Sizce normalmi ?

Son düzenleme:
Bende oyle iste saatlerce agliyorum felaket sinirliyim karsimdakileride kirmamak adina butun hincim kndime oluyo
kendimizden çok bebek etkileniyor benmnki artık büyüdüğü için ben ağladığımda vuruyor ve o zaman daha çok ağlıyasım geliyor bebişim için kendimizi gevşetmemiz lazım

kendimizden çok bebek etkileniyor benmnki artık büyüdüğü için ben ağladığımda vuruyor ve o zaman daha çok ağlıyasım geliyor bebişim için kendimizi gevşetmemiz lazım
Oylede nasil iste bi anda agliyorum kustugum icin kasiklarimdaki damarlar agriyo daha cok sinirlerim bozuluyo ona bisey olcak zannediyorum

Aynen karnimi butun gun sewiyorum onunla konusuyorum haftaya ikili taramaya gidicem bizim akraba ewliligi bi sikinti cikacak diye cok korkuyorum kanlarimiz uyusuyo ama yinede bi korku var
korkma içini ferah tut Allahın izniyle sorun çıkmaz haber verirsin testin sonucunu

aynen benimde öyle karnım direk çıktı daha şimdiden sanırım bunda bulantım olmamasının ve sürekli bişeyler yemek istememin de etkisi var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…