Sizce normalmi ?

Dr a gittim canim söylemedi.kese gorundu.
5 6 haftalik FALAN dedi
Bisi bilmeyen doktorlar da hep bana denk geliyo

Al bendende o kadar bi kalp atisina bakti bi daha yok bakalim bu ay bakicakmi cok merak ediyorum yaa

Biz doktorlarin agzinin icine bakiyoruz onlar kisa kisa cumlelerle gonderiyorlar bizi iste....ozele gitmek en iyisi ama şu testleri devlette yaptirayim dedim de ondan sabrediyorum canim :)

Biz doktorlarin agzinin icine bakiyoruz onlar kisa kisa cumlelerle gonderiyorlar bizi iste....ozele gitmek en iyisi ama şu testleri devlette yaptirayim dedim de ondan sabrediyorum canim :)
banada ozel uzak ya o kadar yol gozumde buyuyo bide tek doktorum yok her hafta yeni biri bi ay atiyolar bakalim bu hafta nolucak cok ta kalabalik en son sira aldim onumde elli yedi kisi vardi :)

banada ozel uzak ya o kadar yol gozumde buyuyo bide tek doktorum yok her hafta yeni biri bi ay atiyolar bakalim bu hafta nolucak cok ta kalabalik en son sira aldim onumde elli yedi kisi vardi :)

Niye ayni doktora gitmiosun canim onceden randevu alsana kizz :)
Her ay test yapiliyormus galiba evet.ben ilk defa yaptıracağım canim.bu test olaylarında teknoloji cok gelişmiş,keske dogum icin de acisiz normal dogum olsa teknoloji ilerlese benim aklim orda simdiden Allah hepimizin yardimcisi olsun canim

Amin oyle bi sansim yok hasta cok oldugu icin cift doktor oluyo hep ve dogumdan korkmuyorum ewet cnm yanicak ama bi mucizeyi kucagima alicam sende bunu dusun guzel dusun guzel olsun doguma yakin kasik egzersizleri yapicam cok faydasi oluyomus

Amin oyle bi sansim yok hasta cok oldugu icin cift doktor oluyo hep ve dogumdan korkmuyorum ewet cnm yanicak ama bi mucizeyi kucagima alicam sende bunu dusun guzel dusun guzel olsun doguma yakin kasik egzersizleri yapicam cok faydasi oluyomus

Anladim yavrum.kasık egzersizini de şimdi duydum araştırayım simdiden basliyalim cok teşekkürler bisi daha ogrendim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…