- 1 Mayıs 2016
- 449
- 168
- 23
- 35
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Bunda moral bozacak ne var anlamadım ?rabbim ne güzel vermiş şükret Can'ım önce içindeki Bebek'le o şişkinliği görmek için sahip olduğu herşeyi verecek insanlar var. Şişkinliğe gelince her vücut farklı tepki verir zayıfsan birde o yüzden şimdiden çıkmaya başlamış olabilirKizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
Benim moralimi bozan karnimin cikmasi degil rabbime sukurler olsun bna bi evlat nasip etti moralimi bozan cevremdeki insanlarin bilincsizce konusmalari ve kiloluyum ama cikti rabbim saglikla dogmasini nasip etsin hic birseyin onemi yok artik bnim icinBunda moral bozacak ne var anlamadım ?rabbim ne güzel vermiş şükret Can'ım önce içindeki Bebek'le o şişkinliği görmek için sahip olduğu herşeyi verecek insanlar var. Şişkinliğe gelince her vücut farklı tepki verir zayıfsan birde o yüzden şimdiden çıkmaya başlamış olabilir
Bayagi olmus nasil sabrettin o kadarben 19 haftada öğrendim canım
ayy hiç sorma ya bide ilk kız dediler 100%50 dedi hayır erkek diye kafayı yedim rüyalarım hep erkekti en sonunda oğlıuşumun oldunu öğrendm çok sevndim ama beklemek zor vallaBayagi olmus nasil sabrettin o kadar
Himmmmm allah anali babali buyutmeyi nasip etsinayy hiç sorma ya bide ilk kız dediler 100%50 dedi hayır erkek diye kafayı yedim rüyalarım hep erkekti en sonunda oğlıuşumun oldunu öğrendm çok sevndim ama beklemek zor valla
bence erkektir oAhsennur12 ya aynı şeyi ben yaşıyorum doktor 100 de 50 den fazla kız dediğin oysa hep erkek hissettim rüyamda hep erkek çocuğu doğuruyorum emziriyorum, aslında hiç farketmez kız erkek Rabbim sağlıklısını versin ama hissettiğim erkek doktor kız diyince bi tuhaf oluyorum
3 hafta sonra tekrar randevum var biraz daha netleşir bakalım hayırlısı :)bence erkektir o
Neden moralini bozuyosun anlamadım yani ! Sonuçta hamilesin ve karnın şişecek. Benimde çok erken sisti karnım 12haftaligim 4 aylık gibiyim ama hiç takmiyorum kafama sisti etti çatlaklar kilolar vs gibi şeyleri. Sen anne olacaksın takma böyle seyleri kıskanıyorlardirKizlar ben 10+2 gunluk hamileyim ama karnim bayagi bi cikti siskinlik yok ve gaz problemide yok sizce bu normal mi ya bu kadar cok buyumesi disardan goren hemen anliyo hamile oldugumu ve dalga geciyolar cok moralim bozuluyo
inşallah canım hayırlısı3 hafta sonra tekrar randevum var biraz daha netleşir bakalım hayırlısı :)
Mesele bebegim degil karnimin buyumeside degil cnm mesele insanlar o kadar degisik kafa yapisina sahiplerki insan sinir olmadan edemiyoKeşke bende hamile olSam da Karnım çıksa benim çok hoşuma giderdi inşallah nasip olur neden zorunuza gidiyo ki çok güzel bisey
Ahhh bi bilsemDalga mi geçiyorlar?nesi komikmis acaba???
Bence ben olsam umrumda olmazdi ve aksine üstüne giderdim "ayyy Evet davul gibiyim çok güzel bi duygu" derdim sustururdum bence siz su an hamileligin vermiş olduğu duygusalliktan çok takiyosunuz milletin üstüne gidin bakın nasıl susuyorlar eğer kartınız hiç çıkmasaydı o zmn da laf olacaktı daha ne laflar yapacaklarMesele bebegim degil karnimin buyumeside degil cnm mesele insanlar o kadar degisik kafa yapisina sahiplerki insan sinir olmadan edemiyo
Haklisin vallaBence ben olsam umrumda olmazdi ve aksine üstüne giderdim "ayyy Evet davul gibiyim çok güzel bi duygu" derdim sustururdum bence siz su an hamileligin vermiş olduğu duygusalliktan çok takiyosunuz milletin üstüne gidin bakın nasıl susuyorlar eğer kartınız hiç çıkmasaydı o zmn da laf olacaktı daha ne laflar yapacaklar
Yok "çocuğu zayıf "ya da "ayyy çok kilolu" "boyu kısa bu çocuğun " bu çocuk konuşmuyo niye " falan filan ....
Haklisin cnm rabbime sukurler olsun sagol cnmSizin yaşadığınızın tam tersini yaşadım.
6.aya kadar hiçbir şekilde çıkmadı göbeğim ve çevremde 3 aylık hamile arkadaşlarımın göbeklerinin belirdiğini görünce ağlıyordum.
Benim bebeğim nerede, bir sorun mu var diye sürekli kafama takıp, 10 günde bir doktoruma gidiyordum.
Çok şükür artık karnım bayağı çıktı, görenler anlayabiliyor.
Ve çevremin bana söyledikleri 'biz niye senin karnının çıkmadığını anlamadık, dümdüz duruyordun neden acaba diye üzülüyorduk' diyorlar.
Eminim benim yaşadığımdansa sizinki çok daha iyi bir şey.
Bebeğiniz kendini belli ediyor, daha ötesi var mı?
benm aynı derdim herşey sanki benim lehime gidiyor kafayı yiyorum herşeye takıyorum ağlıyorum devamlı sinirleniyorum çok takıyorum saatlerce düşünüyorumTakmiyorum bide bu aralar cok sinirliyim herseye uzulup agliyorum ewdekilerde inadima yapar gibi sinirlenicem isler yapiyolar cok daraliyorum bide karnim sisince iste hersey ust uste gldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?