Sizce normalmi ?

Esrakarakaya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
970
922
23
28
Kizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo

Ben de 15 haftalik hamileyim 7 aylik gibiyim..ben de bu dertten muzdaribim 7 de nasıl olacam acaba..

Kizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
Ama niye moralin bozuluyokii
Ben olsam eglenirdim, simdi biraz gazdan sisiyo benjm özellikle aksamlari, ben zirt pirt karnima bakiom sonra evde kim varsa onlara gosteriyorum falan
Eglenmene bak ya canim, hamilesin tabi şişecek
Dalga geçende nie gecio anlamadım, hamile kadının karnının sismesinden normali mi var

Ya oylede iste ne bilim cok cikti bisey giyemiyom kup gibi oldun diyolar bastada esim

Ya oylede iste ne bilim cok cikti bisey giyemiyom kup gibi oldun diyolar bastada esim
Benimde 1 pantalon 1 de taytim oluyo, gerisini bende giyemiyorum
Bence eşin seni üzdüğünün farkında değildir, erkekler böyle, bazen uyarmak gerekio.
Eşin dışındakileri sallama bence

Bence eşin seni üzdüğünün farkında değildir, erkekler böyle, bazen uyarmak gerekio.
Esim gulmek icin soyluyoda insan takiliyo boyle seylere yapacak bisey yok buyusun artik gidebildigi yere kadar :) en fazla artik catlar

Canım benim eşimde evlendiğinizden beri bana hep takılırdı. Şimdi hamileyim ve hiç bir pantalonum olmuyo ve hala dalga geçmeye devam ediyoduki 2 hafta önce yatakta ağladığımı görene kadar. Neden ağlıyorsun diye üzerime düşünce anlattım artık sesi çıkmıyo. Psikolojimi bozdu iyice zaten çok iyi olduğu söylenemez ama iyi oldu şimdi istediğimi yiyebiliyorum.

Esim gulmek icin soyluyoda insan takiliyo boyle seylere yapacak bisey yok buyusun artik gidebildigi yere kadar :) en fazla artik catlar
Eminim canim eşinin amacının seni kırmak olmadığına, klasik erkekler, çocuk gibiler bizler gibi ince düşünemiyorlar
Tabi bazende çok şaşırtıolar incelikte, erkekleri anlamak zor
etkileniyorsan ufaktan uyar bence, stress üzüntü çekme hamilelikte
Bide catlak oluşumu için ne kullaniyosun, madem büyümüş göbüş bol bol kremlen, yaglan

Ya işte erkekler sirf işin eglencesindeler , seni kırdığını anlamaz bir türlü, biz kadinlar hissederiz birinin bozulduğunu falan, onlar illa ağladığımızı görünce isin ciddiyetini anlasınlar, sonrada sulu göz biz oluyoruz, oysa onlar bizi sulu göz yapıolar

Bi krem var onu sikilastirici

Bendemi aglasam ne kiz ise yarar belki bizdede :)

Bendemi aglasam ne kiz ise yarar belki bizdede :)
Valla bende yaradı canım ama odediği zaman ağlamadım, hatta o gün hiç bişi dememişti sanırım sinirlerim de bozuldu yatakta ağlamaya başladım noldu dedi, işte kilo alıyorum, sende dalga geçiyosyn bundan sonra yemicem zayıflıcam falan deyince sarıldı ben şaka yapıyorum falana döndürdü. Ama iyide oldu yani bende bilerek ağlamadım iyice pskilojim bozuldu ogün onun için sanırım

Hi
Him benim ki arada dalga gcer kizarsam hemen susar

bende 5 buçuk aylık hamileyim daha anca belli oluyor keşke biraz daha büyük olsun diye istiyorum bende keşke benmde öle olsun eğlen onu sev daha ne istiyosun

bende 5 buçuk aylık hamileyim daha anca belli oluyor keşke biraz daha büyük olsun diye istiyorum bende keşke benmde öle olsun eğlen onu sev daha ne istiyosun
Seviyorum zaten o bnim herseyim bende artik cok takmamaya basladim buyusunde saglikla hicbirseyin onemi yok sen cinsiyeti ne zaman ogrendin

Ilk üç dört ay karın bölgesi alıyor kilo. Tabiki bebek büyük değil ama yine de o kısım kalinlasiyor. Sonra kalça ve bacaklar da kalinlasmaya başlıyor. Benim öyle oldu ikisi de. Karnım da bir çok hamileye göre daha büyük duruyor. Kocaman bir bebek dogurmuyorum ama normal işte. Vücut yapım böyle demekki

Demekki benim vucud yapimda senin gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…