Sizce olabilir mi?

O doktorun ismini soyadini yazin da gitmeyelim kendisine subyanci pislik
Kusura bakmayin da 26 yasinda doktor.olmus adam 19 yasinda bi kiza bakmamali bakamaz evlenmeyi hic dusunemez
Nasil da hegemonyasina almis simdiden
Kizim git birak gorusme bu sapikla

Hayır bide çocuk yapmayız demiş, çocukla bitiyo mu, yemek temizlik, eş ailesini arama sorma davet etme, onların nazı cazı,kendi ailenle eş ailesi arasında denge kurma...

Eki Görüntüle 2001405

Sana ne soruluyor sen ne diyosun, onu sormamış sen ekonomik özgürlüğünü kazan diyo
Konu basligi "sizce olabilir mi?" kiz guya bize fikrimizi soruyor bizim onu ikna etmemiz gerekirken o bizi ikna etmeye calisiyor.sorulan sorulari bile anlayamiyor.o kadar saf ki adamin biri gelmis rahatca kandirabiliyor. Tibbi nasil kazanmis anlamadim bu kafayla ama bence yorum bile yapmayalim evlensin de gorsun.

Senin icin en hayirlisi, senin gibi olgun bir bağyanin böyle olgun bir beyle hayatini birlestirmesi.
Üni hayatini rahat rahat geze toza okumak varken evin isi evliligin sitresi gibi muhtesem hobiler edinmek cok daha mantikli.

Bela geliyorum diyo güzelim sakin sağa sola kıpırdama ki seni ıskalamasın.
Aman ha ıskalar falan iki olgun insan bulusmaya gec kalır.

Herkes adami kötülemiş ben bişey demicem ama işletme bile okusaniz okumadan evlenmeyin kesinlikle

Onunda yaşı senden çok büyük değil. Tanımaya çalışabilirsin

tusu kazanmış, ihtisası bitirmiş.. doktor olacak kızı da gözüne kestirmiş.. e yaşıtı da olmasın hele çıtır olsun değil mi?
evlen güzelim niye evlenmicen? o çalışır size bakar,sen okulunu bitirirsin. hem tusu kazanmasan da olur boşver aile hekimi de olsan yeter. çocuk da yaparsın o zaman.

Allah'ım aklıma mukayyet ol! 19 yaşında 1. sınıf öğrencisi niye evlilik düşünür?

peki siz niye evlenmek istiyorsunuz?

çok zor bir meslek seçmişsiniz, mesleğinizi okuması da çok zor, mesleğe başlaması da, devam ettirmesi de.
bir de yurtdışına gideceğiz demişsiniz okul bitince, o kısmı hiç anlamadım, burada aldığınız tıp diplomasını öylece kullanamıyorsunuz diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
dolayısıyla gittiniz diyelim orada da bir şekilde eğitim almanız gerekti. e siz ne zaman çalışıp kendi hayatınızı idame ettirebilen biri olmayı hedefliyorsunuz? Kendi bireysel hedefleriniz var mı? Eş olarak seçtiğiniz kişi için sorun yok, yaşı da sosyal konumu da evliliği düşünmek için gayet normal zamanlar.
Ama siz daha yolun başında bile değilsiniz? Kendinize yazık edersiniz, konu başındaki sorunuzun cevabı olabilitesi bile yok...
Çok evleneceğim diyorsanız da bari meslek değiştirin, daha kısa yoldan hayata atılabileceğiniz bir dala geçin.

doktorlar akıllı insanlarya mantık evliliği yapıyorlar böyle. ah o mantıktan bende de olaydı azıcık.

Konuyu okuduğumdan beri gülüyorum :) dip not : tusa hazırlanan bir doktor

Ben çok sert bakmıyorum ama ilişkilerin bir kalıba sokularak başlamasından yana değilim. Daha ilişkin yeni ama iki sene sonraki evlilik planını düşünüyorsun, düşünme. Şu an mutluysan devam et. Bakalım zaman ne gösterir, ötesini şimdiden fazla düşünme derim. Ha olursa da olur bence sıkıntı değil, ama şu an çok erken.

Eli ekmek tutmadan evleneceğin diye yanıp tutuşan kızcağızlarımız beni benden alıyor ve bende de evde kalmışım hissi yaratıyor halbuki daha çok gencim

bence hemen evlen, kocan okutsun seni ailene yük olma.
hem kız kısmının başını erken bağlamak lazım maazallah daldan dala, daldan dala,
neyse devrelerim yandi şimdiden mutluluklar, en az 3 çocuk, bye

arkadaşların çok mantıklıymış, tebrik ediyorum onları. sen çocukluktan çıkamamışsın. kurduğun cümlelere bi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…