Bende ona takildim. Türkiyenin sistemini pek bilmiyorum ama bi yakinim tip okuyor 26 yasinda yeni tusa hazirlaniyor. Cözemedim pek.26 yaşında uzmanlığını ele almış olunabiliyormu arkadaşlar ?? Bilemedim.kiz 19 çocuk +7 yani 26 yaşında uzman.
Ankamadigin su var. Evlilik size cok kolay geliyor sanirim. Ben hem calisiyorum farzetki oujor olayim hemde eve gelip herseyi yapiyorum. Eve gelmek isteyen misafir bitmiyo hergun eve gelip yemek hazirla kaldir temizle atistirma cikar. Izin gunu zaten buyuk temizlik camasir utu ile geciyor. Ki ben isi eve nadir tasirim. O haliyle bile bazen esim uyurken gece 1 ben hala ev topluyor makinaya bulasik diziyorum bazen dinlenmek istiyorum ama cogu zaman mumkun olmuyo. Bide sen ojuyacaksin tip gibi zor bolumu. Drrs calisacaksin sunum final vize olacak. Hepsini tum bu sorumluluklarla taparum diyorsan sen bilirsin. Tabi esin ailesine yapilan ve size gelen misafirleri saiyorum bile..Hayır o mezun olmuş tusu kazanmış şu an uzmanlığını yapıyor. Ben okuyacağım o çalışacak. Neden olmasın
Eğitimini tamamlamadan evlenme. Yazık olur o kadar emeğine. bir erkek için kariyerini tehlikeye atma. Değmezler. Önce işini eline al. Tıp okumak kolay değil. Hem çok gençsin. Şimdi hoşlandığın adamdan daha sonra hoşlanmayabilirsin. Bu kadar genç yaşta ciddi bir karar alma.Merhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
Tıp okuduguna emin misin ?
Daha çok orta okulda kandirilmaya musait çocuklar gibi geldin de
Sen tip falan okumuyorsun bence tusu kazaninca hemen uzman olunmuyor bu 1. Senin okulun var gerçekte öyle ise bu 2. Sen okulu bitirince tusa gireceksin 4-5 yıl asistanlık yapacaksın bu 3. Bunların hepsinin altından nasıl kalkacaksin. Ama neyse boşver bu gidisle senin okul bitmez bitsede sen pratisyen olarak kalırsın yada aile hekimi olursun. Anlamadım kendi kararını zaten vermişsin buraya niye yazıyorsun ki kim ne söylese bir savunma halleri. Ne biliyorsan onu yap bence. Adam senin üst mevkiinde birisi olduğu için suan ona sadece mesleki hayranlık var suan onun gücünü seviyorsun. Bu kadar kolay kabul edersen çok kolay aldatilirsin.O çalışıyor zaten. Tusu kazandı uzman doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?