Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilirde olmayabilirde olmama ihtimali olma ihtimalinin yanında düşük kalsada suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur
O yüzden diyorum ki beklesin takip etsin
İşin ucunda art niyet varsa kavga,gürültü belki ayrılık bile söz konusu olabilirken neden beklesin ki? Evlilik içi meselelerde böyle şeyler sineye çekilmez.
Eşime git görüş senden yarım saat sonrada ben geleyim görelim tepkisini de yada sizi tanımıyosa yan masadan durumu gözlemleyin ama en iyisi yalnız geldiğini düşündüğü anda sizin eşinizin yanında olmanız. Eşinizle böyle plan yapın 9 aylık evlisiniz ve içinizin rahat olmadığını konuyu açığa kavuşturmak istediğinizi anlatın içinizdeki kuşku son bulmalı.. eşiniz karşılık vermese de yılışık kadınlardan hep korkmuşumdur
Belki bir derdi vardır, eski yakın arkadaşı ile konuşmak istemiştir. Belki eşinden şiddet görüyordur, açılacağı kimse yoktur vs vs.
Agresif yorum yapanlara çok şaşırdım. Yapmayın, insanlar bu kadar da kötü değil, çizgifilmde yaşamıyoruz. Kimseye bu denli erkenden hiddetlenmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Sakinliğinizi çok takdir ettim, böyle devam etmelisiniz bana kalırsa. Sevgiler...
Malesef okadar kötü vakalar var ki sizin baktığınız pencereden kimse bakamıyor isterdik bakmayı ama öyle toz pembe pencere bile kalmadı.
İçinde kötü niyet olmasa bile yaptığı hareketler göze batıyor.
Anlayış sergileyerek Bu adam evli ve bi karısı var kıskanabilir diye düşünmüyorsa ya aptaldır yada kasıtlı yapıyor bunun başka bir açıklaması olamaz. Velhasıl kimse kimsenin aptallığı ile uğraşmak istemez :)