- 25 Aralık 2020
- 231
- 202
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 9-10 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.
Son düzenleme: