• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi?

Evet kolumu kaldırmak ıstedıgımde fark ettim yapistigını yag tortu yapmis masa da.
Daha da fenası, gayrı ihtiyarı o an *ay canım kısır istedi yarın yapayım * gibi bir cumle kurdum..

Aaa bende var, bugun oglende yaptım dur getireyim demesin mi??????
Kısıra gellll😀😀

ehehehe 😁 ne tatlı ya 😁 valla iğrenç diyenler olmuş ama insan sevince burnunu da eller o zamankimse öpüşmesin ağzın içinde salyalar var yemek kalıntıları var falan 😁 ne bileyim bence iğrenç değil hatta gayet minnoş bi hareket.
Adam senin tepkini ölçüyor seni arkadaşıma yapayım derken bakalım ne diyeceksin, üzülecek misin darılacak mısın , sende ona karşı ne hissediyorsun başkasıyla olabilir misin falan..
Kesin el şakalaşmalarıda vardır sizin aranızda :KK48: Havada aşşkkk kokusu vaar:KK76:
Burnunu ellememıs yahu ayrıca agızdakı yemek kalıntıları bakteri yuvası.
Oyle bi anlatmıssın ki sanki legende ördek yavrusu var ve kafasını suya sokup cıkarıyor😂😂

ehehehe 😁 ne tatlı ya 😁 valla iğrenç diyenler olmuş ama insan sevince burnunu da eller o zamankimse öpüşmesin ağzın içinde salyalar var yemek kalıntıları var falan 😁 ne bileyim bence iğrenç değil hatta gayet minnoş bi hareket.
Adam senin tepkini ölçüyor seni arkadaşıma yapayım derken bakalım ne diyeceksin, üzülecek misin darılacak mısın , sende ona karşı ne hissediyorsun başkasıyla olabilir misin falan..
Kesin el şakalaşmalarıda vardır sizin aranızda :KK48: Havada aşşkkk kokusu vaar:KK76:
Yav alsa benimde tatlı diyesim gelir belkide içeri itelemiş.😆😆 Bu kısım anlamsız geldi

Yav alsa benimde tatlı diyesim gelir belkide içeri itelemiş.😆😆 Bu kısım anlamsız geldi
Hayır bi de aşık olsa hazır ellemisken alırdı. Içeri itince sevdicegine rahatsızlık vereceğini düşünmesi gerekirdi 😂

Burnunu ellememıs yahu ayrıca agızdakı yemek kalıntıları bakteri yuvası.
Oyle bi anlatmıssın ki sanki legende ördek yavrusu var ve kafasını suya sokup cıkarıyor😂😂
Ehehehe :KK48: Ya ne bileyim sevimli geldi okuyunca. Aşık olmuşlar yalandan arkadaş ayakları , arkadaş ama uyurken el tutuyo gizli gizli sonra burnundan mümük topluyo falan:KK51:

Diger arkadaslarım da benimle aynı duygularda oldugu ıcın onlar engelledı, hayır fazla kılon versin yemekten yeni kalktın yıyemezsin diye 😂😂😂onlar vazgecırdı vermesini 😂
Ay benim her daim tırnakları frenchli arkadaşım da köpeğinin poposunu, genital organını falan elleyip ellerini yıkamadan bize dondurma koymuştu :(

yav çocuk alacakmış bizimki utanıp şettirmiştir .
İtelemekle ilgili aklıma pis bi espiri geldi ama yapmıcam engellerler şimdi :21:

Anlamadığım beraber uyumanız, nasıl arkadaş oluyorsunuz? Hadi aynı evde uyuyorsunuz, aynı oda olmamalı...

Back
X