- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum üniversite okuyorum gecen girdiğim sınavda hiç bir suçum yokken kağıdım alındı herneyse konuştum falan olmadı sınava almadılar kendileride biliyordu hiç bi suçum olmadığını demek istediğim şu üniversitede 3 günlük rapor falan oluyomuş 3 günlük rapor alsam okula götürsem tekrardan mazeret sınavlarına girebilirmiyim kağıdımda ismin yazıyordu ve 1. Sorumun birazı yapılmıştı nolur sizce 3 günlük rapor alsam tekrardan girebilirmiyim ?
Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum üniversite okuyorum gecen girdiğim sınavda hiç bir suçum yokken kağıdım alındı herneyse konuştum falan olmadı sınava almadılar kendileride biliyordu hiç bi suçum olmadığını demek istediğim şu üniversitede 3 günlük rapor falan oluyomuş 3 günlük rapor alsam okula götürsem tekrardan mazeret sınavlarına girebilirmiyim kağıdımda ismin yazıyordu ve 1. Sorumun birazı yapılmıştı nolur sizce 3 günlük rapor alsam tekrardan girebilirmiyim ?
Yani sınavda soruları cevapliyordunuz hoca geldi hop diye kagidinizi aldı sizde itiraz etmediniz sınavdan çıktınız böyle mi oldu gerçektenSadece sınava girdim kağıdım alındı o kadar tutanak falan tutturmadılar
Sizler benim demek istediğimi anlamadınız herhalde sadece benlik bir durum yok ortada yanlış anlaşılma yüzünden kağıdım alındı şikayet olarak tabikide gittim birilerine söyledim sınavım yandıkdan sonra ne yapabilirler ki ! 3 günlük rapor alınca mazeret sınavına girilebilir diye duydum o yüzdende sizlere bi sorayım dedim. Haklısınız ismimin yazılı olduğu bir kağıt varken ortada rapor olmaz . Yinede teşekkür ederim .
Sınava girmeseydin olurdu rapor..
Sinava girmissin kagidin alinmis rapor gecmise donuk olmaz ki .sinava girmeden alsaydin keske
Sinava hazirlanmadiysa diye dedim . Ayrica sinava girip sonra rapor almak daha komik bence ben yoktum mu diyecekti ya da hastaydim mi ?Sınava girmeden kağıdının alınacağını nereden bilecekti ki? Kusura bakmayın ama güldüm
Sinava hazirlanmadiysa diye dedim . Ayrica sinava girip sonra rapor almak daha komik bence ben yoktum mu diyecekti ya da hastaydim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?