Sizce normal mi ?

Hicde normal değil
Benim evlenmeden önce erkek arkadaşım öyle yazsa hic biseyde olmasa eşim de art niyet arar

pek de normal degil, sana aynisini erkek arkadasin yapsaydi esin normal karsilar miydi cok merak ettim =))

Bu da benim serseri serbest stilim :KK70:
Ben böyle şeyleri masum karşılamıyorum.
Ben hiçbir zaman gecenin o saatinde değil erkek arkadaş, kız arkadaşıma bile yazmam :/
İnsanlar bazen düşüncesizce art niyesiz aptalca hatalar yaparlar ama

Ben olsam hemen kadına mesaj atarım , bana bak kadın evli barkli adama ne yazıp duruyosun, senin saçını başını yolarım derim :deli::halay:

Sürekli yazıp durmak, gece geç vakitte, tam buluşacakken konu sahibinin geldiğini öğrenince işi çıkması.
Bunlar bana pek iyi niyetli gelmedi :/
Olabilirde olmayabilirde olmama ihtimali olma ihtimalinin yanında düşük kalsada suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur
O yüzden diyorum ki beklesin takip etsin

Eh baska napabilir ki,liseden bu yana yillar gecmis. Lise arkadasi kardes gibi bir seydir bana gore. Ayrica niyeti kotu de olsa zaten esiniz yuz vermiyormus, siz de onemsemeyin bence.yazar yazar birakir.

Tesekkur ederim. Ben de oyle dusunuyodum ama birakmiyor.
O kadına bir daha kocama mesaj atarsan yolarım seni terbiyesiz de engelle kocandan

Zor tutuyorum kendimi. Ay yok ya adam engellemiyor asil engellersem ben tuhaf gorunurum diyor.

Bu da benim serseri serbest stilim :KK70:
Ben böyle şeyleri masum karşılamıyorum.
Ben hiçbir zaman gecenin o saatinde değil erkek arkadaş, kız arkadaşıma bile yazmam :/

Ben de yazmam ya. Hep de bi bahane. Yok misafirim vardi su saate yaziyorum kusura bakma. Yok isim vardi kusura bakma.

Olabilirde olmayabilirde olmama ihtimali olma ihtimalinin yanında düşük kalsada suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur
O yüzden diyorum ki beklesin takip etsin

Ben de eskiden böyle düşünüp, davranırdım . Ama bir takım şeylerde fazla iyi niyetli olduğumu görene kadar.
Tabi beklesin konu sahibi. Eşiyle konuşsun, eşine bir şekilde dedirtsin. Eşi demezse devreye girer.

Bana normal gelmedi kadının tutumu. Eşiniz bir görüşme ayarlasın, içinize sinmezse görüşme bittikten sonra "sana karşı olan tavırlarından hoşlanmadım, görüşmeni istemiyorum" diyip geçersin.
Bazı şeyleri erkeklerin gözüne sokmak gerekiyor

Belki bir derdi vardır, eski yakın arkadaşı ile konuşmak istemiştir. Belki eşinden şiddet görüyordur, açılacağı kimse yoktur vs vs.

Agresif yorum yapanlara çok şaşırdım. Yapmayın, insanlar bu kadar da kötü değil, çizgifilmde yaşamıyoruz. Kimseye bu denli erkenden hiddetlenmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Sakinliğinizi çok takdir ettim, böyle devam etmelisiniz bana kalırsa. Sevgiler...

Ben de yazmam ya. Hep de bi bahane. Yok misafirim vardi su saate yaziyorum kusura bakma. Yok isim vardi kusura bakma.
Peki neden böyle açıklama yazıyor ?
Bu yazdıklarınız yani "işim vardı kusura bakma şimdi yazıyorum", "misafir vardı anca yazıyorum" gibi açıklamalı mesajların öncesinde eşinizden hiçbir mesaj gitmemiş mi görünüyor ? Ve ardından sadece "nasılsın" diyor.
Biraz sessizde kalıp uzaktan izleyin, eşinizi de ikna etmeye çalışın :)
Umarım istediğiniz gibi gönlünüzce sonuçlanır. :)

Size gecenin bir vakti, neredeyse her gün bir erkek yazsa eşinizin tepkisi ne olur ?
Onu bence eşinize izah edin.
Empati kurdurursanız işe yarar diye düşünüyorum.

Ayni cumleyi ayni sekilde sarfettim. Rahatsiz olurmus ama yapabilcegim bir sey yok diyor. Yazmiyorum daha napiyim diyor. Ama normal ona gore arkadasi. Normal normal demesi asabimi bozdu benim. Nesi normal? Arkadasi boyleymis hep. Tamam anladim boyleymis de insan evli barkli adama gece 11 de niye yazar, bekle sabah yaz dmi. Adimi duyunca gorusmekten vazgecmek ne demek. Cok merak ediyorum ben yokken ne konusacakti.

Peki neden böyle açıklama yazıyor ?
Bu yazdıklarınız yani "işim vardı kusura bakma şimdi yazıyorum", "misafir vardı anca yazıyorum" gibi açıklamalı mesajların öncesinde eşinizden hiçbir mesaj gitmemiş mi görünüyor ? Ve ardından sadece "nasılsın" diyor.
Biraz sessizde kalıp uzaktan izleyin, eşinizi de ikna etmeye çalışın :)
Umarım istediğiniz gibi gönlünüzce sonuçlanır. :)

Yok canim soyle yaziyor.
Kusura bakma seni de bu saatte rahatsiz ediyorum ama..

Ya da..

Merhaba hic sesin cikmiyor. Misafirlerim vardi ondan...
Bu sekilde.

Ayni cumleyi ayni sekilde sarfettim. Rahatsiz olurmus ama yapabilcegim bir sey yok diyor. Yazmiyorum daha napiyim diyor. Ama normal ona gore arkadasi. Normal normal demesi asabimi bozdu benim. Nesi normal? Arkadasi boyleymis hep. Tamam anladim boyleymis de insan evli barkli adama gece 11 de niye yazar, bekle sabah yaz dmi. Adimi duyunca gorusmekten vazgecmek ne demek. Cok merak ediyorum ben yokken ne konusacakti.

Bir şeyi söylemenin binbir çeşit yolu var , eşinize bunu da söyleyin :) Ters şekilde yazmasına gerek yok aslında.
"bilmemnecim, yazcak olduğunda gündüz vakti yazarsan sevinim, acil durumlar için telefonu sessize almadığımdan bu saatlerde mesaj attığında uykumdan uyanıyorum" tarzı söyleyebilir gibi.

Bir şeyi söylemenin binbir çeşit yolu var , eşinize bunu da söyleyin :) Ters şekilde yazmasına gerek yok aslında.
"bilmemnecim, yazcak olduğunda gündüz vakti yazarsan sevinim, acil durumlar için telefonu sessize almadığımdan bu saatlerde mesaj attığında uykumdan uyanıyorum" tarzı söyleyebilir gibi.

Cok haklisin. Cok guzel yazmissin. Demek istemiyor iste oyle derse onu yanlis anladigini ima edermis hos olmazmis. Ben dicem en sonunda.

Burnuna kotu kokular geliyo:) erkeksiz kalmis gibi davranmis.. numarasini engelle bence:)

Back
X