Sizce olabilir mi?

Tıp okuduğuna emin misin? Okulu zamanında bitireceğine emin misin? Evlencektin neden çalışıp tıp kazandın? Bi de tıp yani tıp... Senin şuan hayallerin yurtdışı ne bileyim tıpçıların hayalleri nasıl olur bilmem de evlenmek olmamalı ya Herhalde delirmiş olmalısın. Annen baban ailen yazık ya benim böyle çocuğum olcak sabah akşam döverim herhalde. Mantık sıfır. Gören akıllı bi şey zanneder seni ama aklın kocaya çalışıyo sadece

Hayır o mezun olmuş tusu kazanmış şu an uzmanlığını yapıyor. Ben okuyacağım o çalışacak. Neden olmasın
Ankamadigin su var. Evlilik size cok kolay geliyor sanirim. Ben hem calisiyorum farzetki oujor olayim hemde eve gelip herseyi yapiyorum. Eve gelmek isteyen misafir bitmiyo hergun eve gelip yemek hazirla kaldir temizle atistirma cikar. Izin gunu zaten buyuk temizlik camasir utu ile geciyor. Ki ben isi eve nadir tasirim. O haliyle bile bazen esim uyurken gece 1 ben hala ev topluyor makinaya bulasik diziyorum bazen dinlenmek istiyorum ama cogu zaman mumkun olmuyo. Bide sen ojuyacaksin tip gibi zor bolumu. Drrs calisacaksin sunum final vize olacak. Hepsini tum bu sorumluluklarla taparum diyorsan sen bilirsin. Tabi esin ailesine yapilan ve size gelen misafirleri saiyorum bile..

Böyle devam ederse zaten okulu da bırakır gibime geliyo. Kolay yoldan hayata başlamak için fazla hevesli. Okumak ona zor gelecek evlendiğinde de "ay zaten evlendim ne gerek var okumama adam zaten doktor ben de evde durayım" derse hiç şaşırmam. Ama bilmiyor ki adam tıp okuduğu için yanında Sonra ah vah ben ne ettim. Çok şaşırdım ya

Eğitimini tamamlamadan evlenme. Yazık olur o kadar emeğine. bir erkek için kariyerini tehlikeye atma. Değmezler. Önce işini eline al. Tıp okumak kolay değil. Hem çok gençsin. Şimdi hoşlandığın adamdan daha sonra hoşlanmayabilirsin. Bu kadar genç yaşta ciddi bir karar alma.

Hazır buraya konu açmışken biraz gezin de,okul okurken evlenenlerin nasıl zorluklar çektiğini,başta çocuk yapmayız deyip sonrasında çocuk için baskı yapan eşlerinden şikayet eden kk üyelerinin konularını oku.Sonra karar ver istersen.Ya bölümün ne olursa olsun (ki tıp fakültesinin okumanın zorluğunu herkes az çok bilir)öncelik okuldan mezun olup iş sahibi olmak olsun.Sonrasında yine evlen sevdiğin adamla.Ne bu acele.

Zorunlu hizmet ve kritik personel olduğu için tayin yasağını da biliyorsun değil mi

Eş durumu yok

Evlenince okulu mu bırakacaksın Ada'm ile herhangi bir yere gitmek için

Zorunlu sonrası ya da içinde askerlik de olur vs vs

O sırada da sen okulu bitir evlilik kaçıyor mu

anlaşabilmek önemli hemen evlenmeyeceksiniz ya tanış konuş ne var bunda kafa yapın uyarsa ilerde ne olacağını zaman gösterir zaten

Olmayacak birşey değil bence siz tıpçılar doktor olunca da okuldaki kadar yoğun oluyorsunuz
Kariyer kariyer de biryere kadar doğru eş seçimi hayatın yüzde 80 ini etkiliyor
Nihai hedefimiz mutluluk olduğuna göre doğru insan olduğunu düşünüyorsan hayata bakışı sığ ufku dar biri değilse yani okuyup nolucak hayatım ben sana bakarım bla bla demiyorsa evlenin bence mutluluklar dilerim

O çalışıyor zaten. Tusu kazandı uzman doktor.
Sen tip falan okumuyorsun bence tusu kazaninca hemen uzman olunmuyor bu 1. Senin okulun var gerçekte öyle ise bu 2. Sen okulu bitirince tusa gireceksin 4-5 yıl asistanlık yapacaksın bu 3. Bunların hepsinin altından nasıl kalkacaksin. Ama neyse boşver bu gidisle senin okul bitmez bitsede sen pratisyen olarak kalırsın yada aile hekimi olursun. Anlamadım kendi kararını zaten vermişsin buraya niye yazıyorsun ki kim ne söylese bir savunma halleri. Ne biliyorsan onu yap bence. Adam senin üst mevkiinde birisi olduğu için suan ona sadece mesleki hayranlık var suan onun gücünü seviyorsun. Bu kadar kolay kabul edersen çok kolay aldatilirsin.

Okuduklarıma inanamıyorum... gerçekten 19 yaşında tıp okurken evlenmeyi mi düşünüyorsun ? Evlilik sence ne mesela ? Her gün eve geliceksin sevdiğinle oturup battaniye altında kahveyle sinema izleyeceksin sürekli birbirinize aşkla bakıp pembiş panjurlu pencerenizde hayaller kuracaksınız falan mı sanıyorsun ?? Benim eşimde doktor erkek adam olmasına rağmen tusu kazanmadan evlenemedik sende ki cesarete hayran kaldım . . He fikrimizi sormuşsun söyleyeyim asla ama asla okulun bitmeden evlenme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…