Sizce normal bir şey mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana hic tuhaf gelmedi sevgilinin tutumu, esimde sevmez öyle ortamlari, bende sevmem...

Yeni evli iken cok istedim bari ömrümde bir defa disko neymis göreyim dedim, gittik ve gördüm, yok kardesim ben almayim esim hakliymis dedim...benneyaptımki

Öyle yerler bela yerlerdir güzelim, o tarz mekanlara gittigin zaman tabiri caizse biraz genis olacaksin, bu her erkegin yapabilecegi birsey degil, yani görmeyecek duymayacak bazi seyleri.....Sevgilin öyle bir tip degil muhtemelen, o yüzden senin yerinde olsam gitmem, ha cok cok istiyorum o zaman onsuz giderim...:kahve:

Günümüzde helede türkiyede yaninda sevgilisi esi olan kadinlarin kizlarin bile gerek gözle gerek elle yada sözle tacize maruz kalmamasi gibi birsey yok, görüyoruz ve duyuyoruz...:kızgın:

Bir gecelik eglence cok pahaliya patlar allah korusun....:Saruboceq:

bence abartmış biraz, erkeklerin tümü kız gelsin,dans etsin de izleyelim diye beklemiyor.
birlikte olduğunuz biri varsa tatsız bir şeyle karşılaşmazsınız kolay kolay.

beraber gitmenize sorun çıkarmamalı bence.

not: bu ortamlarda dans etmeyi çok sevmem(beceremem de). devamlı dans eden arkadaşlarımın başına şimdiye kadar kötü birşey gelmedi.
nasıl bir mekana gittiğiniz de önemli.

Son düzenleme:
canım bazen insanlar öyle mekanlarda kendini kaybedebiliyor içkiden dolayı.orada bulunan insanlarda ne amaçla geldikleri bellı çoğumuzum dediği gibi.
hiç merakım yoktur öyle yerlere..gitmeyıver canım aranızı bozmayın bunun için.tabi karar size kalmış.öptümmm

seni kıskanmaktan ziyade koruma ve savunma iç güdüsüyle hareket ediyor...
haksız da diil...
ama seçilen mekanın nezih bir ortam olması da bir çok seyi de değiştirebilir...

abartmış + tamamen haksız.
kıskanç değilim, kıskançlığı da kıskananlar da hiç sevmem. ama diyelim kıskanıyor, o zaman da yalnız gidemezsin der, benle gitceksin der. seninki hem gidemezsin diyor, hem de birlikte gidip dans edemeyiz diyor? ben olsam... :oklava: doğru düzgün 1 mekana gittiğiniz sürece kimse gelip de sevgilisi olan birine yavşamaz, zaten o amaçlardaki erkekler, kime asılmaları gerektiğini, kimden karşılık alabileceklerini görünce anlarlar, dandik arasokak biyere gitmediğiniz sürece hiçbirşey olmaz yani.
çıkıyorsunuz diye senin eğlenceni kısıtlamaya hakkı yok, ya gitmenize izin vermeli ya da sizinle gelmeli, ne seni götürürüm ne de gitmene izin veririm... yok ya! :mymeka:

bence abartmış eğer sen yanlız gitmek isteseydin sevgilinde olmaz desydi o zaman haklı olurdu ama sen onunla gitmek istemişsin ayrıca diskoların hepsi bir değil ki sapık olsun illa kaliteli biyerse hiç bir sorun olmaz ayrıca sapık her yerde var sarkıntılık yoldada ediliyor nereye kadar kısıtlayabilir ki seni

abartmış + tamamen haksız.
kıskanç değilim, kıskançlığı da kıskananlar da hiç sevmem. ama diyelim kıskanıyor, o zaman da yalnız gidemezsin der, benle gitceksin der. seninki hem gidemezsin diyor, hem de birlikte gidip dans edemeyiz diyor? ben olsam... :oklava: doğru düzgün 1 mekana gittiğiniz sürece kimse gelip de sevgilisi olan birine yavşamaz, zaten o amaçlardaki erkekler, kime asılmaları gerektiğini, kimden karşılık alabileceklerini görünce anlarlar, dandik arasokak biyere gitmediğiniz sürece hiçbirşey olmaz yani.
çıkıyorsunuz diye senin eğlenceni kısıtlamaya hakkı yok, ya gitmenize izin vermeli ya da sizinle gelmeli, ne seni götürürüm ne de gitmene izin veririm... yok ya! :mymeka:

Vallaha biz öyle dogru düzgün bir mekana gitmistik, ara sokak biryer degildi!benneyaptımki

Kizlara yiyecek gibi bakan gözler, esi yada sevgilisinle dans eden bayanlara dans ederek yaklasmalar, provoke edici hareketler yani ne biliyim, hic hosuma gitmedi...:1no2:

Erkeklerin zaten normalde bile anladigi bir halt yok güzelim, birde zil zurna alköllü erkekler hic bir halt anlamaz:delphin:

Herkes esinin veya sevgilisinin huyunu suyunu bilir! Kiskanc bir adamin, öyle ortamlari sevmeyen bir adamin o tarz mekanlara gitmemesi en dogrusu bence..:kahve:
Bende madem esimin huyunu biliyorum ne giderim nede dertsiz basima belaya sokarim.

Ha cokmu istiyorum dedigim gibi, agirlimi koyar arkadas cevremle gider görürüm...bunada aramizda resmiyet olmadigi ve ailemin muhtemelen onayladigi icin sevgilim karisamaz:delphin:

bnm sewgilim yazlık ortamlarda götürür ama istanbulda asla götürmez sewmez öyle yerleri
bnde sewmiorm zaten pek
ısrarda etmem

Vallaha biz öyle dogru düzgün bir mekana gitmistik, ara sokak biryer degildi!benneyaptımki

Kizlara yiyecek gibi bakan gözler, esi yada sevgilisinle dans eden bayanlara dans ederek yaklasmalar, provoke edici hareketler yani ne biliyim, hic hosuma gitmedi...:1no2:

Erkeklerin zaten normalde bile anladigi bir halt yok güzelim, birde zil zurna alköllü erkekler hic bir halt anlamaz:delphin:

Herkes esinin veya sevgilisinin huyunu suyunu bilir! Kiskanc bir adamin, öyle ortamlari sevmeyen bir adamin o tarz mekanlara gitmemesi en dogrusu bence..:kahve:
Bende madem esimin huyunu biliyorum ne giderim nede dertsiz basima belaya sokarim.

Ha cokmu istiyorum dedigim gibi, agirlimi koyar arkadas cevremle gider görürüm...bunada aramizda resmiyet olmadigi ve ailemin muhtemelen onayladigi icin sevgilim karisamaz:delphin:

valla canım ben çok şanslıyım o zaman :lepi:
sürüyle gece mekanına, partilere gitmişliğim var, 1 kere bile olay çıktığını görmedim, gece kluplerinde zaten 2 metrelik korumalar vardır, hele biri birine sataşsın... en kötü şeylerin olabileceği yerler de üniversite partileridir herhalde millet su gibi içer, ama hiçbi partide de olay çıktığını görmedim, aynı şekilde şenliklerde yürünmüyordu yerdeki bira şişelerinden, ciddi ciddi adım atılmıyordu yani :lepi: o zamanda hiçbir şeye tanık olmadım. ben ailemle yaşadığım için çok çok fazla çıkamıyorum, ama yurtta kalan arkadaşlarım haftada en az 1 kere gidiyorlardır eller havaya :lepi: gayet de rahat çıkıyorlar:dance:

erkek arkadaşınızla değil disko, kendi halinde bir bara cafeye bile gitseniz, biri size baksa( dalmışken ya da birine benzettiği için) oaly çıkarabilir gibi geldi bana ilk mesajınızı okuyunca.

bu derece kıskançlığı anlayamıyorum. iki tarafı da yıpratan bir durum olmalı.

bir yere gideceğimiz zaman, oradaki olası sapıkları değil (sapıklık olduktan sonra iş yerinde de olur, düğünde de olur- ensest diye bir şey var) oraya gelen insanların genel profilini düşünürüz önce alkolün etksiiyle kavga çıkaracak tipler midir, ya da mekanın olası bir yangında kolay boşaltılıp boşaltılamayacağını.

not: 28 yıldır istanbul'da yaşıyorum. sayısız konsere, bara,ara sıra diskolara da gitmişimdir. hiç birinde taciz yaşamadım. yaşadığım tüm rahatsız edilmeler, ya toplu taşıma araçlarında olmuştur ya da yolda peşime takılanlar tarafından.:1closedeyes:

ayrıca ben erkek olsam, kız arkadaşımın çok istediği bir etkinliğe beraber giderdim. hem kız arkadaşımın içinde kalmazdı bu merakını gidermiş olurdum, benden habersiz yalnız gitmeye kalkmazdı(hani korkuyor biri bakarsa diye).

not: 28 yıldır istanbul'da yaşıyorum. sayısız konsere, bara,ara sıra diskolara da gitmişimdir. hiç birinde taciz yaşamadım. yaşadığım tüm rahatsız edilmeler, ya toplu taşıma araçlarında olmuştur ya da yolda peşime takılanlar tarafından.:1closedeyes:

tamamen katılıyorum :lepi: benimde barlarda, gece mekanlarında başıma hiçbirşey gelmedi daha, ama yolda yürürken laf atanlar mı dersin, dolmuşta taciz etmeye çalışanlar mı :kızgın: :kızgın:

dikkat çekmeden el çırparım,hanım hanım oynarım seni üzmem deyip yumuşatsaydın kaydirigubbakcemile2

tamamen katılıyorum :lepi: benimde barlarda, gece mekanlarında başıma hiçbirşey gelmedi daha, ama yolda yürürken laf atanlar mı dersin, dolmuşta taciz etmeye çalışanlar mı :kızgın: :kızgın:

Tamamda bunlara karsi senin yapacak birseyin yok, erkek arkadasin sana herhalde yolda yürüme, dolmusa binme vs. vs. diyemez, burda onun tutumunu bile bile onun hoslanmadigi bir mekana gitmek sözkonusu...:delphin:

Ve Konu sahibi erkek arkadasinin bu davranisini normal oldup olmadigni sormus, bana göre cok normal sence abartil olabilir, mutlaka herkesin görüsü farklidir canim...a.s

Hem ben demiyorumki giderse illaki basina birsey gelecek lakin gelme ihtimali var cünkü erkek arkadasi bir bakisi bir gülüsü bir hareketi kiskanc ve tutucu oldugu icin yanlis algilayabilir...ve bu tür mekanlara gittigin zaman öyle herseyi duymican görmicen bir erkek olarak tabiri caizse biraz genis bakican yoksa basinin belayi girme olasiligi yüksek...:delphin:

Belkide dedigin gibi gidecekler hicbirsey olmicak egelencekler güzel bir aksam gecirecekler lakin tam terside olabilir....o yüzden ben arkadasimizin yerinde olsam bir defa daha konusurum ikna etmeye calisirim he baktim gördüm istemiyor, arkadas grubumla giderim....hem öylelikle kafam rahat olmus olur..a.s

:teytey:Canım erkek arkadaşın haksız sayılmaz. Düğün farklı bir ortam. Eş dost akraba..
1 buçuk yıllık evliyiz ve eşim düğünlerde de çok fazla oynamamı istemez. Ben de oynamam. Ne kaybederim ki.. Ne olur yani çok mu önemli.. O nu kırmaya değer mi? Adam seviyor kıskanıyor... Eşini veya sevgilisini elalemin alkollü adamı niye izlesin.

canım bu kıskançlıkları abartı evet ama bazen okadar anlamsız kıskançlıkları oluyorki bir türlü akıl erdiremiyorsun .bende senin gibi bunalıp sinir krizleri geciriyordum sevgilimin kısknaçlıklarından .bazı kızdıgı şeyleri banada mantıklı geliyorsa yapmıyordum huzursuzluk olmaması açısından bazılarınıda alıştıra alıştıra yapmaya devam ettim .düşünki tlf numu arayıp açık bırak dinlicem diyip işyerimde insanlarla konuşmamı dinliyordu:tomato: ama şimdi bir bakıyorum eski kıskançlıklarının aksine şimdiki kıskançlıkları çok daha tatlı ve mantıklı kıskançlıklar . artık abartı kıskanmıyorsun nedir bu degişiklik diye takılıyorum zaman gectikçe seni daha iyi tanıyorum daha çok güveniyorum ve bir bütün oldukça eski kıskançlıklarımın ne kadar gereksiz oldugunu anlıyorum diyor.ilişkilerde sanırım bu saçma sapan kıskanlıklar bir süre oluyor .gercekten sevip kaybetmek istemiyorsan onunla konuşarak bu sorunları aşabilirsin .ama dayanamıyorum diyipte çekemeyecegini düşünüyorsan yol ver gitsin :1hug:

Öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar. a.s.
Normalde o kadar kıskanç bir insan değildir.
Herşeye karışan şunu bunu giyme diyen biri de değildir.
Ama bu konuda ne bileyim farklı geldi düşünceleri,konserde bile elle taciz edenler oluyor ama birlikte gideriz istersen konserlere falan diyo. Ama club'e gitmek(disko dedim uyarı aldım :roflol: ) farklı bişey diyor.
Ben hergün demiyorum ki yani bir kere gitsek beğenmezsem zaten gitmem diyorum ama anlamıyor işte. Belkide ablamın kocası bu tarz şeylere fazla karışmadığı için sevgilimin böyle davranması bana acayip geliyor.Hatta ben değişemem ya böyle kabul edeceksin yada kusura bakma dedim ne yani ayrılacakmısın dedi bende gerekirse ayrılırım dedim. (Ama bu yüzden ayrılacak değilim :çok üzgünüm:)

yaaa orda ne alkollü ne haplı kızlar var allah aşkına
utanmasalar ilk gördükleri erkeklere orada vericekler :delphin:
milletin işi gücü kalmadı da masum masum duran gelip sizemi salça olcak
abartmış sevgilin hemde çok
kişi kendinden bilirmiş işi
demekki oda o tarz yerlere gittiğinde milletin yanındaki kızları süzüyo ki sanada o yapılcak zannediyo:delphin:
kusura bakmada aynı şey bana olsaydı büyük tepki gösterirdim eşime yada sevgilime her ne haltsa

o tarz eğlence yerlerinde ahlaksızlık olduğunu düşünyorsa sizin gitmenizi istemiyorsa onun ne işi var ...ikinizinde rahat edebileceği uygun ortamlara gidin bence. ağırlığınızı koyun ..ben sizin kadar anlayışlı olmazdım .. ozaman hayat görüşüne ters hareket etmeyeceksin derdim ...bu "hoca verir talkımı kendi yutar salkımı "gibi olmuş... tabi bunlar benmi fikirlerim inşallahh orta yol bulursunuz...

abartı diyorsunuz ama benimki beni oranın kapısının önünden bile geçirmez bence 10 a kadr müsade etmiş sonra gidelim ama oynama demiş şükret bacım beterin beteri var unutma :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X