Sizce normal mi?

Bu durumu çözmek zorundasınız. Umursamamanın yollarını arıyorsunuz. Evet bunu kendinize yapılanlar için yapın.

Ama tek seferlik değil anlaşılan. Sürekli kızınıza zarar veriyor. Basit konular değil bunlar. Attığı her tekme kızınızın geleceğini karakterini etkiliyor.

O çok farklı bir insan ne yedirir ne içirir derdi fikri kim ne yapmış,kimin kocası kimle dedikodu peşinde.Ama ben hassasimdir çok der görümcem yengem güvenip çocuk emanet etmez diye.eltude hep onlara attığı için ben kıskanıyor gibi görünüyor olabilirim.Bana inadına yapıyor ne yaparsa.Ha belkide gerçekten onun kızını daha çok sevebilir ama o bir hala.Daha çok sevse bile biz yokken belli etsin Herkesin içinde değil.Cunku hepsi yeğeni bende buna kızıyorum iste

İkizler devir konuyu on ayrı yerden düşünürken sonra sinirlerine hakim olamayıp hepsini gömer
Ya sen var ya bi yandan döver bi yandan seversin ikizler kadını bi yanda yağmur bi yanda güneş heh şöyle gül biraz bırak şu ezik cahil takımı 3 silahşörleri hele o ergen fenomen adayı yalakayı sokma eve gelirse ver ağzının payını

Çok sağolun güldürdünüz beniEvlatlarım herseyim tek korkum onların incinmesi.Heyttttt tutmayın beni, yakarım ulen her yeri

Çok sağolun güldürdünüz beniEvlatlarım herseyim tek korkum onların incinmesi.Heyttttt tutmayın beni, yakarım ulen her yeri
[/QUOTE]
Gül tabi belli ki imrenilen gelinsin bışuna afını kıskanca çıkarttırma kızına kurban olsunlar. En çok sevilecek olan da ilk göz ağrısıdır sizinkiler normal değil kıskanılıyorsunuz bence özendikleri hayatı yaşıyorsundur. Eltinde dedikosu peşinde koşarlen aldatılırsa görür gününü kime ne düşünürse yşar insanoğlu malum kınadığını yaşamadan ölmüyor kimse inşallah islah olur da kendi hayatına bakar çocuğunu da çalışmıyorsa burskıp durmaz kendi büyütür yoksa hala ve babanne hep ondan daha çok sevilir ilerde

Olay sogumadan tepkinizi verin. Küçücük çocuğa denir mi bu? Çocuk değil 19 yaşındaymış haddini bilsin. Ağzının payını verin. Küçücük çocuğun kalbini kırmaktan çekinmeyen birinin kalbini kırmaktan çekinmeyin.

Abisi bana düşkündür bir nevi bana gıcıklık.Cunku öbür abisiyle yer ,içer ,gezerler.Biz yapmadigimiz için gıcıklık bana göre
çıkarcılık işte.tipik ergen.onun çıkarına kim varsa yanaşır, birden full samimi olur.yarın sen de gidip onu alışverişe çıkartsan, markalar alsan, tatile yollasan çocuklarına ayrı ayrı hayran sayfası bile açar ergenus

Gül tabi belli ki imrenilen gelinsin bışuna afını kıskanca çıkarttırma kızına kurban olsunlar. En çok sevilecek olan da ilk göz ağrısıdır sizinkiler normal değil kıskanılıyorsunuz bence özendikleri hayatı yaşıyorsundur. Eltinde dedikosu peşinde koşarlen aldatılırsa görür gününü kime ne düşünürse yşar insanoğlu malum kınadığını yaşamadan ölmüyor kimse inşallah islah olur da kendi hayatına bakar çocuğunu da çalışmıyorsa burskıp durmaz kendi büyütür yoksa hala ve babanne hep ondan daha çok sevilir ilerde
[/QUOTE]
Canım dedim ya cooookkk farklı bir kadın.Kaynim eşimin tam aksine zamparanin teki.Ona bile göz yumup gezer gezer gelir diyen bir kadin elti.Hadi o beni kiskiniyorda ,benim elimde büyüyen görünceye ne oluyor anlamış değilim.Cok sağolun Allah razı olsun,icim rahatladi

Ben yemeğe gotursem,alışveriş yapsam aynısını yapar.Ama herşey para mı hiç mi emegim yok üstünde.Demekki yokmuş,haklisiniz

Tabi küçük çocuğun kalbini kırmak gerçekten çok kötü bir şey. İnsana küçükken söylenilenler yapılanlar çok yer ediyor. Bir üye daha söylemiş kahveye çağır güzelce konuş diye bence de bu yapılabilir. Muhtemelen sizden biraz çekiniyor onun için sadece yenge değilmişsiniz zaten. Geçiş dönemi olabilir. Sizin ve abisinin ilgisi ondan çekilince size tepki olarak o da diğer tarafı ön plana çıkarmış olabilir. Ergen işte. Ama küçücük çocuğa bir daha öyle şeyler söylemesin güzelce konuşun kırıp dökmeden bence.

Canım dedim ya cooookkk farklı bir kadın.Kaynim eşimin tam aksine zamparanin teki.Ona bile göz yumup gezer gezer gelir diyen bir kadin elti.Hadi o beni kiskiniyorda ,benim elimde büyüyen görünceye ne oluyor anlamış değilim.Cok sağolun Allah razı olsun,icim rahatladi
[/QUOTE]
O da diğer abiden gezme tozma gördüğünden onlara yalakalık yapıyor işte seviyor ayakları filan. Ee diğer yenge onu da gezdiriyordur, çıkar ilişkisi direk. Senden de Allah razı olsun canım ya onları da tınlama bile geldiğinde geldiğine pişman et ama küçük ergen görümceyi haddini bilsin

Ben yemeğe gotursem,alışveriş yapsam aynısını yapar.Ama herşey para mı hiç mi emegim yok üstünde.Demekki yokmuş,haklisiniz
kızın karakterini bilmiyorum ama yaşıyla da çok ilgisi var.şu an o yaşlar için emekten ziyade çıkar önemli.Çocuklarda da olur ya ergenlikte ana babaya kapı çarpmalar tabak fırlatmalar ama okul arkadaşlarından kıymetlisi yok laf bile söyletmezler.O hesap.

Senin cocuklarini paylasmak zorunda degil. Ama çocuğuna geliote seninle foto paylaslmaz kimse bgenmez diyemez paralarim oyle gorumceyi cok net yani kendisi cokmu tipliymis onu cokmu begeniyorlarmis

Senin cocuklarini paylasmak zorunda degil. Ama çocuğuna geliote seninle foto paylaslmaz kimse bgenmez diyemez paralarim oyle gorumceyi cok net yani kendisi cokmu tipliymis onu cokmu begeniyorlarmis
Tabiki paylaşmak zorunda değil ama benim elimde büyüyen bir çocuk iki yaşındaki öbür yeğenini paylaşıp paylaşıp tek bir yeğenim,biriciğim derse orda dur derim işte.Ben de bir anneyim ve duygularım var.Sizin gibi hissetmeyi çok isterim .Böyle hissedemedigim için problem var işte.Yoksa eşim salla gitsin çok mu lazimlar bile diyor ama kendime hakim olamıyorum.

20 yaşında kızın görümceyle eltiyle uğraşması nedir yav okulu arkadaş grubu falan yok mu? O yaşlar için hiç normal hareketler değil.
Anasının gözü oOkulu bitti evde şimdilik eeee nolacak ne yapsam da ortalık karistirsam diye düşünüyor

İnan eltiyi paylaşıp aman canım benim,gülüm benim dese güler geçerim.Beni üzen evlatlarimin üstünden beni zorlamasi

O da diğer abiden gezme tozma gördüğünden onlara yalakalık yapıyor işte seviyor ayakları filan. Ee diğer yenge onu da gezdiriyordur, çıkar ilişkisi direk. Senden de Allah razı olsun canım ya onları da tınlama bile geldiğinde geldiğine pişman et ama küçük ergen görümceyi haddini bilsin
[/QUOTE]
Ben konuşursam korkar,abisi arkamdadir bilir.Bisey desem ortalıktan kaybolur hemen ama yapacaginida yapıyor.Ne deyim üzdügü yerden uzulsunde anlasın beni inşallah

Ben de olsam cok sinirlenirdim.
Benim de 4 tane yegenim var, hic birini bir-birinden ayirmam. 1nin resmini paylastigimda digerlerini de paylasirim.
Ben olsam kizima soylediyi lafdan dolayi açık-açik konusurdum.
Kimse benim kizimin resmini paylasmak zorunda degil ama oyle bir laf da edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…