• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilitesi var mı?

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
231
202
53
Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 9-10 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Ablacığım sen kazma mısin bu nasıl flört etmek😁😁😁Adam Çin diyor, sen Ispanya diyorsun hediye mediye bahane aldığımı sana vereyim bulusalım ditecekti adam. Sen badem ezmesi diye tutturmuşsun ne yapsın şimďi bu adam😁😁😁Ezme yicem diye işi mıçıp batırmışsın. 😁😁😁Bak şimdi internetten Çinde ne çesit kıyafetler var, ona göre kıyafet iste, saç iğnesi olur, kimono olur, yelpaze olur ...adam ordan yürür.

Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 19 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.
Her şeye de bunu beğenmedim,bunlar benim istediklerimden değil demişsiniz. Adam iletişimi ilerletmeye çalışıyor ama siz yolları kapatıyorsunuz.

19 ay boyunca sanal sohbet edip görmeye gelmediyse bir şey çıkmaz bu ilişkiden. Zaten yüz yüze tanışmadan nasıl ilişki düşündüğünü de anlamadım. Sosyal medyada tanıdığınla gerçekteki hali bir olur mu?
İlişki filan yok. Sadece ikimiz de farklı yerleri gezmeyi görmeyi çok sevdiğimiz için arada sırada sohbet ettiğimiz ve son dönemde sohbetimin çok sıklaştığı birisi,

Çine giden adamdan İspanya dan bir şey istemek mi daha kötü yoksa aranızda 3-4 saatlik mesafe varken 1 senedir hiç yüz yüze görüşmemeniz mi daha kötü bilemedim.Adamın görüşmek için bir çabası yok öylesine bir arkadaşlık gibi zaten yüz yüze görüşmediğin birine derin duygular besleyemezsin.....

İlişki filan yok. Sadece ikimiz de farklı yerleri gezmeyi görmeyi çok sevdiğimiz için arada sırada sohbet ettiğimiz ve son dönemde sohbetimin çok sıklaştığı birisi,
Yani mesela seni görmeye gelse nerede kalacak? İlk defa görüşeceğin birisini evinde ağırlamayı düşünmüyorsun herhalde. Hiç güvenli değil. Ve sen ne planlıyorsun bu ilişkide?

Yani mesela seni görmeye gelse nerede kalacak? İlk defa görüşeceğin birisini evinde ağırlamayı düşünmüyorsun herhalde. Hiç güvenli değil. Ve sen ne planlıyorsun bu ilişkide?
Tabiki ilk defa gelen birini evimde ağırlamayı düşünmüyorum. İlişkiye dönüp dönmeyeceğini de bilmiyorum. Bu nasıl bir soru. Kalabilinecek oteller var, arkadaşları var belki, günübirlik gelinebilir vs.

Tabiki ilk defa gelen birini evimde ağırlamayı düşünmüyorum. İlişkiye dönüp dönmeyeceğini de bilmiyorum. Bu nasıl bir soru. Kalabilinecek oteller var, arkadaşları var belki, günübirlik gelinebilir vs.
Son sorum için bu nasıl bir soru dedin galiba. Sen nasıl bakıyorsun bu adama? Sen ilişki düşünüyor musun anlamında bir soruydu

Adam bir sey hediye getirmek istiyor hayir bu benim istediğimden değil niye diyorsunuz yahu. Yakın arkadasıma bile demem bunu. Henüz adamı tanımıyorsun bile. Ayrıca o gelmezse ilk sen ayağına gitme.
Tabiki bu arada ilk defa tanışacağım birinden hediye kabul etmeyeceğim. Badem ezmelerini alıp zaten ücretinin ne kadar olduğunu sorup yollayacağım. Zaten aksi taktirde kabul edemem.

Sohbetiniz ilerlemiş ve gayet normal şekilde bir görüşme yapılması niyetiyle hediye muhabbetine girilmiş. Adamın niye yem atabileceğini anlayamadım ben. Tam olarak neden çekindiniz ki?

Hani senin bu adama bakışın ne? Bir beklentin var mı? Ona göre yorum yapmak lazım. Sen nasıl değerlendiriyorsun? Adam sana herhangi bir şey vaat ediyor mu? Yoksa boşver bence
Buluşmadan görüşmeden tabiki bilemem. Ama bana karşı şu ana kadar beyefendi ve düzgün biri izlenimi verdi. Bir beklentim yok şu an için. Ama yüz yüze gelirsek ve aramızda bir etkileşim olursa neden olmasın?

Tabiki bu arada ilk defa tanışacağım birinden hediye kabul etmeyeceğim. Badem ezmelerini alıp zaten ücretinin ne kadar olduğunu sorup yollayacağım. Zaten aksi taktirde kabul edemem.
Daha tanimiyorsunuz bileyi ben hayir bu benim istediklerimden değil dediğiniz icin dedim. Hediye kabul edilebilir bence. Parasini falan göndermek saçma olur sipariş verir gibi. İkinci buluşma olursa siz de ona bir şey hediye edersiniz mesela.

Daha tanimiyorsunuz bileyi ben hayir bu benim istediklerimden değil dediğiniz icin dedim. Hediye kabul edilebilir bence. Parasini falan göndermek saçma olur sipariş verir gibi. İkinci buluşma olursa siz de ona bir şey hediye edersiniz mesela.
Olur mu sizce? Ne bileyim? Sonuçta ben o söylerken de hiç hediye olarak düşünmedim. Şöyle algıladım. Benden istediğin, sipariş etmek istediğin bişi var mı? gibi. Bilemedim.

Back
X