- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
aynen canım hayırlısı sen dua et cinsiyeti önemli değil ama gönlünce olur inşallaahh :)3 hafta sonra tekrar randevum var biraz daha netleşir bakalım hayırlısı :)
aynen canım hayırlısı sen dua et cinsiyeti önemli değil ama gönlünce olur inşallaahh :)[/QUOTE
Gönlümden geçen tek şey tek duam Rabbim bedenen ruhen sağlıklı, iyi bir kul hayırlı bir evlat versin canım :) tek bana değil herkese tabi :)kız erkek hiç farketmez
Bende oyle iste saatlerce agliyorum felaket sinirliyim karsimdakileride kirmamak adina butun hincim kndime oluyobenm aynı derdim herşey sanki benim lehime gidiyor kafayı yiyorum herşeye takıyorum ağlıyorum devamlı sinirleniyorum çok takıyorum saatlerce düşünüyorum
kendimizden çok bebek etkileniyor benmnki artık büyüdüğü için ben ağladığımda vuruyor ve o zaman daha çok ağlıyasım geliyor bebişim için kendimizi gevşetmemiz lazımBende oyle iste saatlerce agliyorum felaket sinirliyim karsimdakileride kirmamak adina butun hincim kndime oluyo
Oylede nasil iste bi anda agliyorum kustugum icin kasiklarimdaki damarlar agriyo daha cok sinirlerim bozuluyo ona bisey olcak zannediyorumkendimizden çok bebek etkileniyor benmnki artık büyüdüğü için ben ağladığımda vuruyor ve o zaman daha çok ağlıyasım geliyor bebişim için kendimizi gevşetmemiz lazım
Annelik bambaşka şimdiden anladımOylede nasil iste bi anda agliyorum kustugum icin kasiklarimdaki damarlar agriyo daha cok sinirlerim bozuluyo ona bisey olcak zannediyorum
Aynen karnimi butun gun sewiyorum onunla konusuyorum haftaya ikili taramaya gidicem bizim akraba ewliligi bi sikinti cikacak diye cok korkuyorum kanlarimiz uyusuyo ama yinede bi korku varAnnelik bambaşka şimdiden anladım
korkma içini ferah tut Allahın izniyle sorun çıkmaz haber verirsin testin sonucunuAynen karnimi butun gun sewiyorum onunla konusuyorum haftaya ikili taramaya gidicem bizim akraba ewliligi bi sikinti cikacak diye cok korkuyorum kanlarimiz uyusuyo ama yinede bi korku var
Tam cnm hbr veririm ins bi sikintimiz olmaz bebegimle sag salim bi hamilelik sureci geciririzkorkma içini ferah tut Allahın izniyle sorun çıkmaz haber verirsin testin sonucunu
amin canım aminnnTam cnm hbr veririm ins bi sikintimiz olmaz bebegimle sag salim bi hamilelik sureci geciririz
Sen nerede yasiyosun cnmamin canım aminnn
istranbul canım senSen nerede yasiyosun cnm
Ankara tatlimistranbul canım sen
Cnm benim hic istahim yoktu kusuyodum surekli ama cikti hayirlisi olsun ben simdi bunun en guzel halini yasiyorum cok guzel biseyaynen benimde öyle karnım direk çıktı daha şimdiden sanırım bunda bulantım olmamasının ve sürekli bişeyler yemek istememin de etkisi var biraz
En son bat tarihine gore hesapladin mi cnm ben dahA kilo almadimBen de ne kadarlik oldugunu bilmiyorum ama psikolojik olarak yemek yemekten 2 kilo almisim
En son bat tarihine gore hesapladin mi cnm ben dahA kilo almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?