- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ama niye moralin bozuluyokiiKizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
7de daha inik oluyor merak etme. Gazdandır benimde aynı öyleydi.Ben de 15 haftalik hamileyim 7 aylik gibiyim..ben de bu dertten muzdaribim 7 de nasıl olacam acaba..
Ya oylede iste ne bilim cok cikti bisey giyemiyom kup gibi oldun diyolar bastada esimAma niye moralin bozuluyokii
Ben olsam eglenirdim, simdi biraz gazdan sisiyo benjm özellikle aksamlari, ben zirt pirt karnima bakiom sonra evde kim varsa onlara gosteriyorum falan
Eglenmene bak ya canim, hamilesin tabi şişecek
Dalga geçende nie gecio anlamadım, hamile kadının karnının sismesinden normali mi var
Sen bide beni gor :)Ben de 15 haftalik hamileyim 7 aylik gibiyim..ben de bu dertten muzdaribim 7 de nasıl olacam acaba..
Benimde 1 pantalon 1 de taytim oluyo, gerisini bende giyemiyorumYa oylede iste ne bilim cok cikti bisey giyemiyom kup gibi oldun diyolar bastada esim
Esim gulmek icin soyluyoda insan takiliyo boyle seylere yapacak bisey yok buyusun artik gidebildigi yere kadar :) en fazla artik catlarBenimde 1 pantalon 1 de taytim oluyo, gerisini bende giyemiyorum
Bence eşin seni üzdüğünün farkında değildir, erkekler böyle, bazen uyarmak gerekio.
Eşin dışındakileri sallama bence
Canım benim eşimde evlendiğinizden beri bana hep takılırdı. Şimdi hamileyim ve hiç bir pantalonum olmuyo ve hala dalga geçmeye devam ediyoduki 2 hafta önce yatakta ağladığımı görene kadar. Neden ağlıyorsun diye üzerime düşünce anlattım artık sesi çıkmıyo. Psikolojimi bozdu iyice zaten çok iyi olduğu söylenemezBenimde 1 pantalon 1 de taytim oluyo, gerisini bende giyemiyorum
Bence eşin seni üzdüğünün farkında değildir, erkekler böyle, bazen uyarmak gerekio.
Eşin dışındakileri sallama bence
Eminim canim eşinin amacının seni kırmak olmadığına, klasik erkekler, çocuk gibiler bizler gibi ince düşünemiyorlarEsim gulmek icin soyluyoda insan takiliyo boyle seylere yapacak bisey yok buyusun artik gidebildigi yere kadar :) en fazla artik catlar
Ya işte erkekler sirf işin eglencesindeler , seni kırdığını anlamaz bir türlü, biz kadinlar hissederiz birinin bozulduğunu falan, onlar illa ağladığımızı görünce isin ciddiyetini anlasınlar, sonrada sulu göz biz oluyoruz, oysa onlar bizi sulu göz yapıolarCanım benim eşimde evlendiğinizden beri bana hep takılırdı. Şimdi hamileyim ve hiç bir pantalonum olmuyo ve hala dalga geçmeye devam ediyoduki 2 hafta önce yatakta ağladığımı görene kadar. Neden ağlıyorsun diye üzerime düşünce anlattım artık sesi çıkmıyo. Psikolojimi bozdu iyice zaten çok iyi olduğu söylenemezama iyi oldu şimdi istediğimi yiyebiliyorum.
Bi krem var onu sikilastiriciEminim canim eşinin amacının seni kırmak olmadığına, klasik erkekler, çocuk gibiler bizler gibi ince düşünemiyorlar
Tabi bazende çok şaşırtıolar incelikte, erkekleri anlamak zor
etkileniyorsan ufaktan uyar bence, stress üzüntü çekme hamilelikte
Bide catlak oluşumu için ne kullaniyosun, madem büyümüş göbüş bol bol kremlen, yaglan
Bendemi aglasam ne kiz ise yarar belki bizdede :)Canım benim eşimde evlendiğinizden beri bana hep takılırdı. Şimdi hamileyim ve hiç bir pantalonum olmuyo ve hala dalga geçmeye devam ediyoduki 2 hafta önce yatakta ağladığımı görene kadar. Neden ağlıyorsun diye üzerime düşünce anlattım artık sesi çıkmıyo. Psikolojimi bozdu iyice zaten çok iyi olduğu söylenemezama iyi oldu şimdi istediğimi yiyebiliyorum.
Valla bende yaradı canım ama odediği zaman ağlamadım, hatta o gün hiç bişi dememişti sanırım sinirlerim de bozuldu yatakta ağlamaya başladım noldu dedi, işte kilo alıyorum, sende dalga geçiyosyn bundan sonra yemicem zayıflıcam falan deyince sarıldı ben şaka yapıyorum falana döndürdü. Ama iyide oldu yani bende bilerek ağlamadım iyice pskilojim bozuldu ogün onun için sanırımBendemi aglasam ne kiz ise yarar belki bizdede :)
Him benim ki arada dalga gcer kizarsam hemen susarValla bende yaradı canım ama odediği zaman ağlamadım, hatta o gün hiç bişi dememişti sanırım sinirlerim de bozuldu yatakta ağlamaya başladım noldu dedi, işte kilo alıyorum, sende dalga geçiyosyn bundan sonra yemicem zayıflıcam falan deyince sarıldı ben şaka yapıyorum falana döndürdü. Ama iyide oldu yani bende bilerek ağlamadım iyice pskilojim bozuldu ogün onun için sanırım
bende 5 buçuk aylık hamileyim daha anca belli oluyor keşke biraz daha büyük olsun diye istiyorum bende keşke benmde öle olsun eğlen onu sev daha ne istiyosunKizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
Seviyorum zaten o bnim herseyim bende artik cok takmamaya basladim buyusunde saglikla hicbirseyin onemi yok sen cinsiyeti ne zaman ogrendinbende 5 buçuk aylık hamileyim daha anca belli oluyor keşke biraz daha büyük olsun diye istiyorum bende keşke benmde öle olsun eğlen onu sev daha ne istiyosun
Ilk üç dört ay karın bölgesi alıyor kilo. Tabiki bebek büyük değil ama yine de o kısım kalinlasiyor. Sonra kalça ve bacaklar da kalinlasmaya başlıyor. Benim öyle oldu ikisi de. Karnım da bir çok hamileye göre daha büyük duruyor. Kocaman bir bebek dogurmuyorum ama normal işte. Vücut yapım böyle demekkiKizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
Demekki benim vucud yapimda senin gbiIlk üç dört ay karın bölgesi alıyor kilo. Tabiki bebek büyük değil ama yine de o kısım kalinlasiyor. Sonra kalça ve bacaklar da kalinlasmaya başlıyor. Benim öyle oldu ikisi de. Karnım da bir çok hamileye göre daha büyük duruyor. Kocaman bir bebek dogurmuyorum ama normal işte. Vücut yapım böyle demekki
ben 19 haftada öğrendim canımSeviyorum zaten o bnim herseyim bende artik cok takmamaya basladim buyusunde saglikla hicbirseyin onemi yok sen cinsiyeti ne zaman ogrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?