Sizce olur mu ?

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum üniversite okuyorum gecen girdiğim sınavda hiç bir suçum yokken kağıdım alındı herneyse konuştum falan olmadı sınava almadılar kendileride biliyordu hiç bi suçum olmadığını demek istediğim şu üniversitede 3 günlük rapor falan oluyomuş 3 günlük rapor alsam okula götürsem tekrardan mazeret sınavlarına girebilirmiyim kağıdımda ismin yazıyordu ve 1. Sorumun birazı yapılmıştı nolur sizce 3 günlük rapor alsam tekrardan girebilirmiyim ?

Suçun yoksa şikayet etmeyi neden düşünmüyorsun?

Kagidiniz sınavın ortasında alindiysa buna ilişkin bir tutanak yazılmıştır herhalde
Ayrıca rapor girmediginiz sınav için olur girdiğiniz sınav için kabul etmez dersin hocası

Sadece sınava girdim kağıdım alındı o kadar tutanak falan tutturmadılar
Yani sınavda soruları cevapliyordunuz hoca geldi hop diye kagidinizi aldı sizde itiraz etmediniz sınavdan çıktınız böyle mi oldu gerçekten
Durduk yere değil mutlaka sebebi vardir

sen doğru düzgün sınavını olurken hoca neden kağıdını alsın ki??? bana inandırıcı gelmedi.ayrıca isminin yazılı olduğu bir sınav kağıdın var ne raporundan bahsediyorsun.

Nasıl sebepsiz yere kağıdını alir sinava girmissin artik rapor alip tekrar giremezsin bence hocayla konus kendini akla tabi suçun yoksa

Sizler benim demek istediğimi anlamadınız herhalde sadece benlik bir durum yok ortada yanlış anlaşılma yüzünden kağıdım alındı şikayet olarak tabikide gittim birilerine söyledim sınavım yandıkdan sonra ne yapabilirler ki ! 3 günlük rapor alınca mazeret sınavına girilebilir diye duydum o yüzdende sizlere bi sorayım dedim. Haklısınız ismimin yazılı olduğu bir kağıt varken ortada rapor olmaz . Yinede teşekkür ederim .

Sınav kağıdın alınmış ve rapor alıp tekrar girmeyi düşünüyorsun valla hocalar gülerler raporu görümce öyle Şeymi olur Allah aşkına.

Telafi sınavı yapabilirler.
Şikayete tekrar git. Sınava giremeyenler için mazaret sınavı oluyor ona girersin.

Rapor da alsan, sınavı yapan hoca neden kağıdını aldığını mutlaka bi yerlere bildirmiştir. Tekrar seni o sınava girdirmez zannetmiyorum.

Sinava hazirlanmadiysa diye dedim . Ayrica sinava girip sonra rapor almak daha komik bence ben yoktum mu diyecekti ya da hastaydim mi ?

Ona da ayrı bi güldüm zaten. Konu sahibinin derdi şu, kağıdım alındı, geriye dönük o güne rapor alsam olur mu diye soruyor ki ben bunun mantığını anlayamadım. Yapabileceği tek şey itiraz etmek. İkincisi de geçmişe dönük rapor almak çok zor. Diyelim ki aldı şans eseri aldı rapor, o da sınava girmeseydi işe yarardı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…