yaşıyorum canım mahkeme sürecimiz başlamadı karşı taraf kabul etmiyor çünküBosanmis ayni kaderi yasamis insanlariz derken? Siz daha bosanmamistiniz?
Valla benim gözüm kimseyi görmüyor açıkçası tamamen çocuklarıma odaklıyım yanlış yorumlamamak için sizlere danıştımÖnce bi boşanaydınız…
Bu surecte sadakati bozmanizi tavsiye etmem aleyhinize islerAyrı yaşıyorum canım mahkeme sürecimiz başlamadı karşı taraf kabul etmiyor çünkü
Evet ortak arkadaşımız tanıyor ama benim ona cevaplarımda sorun yok korkacak birşey yapmıyorumEşiniz de bu adami tanıyor mu? Sizin resminizi çekip mahkemede kullanabilir
Herhangi bir durum yaşamıyorum boşanmam da sıkıntı olacak teşekkür ederim yorum içinBence de farklı bir niyeti var ama siz boşanma aşamasındasınız dikkat edin. Aleyhinizde kullanılmasın bu durum.
Oldum olası şu kadın/ erkek karışık gruplardan hiç hoşlanmamışımdır.Selam herkese yıllardır takip ediyorum siteyi ama uye olmamıştım. Kısaca anlatayım kendimi 13 yıldır evliydim boşanma kararı aldık ama henüz davayı açmadık.
Fikrinizi merak ettiğim konu şu bizler kadın erkek karışık arkadaş grubuyla takılıyoruz ortak grubumuz var hepsi evlenmiş boşanmış aynı kaderleri yaşamış insanlarız. Gruptan bir arkadaşım sürekli bana özelden yazıyor günlük ne yaptığımı merak ediyor destek gösteriyor bu süreçleri yaşayan biri olarak. Geçen akşam kahve içelim dedik şarap içmeyle ayrıldık. Acaba adamın herhangi bir niyeti olabilir mi ?
Yanlış anlayarak arkadaşlığımızı bozmak da istemiyorum. Butun teklifleri yapan o bu arada. Kahve de iş konuşacaktık aslında ticari ilişkimiz de var kendisiyle. Biraz karışık oldu kusura bakmayın kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Bu arkadaşla ilgili hiç öyle fikrim yok en az 2 yıl bekar takılmak istiyorum başkasını çekememBu surecte sadakati bozmanizi tavsiye etmem aleyhinize isler
Çekişmeli boşanma davası bunun için var. Gidip davamızı açıyorsunuz.Ayrı yaşıyorum canım mahkeme sürecimiz başlamadı karşı taraf kabul etmiyor çünkü
Selam herkese yıllardır takip ediyorum siteyi ama uye olmamıştım. Kısaca anlatayım kendimi 13 yıldır evliydim boşanma kararı aldık ama henüz davayı açmadık.
Selam herkese yıllardır takip ediyorum siteyi ama uye olmamıştım. Kısaca anlatayım kendimi 13 yıldır evliydim boşanma kararı aldık ama henüz davayı açmadık.
Valla benim gözüm kimseyi görmüyor açıkçası tamamen çocuklarıma odaklıyım yanlış yorumlamamak için sizlere danıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?