- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Yeni sistemle konularını gizler artık sorun değilKardeşiniz, kayınvalideniz, görümceniz sizin haricinizde herkeste var bir problem, kardeşinizle sizi gıcık etmek için atıyordur resmi değil mi? Herkesin derdi sizsiniz çünkü.
Mutluluğunu sizinle paylaşıyordur kardeşsiniz çünküSadece merakımdan soruyorum. Benim kizkardesim var hamile. Daha evvel de bahsetmistim burda. Hergun iki uc kere karninin videosunu cekip gonderiyor watsappta gruba. Sizce bu normal mi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz yada kardesleriniz nasilsiniz.
Konularını sistemde gizleyebilir ama zihinlerimizden silemezYeni sistemle konularını gizler artık sorun değil
Evet bu konu sahibi benimde aklıma kazılı.Konularını sistemde gizleyebilir ama zihinlerimizden silemez
Tipik buldumcuk delisi yeni nesil anne kezbanlığı ama siz de az değilsiniz hani. He deyin geçin. Hatta ben olsam ablamla dalga da geçerim ama sinir olup burada konu açmam. Çünkü kardeşlik...Sadece merakımdan soruyorum. Benim kizkardesim var hamile. Daha evvel de bahsetmistim burda. Hergun iki uc kere karninin videosunu cekip gonderiyor watsappta gruba. Sizce bu normal mi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz yada kardesleriniz nasilsiniz.
Yaptığı şey çok da savunulacak bişey değil ama herkes duygularını farklı yaşar .ben şuan 7+5 haftalık hamileyim 28 yaşındayım ve etrafındaki insanlar tarafından ağır başlı mantıklı olarak bilinirim . Siz beni 4 hafta önce gebeligimi öğrendiğimde gorecektiniz:))))) Hala söylerim Allah dan evde yalnizdim o idrarlı çubuğa dünyanın en kıymetli eşyası muamelesi yaptım durup dururken güldüm ağladım çubukla konuştum :))) yani ben bile ara ara sakin ol sen 28 yaşında olgun bi insansın saçmalama dedim kendi kendime:))) hele ki uzun bir aradan sonra o mucize haberi aldığınızda ne yapacaginizj sasirirsinjz. Eğer gurupta erkek yoksa ve bebeğin hareketleri belli oluyosa belki ben de yapabilirim ama yine de sanmıyorum .tabi şuan kendi potansiyelimi gördüğüm için asla yapmam da diyemiyorum :)))Sadece merakımdan soruyorum. Benim kizkardesim var hamile. Daha evvel de bahsetmistim burda. Hergun iki uc kere karninin videosunu cekip gonderiyor watsappta gruba. Sizce bu normal mi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz yada kardesleriniz nasilsiniz.
Bu yuzden alinganlik yapmis olabilirsinizHayir yok. Istiyorum ama olmuyor aylardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?