Sizce normal mi?

Aracı olan kadının yaklaşım tarzını hiç beğenmedim bence o kadınla aranıza mesafe koymanız gerekir.Sanırım içinizde her şey birikti saç rengi tuzu biberi oldu bu işin bitmesi için.
Bir de zaten nasibinizde olan kişi bu beyfendi olsaydı yine bir şekilde olay tatlıya bağlanır nişanlanırdınız.Demek ki nasinizde olan evleneceğiniz insan değilmiş bir de bu açıdan düşünün.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Karşılıklı foto göndermediniz mi? Göndermediyseniz adamın sorusunda sıkıntı yok fakat daha sonrasında aracı kadının tavrı, ve eşek kadar adamın ergen gibi sizi engellemesi evet sıkıntı..zaten olmayacakmış,olmasında zaten bu tavırda ki insanlarla.

Evlenmeyi düşünen birinin saç dengini merak etmesi kadar normal ne olabilir?
İlk görüşmede tayine kadar konuşmuşsunuz saç mı saçma geldi ?ben de açık bir bayanım kapalı arkadaşlarım var ve haliyle ben bile merak ediyorum yanı . Ki empati kuruyorun görücü usulü biriyle tanışsam merak ederim ilk gün sorarım . Basıl biriyle evlendiğimi merak etmek en doğal hakkım

Canim sen dolmussun bunlarda bahanesi olmus. Ama adam cok.kaba biri. Ve araci kadin da ne edepsiz terbiyesiz kadinmis. Nefret ediyorum o zihniyettekilerden. Hayir ne olmus yani nisan attiysan bosanadabilirsin. Senin vucudunda ne hakki varmis.

Adam size kibarca sormuş ne var ki bunda niye abarttınız anlamadım. Saçınız siyah, sarı,pembe olursa evlenmem dememiş ya. İnsanın evleneceği kişiyi merak etmesi bence cok normal. Tabi bunu ikinci günden sorması belki yanlış ama daha ilk günden evlenince nerede yaşayacağınızı konuştuğunuza göre bu da sorun olmamalı bence

Güvenlik soruşturması falan demissiniz alergirli gecmisi olan adamlardan uzak durun.
Saç konusuna anlam veremedim, inançlarımız farklı olduğu için anlamam mümkün değil. O konuda yorum yapmayacagim.

Bana da sorarlar saçının rengi ne diye herkese cart curt söylerim boyutunu söylerim soyle uzun böyle kısa
Fazla tepki gostermissiniz lakin aracı kadının düşüncesi ile adamınki aynıysa iyiki bitmis

Konu sahibi, var ya, bu hayat sizin. Nasil bir cevreniz oldugunu tahmin edebiliyorum. Siz o cevrenin deger yargilarina gore nisan attiginiz icin "deger kaybediyorsunuz" . Ama size sunu soyleyeyim, bu deger yargilarinin ne ahlakla ne namusla ne dinle degil, sizi kontrol altinda tutmakla ilgisi var. Bir kadini bu derece asagilayan, bu derece degersizlestiren bir sistem, ayni zamanda karsinizdaki cinsi goklere cikariyor. Siz en basta bu duzeni sorgulayin v e mumkunse bu zulum sisteminden kacmaya bakin. Biliyorum Turkiye'de hayat zor kadinlar icin ama bir omur asagilanarak ve degersizlestirilerek gecirilmez. Anlattiklariniz o kadar bogucu o kadar korkunc ki, cok yazik size.

Saçının rengi ne sorusunu abartmışsınız ama sonradan yaşananlar çok çirkin, ne demek nikaha 1 gün kala nişan attığın halde seni kabul etti? La havle

Merhaba iyi günler diliyorum. Ben 8 ay önce nikaha 1 gün kala nişan attım çok şükür o dönemi atlattım. Görücü usulü annemin ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştık kibar biriydi. 31 yaşında ben 25 yaşındayım. Özel okulda mat öğretmeni ben de din kültürü öğret. mezunuyum henüz atanmadım Kpss ye hazırlanıyorum. Adam bi örgüte bağlı okuldan mezun olmuş atanma aşamasında güvenlik soruşturmasında sorun olabilir ben bunu göz ardı ettim sorun olmaz dedim. Adam benim yaşadığım yerden başka bir yere atanmanı istemem dedi onu da hoş gördüm sonuçta özelde çalışıyor. Güzelce konuştuk hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci günü mesaj attı 'kızacaksınız ama size bir şey sorabilir miyim' diye ben de estağfurullah buyrun sorun dedim. ' saç renginiz ne' çok merak ediyorum yazmış. Bunu okuyunca tepem attı. Görüşmeyi sonlandırabilir miyiz bu tarz soruyu soran birini tercih edemem dedim o da ben de böyle tepki veren birini tercih edemem yazdı WhatsApptan engelledi.Aradan iki gün geçti aracı olan kadın gelmiş bana kızdı diyoki sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti. Çok zoruma gitti bu lafı. Saç rengimi sorabilirmiş ne varmış bunda. Ben de dedimki o kadar şeyi onun için göz ardı ettim, saç telime mi takıldı ne önemi var saçımın renginin... Bi daha gelmeyin ben namussuzluk etmedim dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir erkek tanışır tanışmaz saç rengini sorabilir mi?

Tereciye tere satmak gibi olacak ama, din kültürü öğretmeni imişsiniz zaten.
Saç renginizi sormasının dinen bir mahsuru yok.
Ki sorabilir, beğenmediği bir renktir, size yakışmadığını düşünür, devam etmeyelim der.
Fiziksel beğeni evliliklerde önemlidir.
Çok abartmadan kaşımın rengi yada bir kaç ton bakıra dönük, yada biraz daha koyusu gibi bir tanımlama yapabilirdiniz.

Ama aracınız çok terbiyesiz.
Seni bu halinle kabul ediyor vs. Çok çirkin imalar.
Adam da bu şekilde düşünüyorsa iyiki olamamış.
Merak etmeyin karşınıza daha kafanıza uyan birileri çıkacaktır

Yani kapalı birisiniz sonuçta ve evlilik konuşuluyor okadar normal bir soru olmazdı sanki. Aa siyahmış bitsin ozaman demezdi tahminimce yada empati yapamıyorum ben.

belki siz kızıl saçlısınız adam sarı, siyah,kahverengi vs saçlılardan hoşlanıyor.yada sizin saçınız kıvırcık ama adam düz saçtan hoşlanıyor.zaten görmeden nasıl oluyor bende anlamıyorum.

Bence yerden göğe haklısın saç rengini merak edebilir ama her şeyin yeri zamanı var çok erken davranmış ayrıca cevabını vermediniz diye engellemesi aracının dengesiz laflarından çıkan sonuç şu;kötü bir evlilikten Allah korumuş sizi boşverin,şükredin :)

Bence hayalinde canlandırabilmek için sormuştur. Bi beklentisi olduğundan değil.
Ama tepki fazla fevri olmuş.
Bence iyi de olmuş. Sütten dilin yanmış ne gerek var tekrar ateşlere dalmaya. Mis gibi mesleğin var önce iş.
Annenin çeyiz ortada kaldı diye ağlaması daha da garip yahu. Yeter ki kızım mutlu olsun gerekirse yakarım hepsini.

Bide ilginç olan kızacaksınız biliyorum ama demiş, kızıncada Trip atmış :deli:
Annen kadir gecesi doğurmuş, boşver :)
İkidir direkten dönüyorsun dua et.

Ne yapsın adam peki saçı ne renk bilmediği biriyle mi evlensin?

Ki buraya gelinceye kadar bence daha absürd bir durum var. Birbirinizi hiç tanımıyorsunuz. Konuştuğunuz tek konu o atanır mı, güvenlik soruşturması geçer mi vs iş yani kısacası para maaş. Söyler misiniz bu temel üstüne bir evlilik kurulur mu, ne saygı var ne sevgi varsa yoksa maaş atanma para. Hiç mi hiç tanımadığınız biriyle evlenmeye korkmuyor musunuz?

Back
X