- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Konunun buralara geleceğini tahmin etmen lâzımdı.Konu sümüğe kaydıben daha çok hisleri konusunda olan yorumları merak etmiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun buralara geleceğini tahmin etmen lâzımdı.Konu sümüğe kaydıben daha çok hisleri konusunda olan yorumları merak etmiştim
Almamış içeri doğru itmişValla bunu romantik gören bir kesim var. Sosyal medyada bi kaç gün önce bir fotoğraf gördüm. Nişan fotoğrafı yüzük takarken gelin hanım ağlıyor damat beyde eliyle gelinin burnunu siliyor bildiğin pecetesiz. Gelin hanımda bunu romantik bulup bir yazı ile fotoğrafı paylaşıyor. Bazı insanların sevgiyi yaşayış şekli çok farklı. Bana göre iğrenç ama adama göre değil demek ki. Birde şöyle bir gerçek var ki pis birseyi sürekli olarak görmek , onu ordan alıp atmak ya da temizlemekten daha kötüdür. Temizlik hastası pis tuvalette tuvaletini yapamaz ama bir güzel girer yıkar. Adam belki sürekli gözü çarpmıştır en son dayanamayıp almıştır:))
Ya çok pardonda otururken mi uyuya kaldınız diye bi merak oluştu.![]()
Ben duygusunu merak etmiştim dkdkdkReis o iş sümük temizlemeye kadr varmış adam çok ciddi midesiz. Bu arada izole olun
Bana da bana daAynı şokun ıcındeyim bana da yer açın![]()
Kimse konuya yorum yapmıyor herkes sümüğe yorum yapıyor..Bana da bana da
Bence de size karşı hisleri var ama onunla aranız çok samimi anlaşılan..elini uzatıp burnunuzdakini içeri ittirdiğinde nasıl bi tepki verdiniz çok merak ettim?Kimse konuya yorum yapmıyor herkes sümüğe yorum yapıyor..
Gülüp geçtimBence de size karşı hisleri var ama onunla aranız çok samimi anlaşılan..elini uzatıp burnunuzdakini içeri ittirdiğinde nasıl bi tepki verdiniz çok merak ettim?
Kızdınız mı, şaşırıp geri mi çekildiniz, bi şeyler söylediniz mi yada gülüp geçtiniz mi?
Demek ki aranızdaki samimiyete binaen böyle rahat davranabiliyor... size arkadaşını yapmak istemesi falan, sizin evlilik hakkında nabzınızı yoklamak için..ama yok o sana bakmaz demesi bi garip..yani seni beğenmez mi demek istedi, şaka mı yapıyo aklınca, yada aranızdaki iletişim şekli mi böyle anlayamadım ama size yakınlaşmak istiyo o kesin ama yaklaşım tarzı ve yöntemleri bana göre hiç te hoş değil..Gülüp geçtim
Bilmiyorum çok dengesiz. Bugün de dedi ayarlayalım diye. Ama gönüllü değil belli. Yani ayarlamak isteyen insan ciddi olur ama nabız yokluyor gibi.Demek ki aranızdaki samimiyete binaen böyle rahat davranabiliyor... size arkadaşını yapmak istemesi falan, sizin evlilik hakkında nabzınızı yoklamak için..ama yok o sana bakmaz demesi bi garip..yani seni beğenmez mi demek istedi, şaka mı yapıyo aklınca, yada aranızdaki iletişim şekli mi böyle anlayamadım ama size yakınlaşmak istiyo o kesin ama yaklaşım tarzı ve yöntemleri bana göre hiç te hoş değil..
Parmakladı. Ve bu kişi bir gün duş alamasa kafayı yer,benden çok bakım malzemesi vardır falan
Mesela bugün de açtı aynı konuyu ama bozuluyor da gibisize ilgisi var bence, hatta el tutma ve burun kısmını da hesaba katarsak aşık bile olabilir
arkadaş ayarlama işinde de sonradan yan çizdiğine göre demek ki nabız yokluyor.
durduk yere bu konuyu gündeme getirip getirip sonra "olmaz o iş" vs diyorsa zaten.... derdi belliMesela bugün de açtı aynı konuyu ama bozuluyor da gibi
Evet ve sürekli yapıyor sadece bir kişi için değil üç beş kişi için yaptı bunu durup durup aynı konuyu açıyor ne dememi bekliyor anlamıyorumdurduk yere bu konuyu gündeme getirip getirip sonra "olmaz o iş" vs diyorsa zaten.... derdi bellisizin o arkadaşa veya başka birisine ilginiz var mı diye ölçüyor sanırım.