- Konu Sahibi Starshine91
-
İnsanlar bazen düşüncesizce art niyesiz aptalca hatalar yaparlar amaBu da benim serseri serbest stilim
Ben böyle şeyleri masum karşılamıyorum.
Ben hiçbir zaman gecenin o saatinde değil erkek arkadaş, kız arkadaşıma bile yazmam :/
İnsanlar bazen düşüncesizce art niyesiz aptalca hatalar yaparlar ama
Olabilirde olmayabilirde olmama ihtimali olma ihtimalinin yanında düşük kalsada suçu kanıtlanana kadar herkes masumdurSürekli yazıp durmak, gece geç vakitte, tam buluşacakken konu sahibinin geldiğini öğrenince işi çıkması.
Bunlar bana pek iyi niyetli gelmedi :/
Eh baska napabilir ki,liseden bu yana yillar gecmis. Lise arkadasi kardes gibi bir seydir bana gore. Ayrica niyeti kotu de olsa zaten esiniz yuz vermiyormus, siz de onemsemeyin bence.yazar yazar birakir.
O kadına bir daha kocama mesaj atarsan yolarım seni terbiyesiz de engelle kocandan
Eşinizi ağzından msj atın bir daha msj atma rahatsız oluyorum diye.
Bu da benim serseri serbest stilim
Ben böyle şeyleri masum karşılamıyorum.
Ben hiçbir zaman gecenin o saatinde değil erkek arkadaş, kız arkadaşıma bile yazmam :/
Olabilirde olmayabilirde olmama ihtimali olma ihtimalinin yanında düşük kalsada suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur
O yüzden diyorum ki beklesin takip etsin
Peki neden böyle açıklama yazıyor ?Ben de yazmam ya. Hep de bi bahane. Yok misafirim vardi su saate yaziyorum kusura bakma. Yok isim vardi kusura bakma.
Size gecenin bir vakti, neredeyse her gün bir erkek yazsa eşinizin tepkisi ne olur ?
Onu bence eşinize izah edin.
Empati kurdurursanız işe yarar diye düşünüyorum.
Peki neden böyle açıklama yazıyor ?
Bu yazdıklarınız yani "işim vardı kusura bakma şimdi yazıyorum", "misafir vardı anca yazıyorum" gibi açıklamalı mesajların öncesinde eşinizden hiçbir mesaj gitmemiş mi görünüyor ? Ve ardından sadece "nasılsın" diyor.
Biraz sessizde kalıp uzaktan izleyin, eşinizi de ikna etmeye çalışın :)
Umarım istediğiniz gibi gönlünüzce sonuçlanır. :)
Ayni cumleyi ayni sekilde sarfettim. Rahatsiz olurmus ama yapabilcegim bir sey yok diyor. Yazmiyorum daha napiyim diyor. Ama normal ona gore arkadasi. Normal normal demesi asabimi bozdu benim. Nesi normal? Arkadasi boyleymis hep. Tamam anladim boyleymis de insan evli barkli adama gece 11 de niye yazar, bekle sabah yaz dmi. Adimi duyunca gorusmekten vazgecmek ne demek. Cok merak ediyorum ben yokken ne konusacakti.
Bir şeyi söylemenin binbir çeşit yolu var , eşinize bunu da söyleyin :) Ters şekilde yazmasına gerek yok aslında.
"bilmemnecim, yazcak olduğunda gündüz vakti yazarsan sevinim, acil durumlar için telefonu sessize almadığımdan bu saatlerde mesaj attığında uykumdan uyanıyorum" tarzı söyleyebilir gibi.
Evet benim de aklima bu geldi.
Durumda ben iyi niyet goremiyorum bana anormal geliyor o yuzden soruyorum. Ben dicem en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?