Sizce olabilir mi?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Arkadasım eski sevgilimi biliyordu kendisiyle konusmaya calıstıgını ama cevap vermediğini vs soyledi.Ben de emin olamadım.Onunla görüşseydi beni engellemez miydi? Ve kızı sildim görüşmüyorum.İçimde kaldı sizinle paylaşmak istedim :(

:kahve: anlamadım ama peki.
Konu sahıbının ayrıldığı sevgılısı, konu sahıbının arkadasıyla konusuyormus goya. Arkadası oyle demıs konuda sahıbıne, eskı sevgilin bana yazıyor demıs.
Konu sahıbı de kızı dırekt engellemıs sılmıs 😂😂
Kız yalan soyluyormus konu sahıbı ce cunku, cocuk kıza yazsa konu sahibini engellermıs ama engellememıs.
😂😂

Arkadasım eski sevgilimi biliyordu kendisiyle konusmaya calıstıgını ama cevap vermediğini vs soyledi.Ben de emin olamadım.Onunla görüşseydi beni engellemez miydi? Ve kızı sildim görüşmüyorum.İçimde kaldı sizinle paylaşmak istedim :KK43:
yoo niye engellesin? engellemek de çok çocukça bi hareket.eski adı üstünde istediğiyle birlikte olur.kızı niye sildin ki eski sevgilin yürüdüyse kızın suçu ne?

Konu sahıbının ayrıldığı sevgılısı, konu sahıbının arkadasıyla konusuyormus goya. Arkadası oyle demıs konuda sahıbıne, eskı sevgilin bana yazıyor demıs.
Konu sahıbı de kızı dırekt engellemıs sılmıs 😂😂
Kız yalan soyluyormus konu sahıbı ce cunku, cocuk kıza yazsa konu sahibini engellermıs ama engellememıs.
😂😂
Bir Kemalim yapmaz vakasiyla daha karşı karşıyayız

Allah muhafaza arkadaşınızla eski sevgiliniz sevgili olsa demek kızı öldürürdünüz😆

Back
X