- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.866
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Uyuduğum yer ev değildiAnlamadığım beraber uyumanız, nasıl arkadaş oluyorsunuz? Hadi aynı evde uyuyorsunuz, aynı oda olmamalı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuduğum yer ev değildiAnlamadığım beraber uyumanız, nasıl arkadaş oluyorsunuz? Hadi aynı evde uyuyorsunuz, aynı oda olmamalı...
Siz şöyle titizim vs diyorsanız sırf sizin gözünüze girmek için bile böyle taktikler yapabilir.Parmakladı. Ve bu kişi bir gün duş alamasa kafayı yer,benden çok bakım malzemesi vardır falan
Temiz biri olduğunu bilmesem şaşırmazdım. Geçmişte ben de sevdiğim birinin burnunu silmiştim ama peçeteyle. Bu çok ultra geldi. Bi de mesela kapıyı falan açacakken sanki o da yeltenmiş gibi elimin üzerine koyuyor anlatırken çok komik oldu ama gözünüzde canlanmıştır diye tahmin ediyorum skdkskdkdfSiz şöyle titizim vs diyorsanız sırf sizin gözünüze girmek için bile böyle taktikler yapabilir.
Temiz biri olduğunu bilmesem şaşırmazdım. Geçmişte ben de sevdiğim birinin burnunu silmiştim ama peçeteyle. Bu çok ultra geldi. Bi de mesela kapıyı falan açacakken sanki o da yeltenmiş gibi elimin üzerine koyuyor anlatırken çok komik oldu ama gözünüzde canlanmıştır diye tahmin ediyorum skdkskdkdf
Gözümüzde canlanma işi bizde merak etme.Temiz biri olduğunu bilmesem şaşırmazdım. Geçmişte ben de sevdiğim birinin burnunu silmiştim ama peçeteyle. Bu çok ultra geldi. Bi de mesela kapıyı falan açacakken sanki o da yeltenmiş gibi elimin üzerine koyuyor anlatırken çok komik oldu ama gözünüzde canlanmıştır diye tahmin ediyorum skdkskdkdf
Yaayaşlar kaç acaba?![]()
Şaka yavNeeeee![]()
Bence şaka yapmış gibi bilemedim :))Yaaçok büyük sayılmaz 23 lsdlskc
Sonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin😇) onu eliyle aldı baya ve şok oldum. [/QUOTE .!.:Veeeyyy arkadaşlığa bak biz çocuğumuzunkini zor alıyok![]()
Bi selpakçık da mı yoktuYa soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biri
Dalga geçmeyin demiştimgerekli bi soruydu...
![]()
Ayy yedim deme nolur demeEvet kolumu kaldırmak ıstedıgımde fark ettim yapistigını yag tortu yapmis masa da.
Daha da fenası, gayrı ihtiyarı o an *ay canım kısır istedi yarın yapayım * gibi bir cumle kurdum..
Aaa bende var, bugun oglende yaptım dur getireyim demesin mi??????
Yemedim arkadaslarım kurtardıAyy yedim deme nolur deme![]()
Ay ohhh rahatladımYemedim arkadaslarım kurtardı![]()