- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi Starshine91
-
Normal değil. Evli bir erkeğe o saatlerde mesaj atması iyi niyetli değil.
Senin de geleceğini öğrenince işinin çıkması da manidar.
Eşine söyle ya engellesin ya da cevap vermesin. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Hiç normal degil..numarasini engellesin eşin resti çeksin..ne bu böyle bekar erkek mi kalmadı..kocana sarmiş demedi deme..
Esinizin yakin arkadasi miymis? Canayakin biridir belki. Benim de ilkokuldan liseden erkek arkadaslarim var onlar da yazar bana,ben de yazarim. Saat onemli degildir bizim icin,ne zaman musaitsem o zaman cevap yazarim hatta esim gorur xten mesaj var der. Bize gore normal.
Eh baska napabilir ki,liseden bu yana yillar gecmis. Lise arkadasi kardes gibi bir seydir bana gore. Ayrica niyeti kotu de olsa zaten esiniz yuz vermiyormus, siz de onemsemeyin bence.yazar yazar birakir.Lisedeyken yakinlarmis ama biz esimle 3 yildir tanisiyoruz 9 aydir evliyiz, ben oyle bir yakinlik gormedim. Liseden sonra kopmuslar. Surekli gecmisi konusuruz, ne guzeldi yasadiklarimiz yazip duruyor. Arkadaslik mi niyeti anlayamiyorum ben
Esiniz verdigi cevaplari siliyor olamaz degil mi?
Gerçekten bunu bize soruyor musunuz ?
Yapılması gereken basit, alırsınız o telefonu ararsınız kadını, alırsınız ifadesini.
Hatta kocanız, buluşma ayarlasın . Siz gidin.
Valla ben buraya konu açacak kadar sakin olamazdım, evinden alırdım o kadını kesin. Net.
Kıskançlıktan değil, hadsizlik sevmiyorum.
O kadına bir daha kocama mesaj atarsan yolarım seni terbiyesiz de engelle kocandanArkadaslar birilerinin fikrini almam lazim. Esimin liseden arkadasi var. Kadini bir kere gormuslugum var. Son zamanlarda bakiyorum gece 11 12de esime napiyosun diye mesaj atiyor. Esim de kesinlikle cevap vermiyor makul saatlerde yaziyor kisa kisa. Neyse hadi belki kadin dusuncesizliginden yazmistir o saatte diye gectim. 3 gun once( Farkli sehirde) gelicem goruselim mi demis. Esimin de o gun isi vardi dolayisiyla gidemedi. Ertesi gun yine bugun de isin yoktur heralde demis. Esim de benim icin starshinela Geliriz demis. Sonra da isi cikmis kadinin her ne hikmetse. Ama adimi duymadan once sorun yoktu.
Cok ilginc degil mi ?
Ben mesajlar kesilir saniyodum ama bugun de bi karikatur atmis. Esim gorup cvp vermemis. Israrla iletisime gecmek istemesinin amaci ne artik. ??? size normal geldi mi? Esime gore her sey normal. Ben mi abartiyorum?
Hic aklima gelmedi. Ama sanmiyorum cunku bozuluyor gecen de yazamadin isin vardi heralde gibi seyler diyor ordan biliyorum.
Vuv bune ya bu kadarda olmaz çok fevri bir çıkış olmaz mı?Gerçekten bunu bize soruyor musunuz ?
Yapılması gereken basit, alırsınız o telefonu ararsınız kadını, alırsınız ifadesini.
Hatta kocanız, buluşma ayarlasın . Siz gidin.
Valla ben buraya konu açacak kadar sakin olamazdım, evinden alırdım o kadını kesin. Net.
Kıskançlıktan değil, hadsizlik sevmiyorum.
Peki onu yazacak ne düşünceye itti onu. Sms ise fatura dokümanına bak derimHic aklima gelmedi. Ama sanmiyorum cunku bozuluyor gecen de yazamadin isin vardi heralde gibi seyler diyor ordan biliyorum.
Gercekten soruyorum. Ay adam surekli normal diye diye acaba ben mi abartiyorum dedim.
Ben de gitmek istedim de beni duyunca gelmekten vazgecti.
Esim yazmiyor kadin yazip duruyor ustelik bu kadin evli barkli. Ondan da aslinda basta bir sey kondurmak istemedim,sakinligimin bir sebebi de o.
Vuv bune ya bu kadarda olmaz çok fevri bir çıkış olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?