Sizce normal mi?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.319
18.866
248
28
Günaydın hanımlar hepinize coronasız sağlıklı günler diliyorum..
Benim bir arkadaşım var baya da yakınız bu kişi erkek. Birbirimizi kardeş gibi gördüğümüzü düşünüyordum ama son birkaç aydır garip sanki. Mesela ben uyurken elimi tutmaya çalıştığını fark ettim ama emin olamadım. Sonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin😇) onu eliyle aldı baya ve şok oldum. Sürekli evlilik iması yapıyor şakayla karışık. Annesiyle tanıştırdı. Ama mesela hüseyin diye bir arkadaşı var seni onunla yapayım mı falan diyor ben de yap dedim. Sonra olmaz o sana bakmaz?? Falan dedi. Anlam veremiyorum. Siz ne düşünürdünüz?

Iyy ne pis şeymiş o ayol.
Insan aşık olduğu insanınkini bırak, kendi burnunun mahsulunu bile eliyle almaz 🤢🤮

Bi de ne öyle sayko gibi uyurken el tutmalar falan.
Hahahaha burunu okuyunca eli unuttun ben, gercekten psikopat gibi. Gece bir uyanıyorsun elini tutuyor dibine gırmıs 😂 allahım sen nasip etme

Bi de şimdi fark ettim Hüseyin adlı kişinin sana bakmayacağını söylemiş. Gömmüş tatlım seni.
Liseli kafası var ya sevdiğin kızı tersle falan o ekolden galiba. Hiç sevmem.

Adam sümükçübaşılık yaparak bile gömmüş aslında sizi. Burnunuzda mahsül kaldığını hissettirmemesi gerekirdi böyle bir durumda. Gözüne gözüne sokmuş resmen mahsülü
Ya soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biri

Ya soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biri
Eliyle aldı derken löps diye direkt parmakladı mı yoksa eline peçete alıp burnunuzu mu sildi?
Neler soruyorum ben ya 😂

Acaba sümük olmayabilir mi? Bazen kazak tüyü falan olurya
Baya içine sokup almış olamaz herhalde üstünden aldıysa belki sümük değildir

Back
X