- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
Ben anladım da, siz anlamadınız.Hayır o mezun olmuş tusu kazanmış şu an uzmanlığını yapıyor. Ben okuyacağım o çalışacak. Neden olmasın
Sen okulunu bitirmeye bir çok nasip çıkar karşına bence de bir kişiye bağlı kalma bide çocuk sohbeti çok saçma geldi kendinizi bir kişiye baglamayın gün doğmadan neler doğar..Merhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
Ben anladım da, siz anlamadınız.
Adam işi gücü kurmuş, kariyerini oturtmuş, yaşamış etmiş elbet evlenmek ister.
Peki, ya siz?
19 yaşında birine tutulup, 21 yaşında evlenip, tıp 3. sınıf öğrencisiyken hem ev, hem koca hem de okulla ilgilenip, üzerine tam da zamanında diploma alıp, kariyerinize odaklanabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Ne gençliğiniz, ne yaşayacağınız şeyler ne de kariyeriniz yerinde olmayacak.
Sadece hayatınızda 'evlenmiş' ibaresi yer alacak.
Değer mi?
Ola ki kazara hamile kaldınız, olmaz demeyin bende iki kere oldu çünkü, o zaman ne olacak?
Hayat daima sizin sıraladığınız maddelerle ilerlemiyor.
Ha bu arada bunları, 18 yaşında sevgili olduğu adamla '26' yaşında evlenen kadın söylüyor.
Tek hatam, kariyerimi oturtmamışken evlenmem!
Okurken demiyorum, mezun olup üzerine tam anlamlı hayatımın işi deyip, kanalize olduğum bir işim olmadan evlenmem!
Burda tuhaflık varMerhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
Arkadaşlarınız haklı, 2 sene sonra 21 yaşında olacaksınız, evlenmek için çok erken, okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın, gençliğinizi yaşayın evlilik nasılsa olur.Merhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?