Sizce normal mi?

Ayrıca o hadsiz kadınla bir daha görüşmeyin. Nikahtan dönmüşsünüz namussuzluk yapmamışsınız. Evlenip boşanabilirsiniz de bu hiç kimseyi ilgilendirmez.

Aynen öyle yapıyorum komşumuzdu zaten görüşme gibi bir durumum da olmuyor çok şükür

İnanınki ben hiç düşünmüyorum ama annem çok ağlıyor babam da istiyor illa evlen diyor
Lütfen kimsenin zoruyla evlenmeyin. Bu öyle basitçe alınacak bir karar değil. Hele bir atanın ondan sonra inşallah gönlünüze göre biri çıkar karşınıza. Ailenize net bir şekilde istemediğinizi söyleyin zorlamasınlar.

Anneniz neden ağlıyor? Bence önce atanın kendi paranızı kazanın biraz keyfini sürün sonra da kendi gönlünüzün gözünüzün seçeceği birini bulun.

Ben de öyle düşünüyorum daha önce nişan attım annem çeyizime çok emek verdi çeyizim ortada kaldı diye ağlıyor galiba ya da anne yüreği...

Saç rengini sorması bir şey değil, ama onun cevabını aldıktan sonra daha özel bir şeyler soracaktı, ve siz bunu hissettiniz ve o yüzden tepki verdiniz, doğru mu?

Sizn sozlesmelj ogretmenlerin atandigi ucsuz yerlerden haberiniz yok.sanirim.pek utopik buldum sizo..mis gibi kolay atanabileceginiz bir mesleginiz var yasinizda gencecik.sizi bu kadar kisitlayan biriyle zaten isiniz olmasın..
Tam tersi o özelde o pesinize gelebilir.ben bitlise atandim mesela..esim yerini yurdunu dogdugi sehri birakip yanina tayin istedi ve 6 ay bunun icin ugrasti...2.5 yil atanmam mutlu olmam icon fedakarlik yapti..ne yemek bekledi ne temizlik..cunku bizim.bolumden atama.sayisi cok azdi.

Gelelim sac rengi olayina..normal bulanlar olmus ama ben normal bulmadim..daha bu kadar yeniyken sormasinin altinda takintili bi sebep olabilir..hani sizin gonlunuze yureginize bakmak yerine bu fizigede onem verdigini gosteriyor.
Ileriki sureclerde sorsaydi tamam.
Kendinizi boyle ezik gostermemenize cok sevindim..bende evim dugun tarihim herseyim hazirken nikaha basvurdugumuz gunun ertesi gunu nisanimi atmistim yillar evvel..iyikide attim ve 5 yildir esimle evliyim...asla taviz vermeyin..once meslek.. atandiktan sonra cok daha iyileri cikar karsiniza emin olun

Hep derim insanın tahammül sınırlarını sevgisi belirliyor . Görücü usulü olunca ortada pek bi bağ olmuyor tabi ilk aşamalarda. Siz birde bazı şeyleri kabul edip kendinizce fedakarlık yapmışsınız. En ufak şeyi gözünüze batmış.
Yoksa aşık olduğunuz biri saçın ne renk dese sen ne renk olsun istersin iki gözümün çiçeği diyesi gelir insanın :ıslık:

Siz atama, yaşam tarzı vb. Evlilikle ilgili birçok noktayı konuşmuşsunuz. Saçınızın rengini sorması bana anormal gelmedi. Evlilikle ilgili herşey masaya yatırılıyorsa tabi ki dış görünüş, kişisel bakım, hobiler, cinsel yaşam vb. tartışılabilir. 2. görüşmeden bence atama falan konuşmak daha ilginç. Daha tanımadığım bir insan için mesleğimle, kariyerimle ilgili bir konuda taviz vermem.

Asıl şaşırdığım nokta aracının sizi nişandan döndüğünüz için sanki "kirli", "namusu zarar görmüş" gibi lanse etmesi. Kimse nişanı atmak için takmıyor ya da boşanmak için nikah kıymuyor. Her şey insanlar için. Ayrıca insanlıktan önce namaza bakması da çok ilginç. Dindarlıktan çok yobazlık gibi geldi bana. İnsanlık olmadıktan sonra beş vakit kılsa nolur kılmasa nolur?

Her halükarda ayrılmanız bence iyi olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Verdiğin tepkide sonuna kadar haklısın tesettürlüsün sonuçta saçını göstermemek için o eşarbı takıyorsun her önüne gelene saç rengini söylersen ne anlamı kalır . Daha bide ilk günden sorulacak soru değil

O değilde ben aracıya takıldım sanki ne nikahtan dönünce ne oluyo acaba bu insanların cahilliği beni benden alıyor :bicak:

aracının söylediği çok ayıp birşey..
saç renginizi sormuş..gayet normal birşey ..sonuçta evleneceksiniz..saçınız varmı diye sormamış ( cok zaman öyle şeyllerde olmuyor değil )

Back
X