Sizce normal mi?

Çok abartılı bir tepki vermişsiniz bence de. İlk sayfadaki iç çamaşırı rengini sormuş sanki cevabına katılmakla beraber çok güldüm :D :D :D

Merak edebilir bence güzel bir şey de etmesi. Sizin tepkiniz fazla olmuş o da zaten pek hevesli değilmiş ki hemen cevabı yapıştırıp engellemiş. Sonuç olarak olmadığı daha iyi olmuş gibi duruyor :))

Sacinin rengine gore secicem dememiski sadece sormus. Keske soyleseydin ozaman duruma gore tepkini koyardin ama direk cikisman sacma geldi.

Ha kadinin dedigi laf lafa benzemiyo o ayri.

Atamanıza engel olacak bir durumu varken nasıl kabul ettiniz..25 yaş henüz çok genç..bir atanın göreve başlayin zaten görev yerinde çok aday olacaktır..bu acele neden..sınava konsantre olun da İstanbulu kazanın..evlilik konusu sonra düşünülür

Merhaba iyi günler diliyorum. Ben 8 ay önce nikaha 1 gün kala nişan attım çok şükür o dönemi atlattım. Görücü usulü annemin ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştık kibar biriydi. 31 yaşında ben 25 yaşındayım. Özel okulda mat öğretmeni ben de din kültürü öğret. mezunuyum henüz atanmadım Kpss ye hazırlanıyorum. Adam bi örgüte bağlı okuldan mezun olmuş atanma aşamasında güvenlik soruşturmasında sorun olabilir ben bunu göz ardı ettim sorun olmaz dedim. Adam benim yaşadığım yerden başka bir yere atanmanı istemem dedi onu da hoş gördüm sonuçta özelde çalışıyor. Güzelce konuştuk hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci günü mesaj attı 'kızacaksınız ama size bir şey sorabilir miyim' diye ben de estağfurullah buyrun sorun dedim. ' saç renginiz ne' çok merak ediyorum yazmış. Bunu okuyunca tepem attı. Görüşmeyi sonlandırabilir miyiz bu tarz soruyu soran birini tercih edemem dedim o da ben de böyle tepki veren birini tercih edemem yazdı WhatsApptan engelledi.Aradan iki gün geçti aracı olan kadın gelmiş bana kızdı diyoki sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti. Çok zoruma gitti bu lafı. Saç rengimi sorabilirmiş ne varmış bunda. Ben de dedimki o kadar şeyi onun için göz ardı ettim, saç telime mi takıldı ne önemi var saçımın renginin... Bi daha gelmeyin ben namussuzluk etmedim dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir erkek tanışır tanışmaz saç rengini sorabilir mi?

Sırf evlenmek için bu kadar onurundan ödün vermek neden ? Onu kabul ettim, bunu ettim ne için kabul ettin arkadaşım ?
25 yaşında gencecik insansın, böyle acayip modellere neden prim veriyorsunuz
Sonra bu halinle kabul edilmek ne demektir ya ağzını yırtarım o lafı söyleyen insan müsveddesinin
Dik durun, çalışın, özgür olun, evlilik için eğilip bükülmeyin üç kuruşluk insanlara, hayatta her şeyden önce onurunuzu koruyun, öğretmensiz nesil yetiştireceksiniz biraz duruşunuz olsun

Nasıl yani soramaz mı?
Kahve ya da siyah desen ne olacak ki?
Evlenince mi görecekti?

Nasıl bi kafadasınız ya?

Bana da sormuştu eşim. Kaşımın renginde, boya da yok dedim bitti. Ama tabi tanistigimizin ikinci günü sormadı o ayrı. Ancak ben sizin yerinizde olsam saç rengimi sormasına değil de malum grubun düşüncesinde mi degil mi hala diye ona takilirim. Evlilikte aynı yöne bakış önemli benim için. Öte yandan kendisi sizin görüşünüzü anlayıp o yüzden de ani çıkışa sebep olarak görüşmeyi sonlandırmak istemiş de olabilir. Velhasıl hayırlısı değilmiş deyin geçin. Bir atanın bakalım. Daha bir sürü insan çıkar karşınıza.
Aracı tanidiginizin söylediği de saçmalık zaten ona hiç takılmayın.

Merhaba iyi günler diliyorum. Ben 8 ay önce nikaha 1 gün kala nişan attım çok şükür o dönemi atlattım. Görücü usulü annemin ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştık kibar biriydi. 31 yaşında ben 25 yaşındayım. Özel okulda mat öğretmeni ben de din kültürü öğret. mezunuyum henüz atanmadım Kpss ye hazırlanıyorum. Adam bi örgüte bağlı okuldan mezun olmuş atanma aşamasında güvenlik soruşturmasında sorun olabilir ben bunu göz ardı ettim sorun olmaz dedim. Adam benim yaşadığım yerden başka bir yere atanmanı istemem dedi onu da hoş gördüm sonuçta özelde çalışıyor. Güzelce konuştuk hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci günü mesaj attı 'kızacaksınız ama size bir şey sorabilir miyim' diye ben de estağfurullah buyrun sorun dedim. ' saç renginiz ne' çok merak ediyorum yazmış. Bunu okuyunca tepem attı. Görüşmeyi sonlandırabilir miyiz bu tarz soruyu soran birini tercih edemem dedim o da ben de böyle tepki veren birini tercih edemem yazdı WhatsApptan engelledi.Aradan iki gün geçti aracı olan kadın gelmiş bana kızdı diyoki sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti. Çok zoruma gitti bu lafı. Saç rengimi sorabilirmiş ne varmış bunda. Ben de dedimki o kadar şeyi onun için göz ardı ettim, saç telime mi takıldı ne önemi var saçımın renginin... Bi daha gelmeyin ben namussuzluk etmedim dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir erkek tanışır tanışmaz saç rengini sorabilir mi?
Belki verdiğin cevaba göre iltifat edecekti saç renginiz güzelmiş falan dikkatimi çekti diyecekti ne var bunda saç rengini sormuşsa

Ben mi tuhafım anlamadım ki kapalı tüm kız arkadaşlarıma tanıştıktan 10 dk sonra saç rengini sormuşumdur çünkü açık çehresini merak ediyorum. Ben arkadaşken soruyorsam sevgili olacak insan zaten sorar sonuçta bence oldukça normal bir soru. Aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorum.

Abbaarrttmmıışşşşıınnızzz ne varki bunda belki sarı sevmiyor yada siyah sevmio fikirlerini ögreseniz hiç kötü olmazdı

Valla ben de boyle tepki veren bir kadinla gorusmemi aninda keserdim.

Onun saç rengini sorması yanlış olabilir ama senin verdiğin cevap ta yanlış . Merak edip sormuş olabilir . Saç takıntısı olabilir. Biraz abartmışsın . Nişan atmak tada bişey yok o aracı kışı kırıcı konuşmuş . Onun düşüncesi demek ki bir daha görüşmeni tavsiye etmem.

Tepkiniz çok tuhaf olmuş, ne var bunda merak etmiş olabilir sizin adama tavrınız kötü olmuş, kendini çok yanlış hissettiği için tepki vermiş.

Back
X