Sizce normal bir davranış mı

Kardeşiniz, kayınvalideniz, görümceniz sizin haricinizde herkeste var bir problem, kardeşinizle sizi gıcık etmek için atıyordur resmi değil mi? Herkesin derdi sizsiniz çünkü.
Yeni sistemle konularını gizler artık sorun değil

Mutluluğunu sizinle paylaşıyordur kardeşsiniz çünkü

Göndermesinde ne gibi sakınca var? Hayır buraya konu açılacak kadar problem yapmanızı gerektirecek hiç birşey yok ortada. Gayet atabilir Bebek oynuyordur Sevincini sizinle paylaşmak istiyordur ne var bunda??

Hosuna gidiyodur aile whatsapına atabilir ne var ki bunda?

İstiyosunuz olmuyormuş bebeğiniz yani sizin üzüleceğinizi bile bile nisbet yapar gibi mi atıyor fotografları? Böyle düşündünüz sanırım. Rahatsız olmakta haklısınız bence eğer böyleyse...

Konudaki kardeş bu kardeşse, bebekle kafayı bozduğu rahatlıkla söylenebilir:

Hatta böyle bir insanın kurgu olduğunu düşünmeden de edemedim, konularınızdan nedense ara ara fake kokusu alıyorum ya bakalım, çıkar nasılsa.

Tipik buldumcuk delisi yeni nesil anne kezbanlığı ama siz de az değilsiniz hani. He deyin geçin. Hatta ben olsam ablamla dalga da geçerim ama sinir olup burada konu açmam. Çünkü kardeşlik...

Yine cevap vermeyeceginizden adım gibi emin olsamda yorum yapıcam.neden önceki konuya cvp vermediniz hatalı olduğunuzu farkettiginiz an cvp vermeme tavrı neden ? Bu konu içinde evet resim paylaşması bencede çok gereksiz ama demekki kardesiniz çok mutlu ve belki biraz da buldumcuk o yüzden paylaşıyor . Size çok onyargiliyim kusura bakmayın ama gereksiz şeyleri kafaya taktiginizi düşünüyorum .kendinizi geliştircek şeyler bulmaya çalışın .tekrar tekrar yazıyorum takıntilarinizdan kurtulun biraz su çuvaldızı kendinize batırın. Ha birde neden kendinizi sürekli birseylere takıp mutsuz hissediyorsunuz ? Cevap verirsiniz umarım

Biz kızkardeşimle birbirimize saçma sapan da olsa birçok fotoğraf göndeririz.
Ben hamileyim, her gün göbek videomu çekmiyorum ama eminim çeksem zevkle izler. Sıkılırsa da "yeter yeaa" gibisinden çemkirebilir :)
Bunu kaldırabilecek samimiyetteyiz.
Çünkü kızkardeşim o benim
O da bana bebeğinin zilyon tane fotosunu atar, hiç de usanmam, usansam derim, görmemişin çocuğu derim.
Derim yani.
Çünkü kızkardeşim o benim

Yaptığı şey çok da savunulacak bişey değil ama herkes duygularını farklı yaşar .ben şuan 7+5 haftalık hamileyim 28 yaşındayım ve etrafındaki insanlar tarafından ağır başlı mantıklı olarak bilinirim . Siz beni 4 hafta önce gebeligimi öğrendiğimde gorecektiniz:))))) Hala söylerim Allah dan evde yalnizdim o idrarlı çubuğa dünyanın en kıymetli eşyası muamelesi yaptım durup dururken güldüm ağladım çubukla konuştum :))) yani ben bile ara ara sakin ol sen 28 yaşında olgun bi insansın saçmalama dedim kendi kendime:))) hele ki uzun bir aradan sonra o mucize haberi aldığınızda ne yapacaginizj sasirirsinjz. Eğer gurupta erkek yoksa ve bebeğin hareketleri belli oluyosa belki ben de yapabilirim ama yine de sanmıyorum .tabi şuan kendi potansiyelimi gördüğüm için asla yapmam da diyemiyorum :)))

Normalde normal bir durum ama sizin çocuk istediğinizi ve bunun için uğraştığınızı biliyor da yapıyorsa anormal. Ben de sürekli arkadaşlarıma bahsediyorum. Biliyorum kimseyi benim kadar ilgilendirmez ama sanki paylaşınca daha mutlu oluyorum bir arkadaşım var çocuk istiyor bir süredir olmuyır mesela ona o sormadan bir şey anlatmıyorum. Üzülebilir...

Sizin eski konularinizdan bagimsiz cevapliyorum, hayir kesinlikle normal degil yaptigi. Gercekten mi arkadaslar ya, bunun neresi normal olabilir. Hamileligi takinti haline gelmis.

Aman paylassin nolcak ki buyuk ihtimalle de kizarim hatta ben karisik bir yerse nazar olmasin goz olmasin diye.MasAllah da derim insAllah.

Allah size de anne olmayi nasip etsin.Kardesiniz hic size nispet yapar mi asiri mutludur ilk bebegidir fln filan.

İlk gebeliği ise o hareket anındaki sevincini sizinle paylaşabilir. Grupta kimler var mesela bu da önemli bir ayrıntı.

Mesela benden ablam, yengem ve çok samimi arkadaşlarım sürekli video isterdi. Hareket ederken çek, birazcık dürtsene kıpırdasın... çok hoşlarına giderdi. Abim bile yanında olduğum zamanlarda tekme attığında söylesene, dokunayım derdi.

Herkes duygularını aynı yoğunlukta yaşamaz yada aynı şekilde paylaşmaz. Bunun normali anormali olmaz çok rahatsızdan izlemezsin zor bi şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…