Ne güzel allah ayırmasın.Arkadşlarım ama sadece içlerinden birisiyle çok samimiyim o da kaç yıllık arkadaşım kız arkadşından dolayı o ruba yeni katıldı :) Tek söyleyebileceğim o yapabilirse bu işi o yapar sanırım :) teşekkrler.Başıma geldi benimde ve şuan o kişiyle çıkıyorum. Sana söyleyebilceğim tek şey şu. Arkadaşlarını araya katmak istemiyorsun ama onlar senin bu durumda işine fazlasıyla yarayacaklar. Hep birlikte buluştuklarında sende git o ortamın içine gir böylelikle bırak tanışmakla kalmayı eğer anlaşabilirseniz çıkabilirsiniz bile :)
facebooktan ekle paylasımlarına yorum yap arada selam ver biraz özguvenın olsun bu konuda ne olabilir ki? o bir erkek hersey senın elınde
sohbetten yaz arada unıversıteyı sor mesela..
Bende senin gibi korktum ilk başlarda canım. Fakat dershanedeyken aynı sınıfa düştük beraber oturmaya başladık. Yan yanaydık ben gittikçe aşık oluyordum ve bir kitap tutmaya başlamıştım. Sürekli onunla geçirdiğim günleri dershane çıkışları takıldığımız yerlerde onunla olanları aklına gelebilecek herseyini yazıyordum. Doğum günü şubattaydı , zamanı gelince vericektm ama günden güne iyice kötü olmaya başladım arkadaşlarım gaza getirdi ve bende defteri ona verdim . O gün bugndr çıkıyoruz. 10 gn oldu ama kısmet bakalm inş ayrılmayz
Ben senin kadar şanslı mıyım acaba ?hayır değilim..Ama arkadaşıma bunu söylemezsem tanışamam tanışamayıncada içimde kalacak bu böylece tabii ki bi aşk falan yok ama.Rüyamda görünce falan bi hoş oluyorum Bazen aklımdan çıkmıyorum keşke numarası olsa mesaj atsam falan diyorum.
tatlışşş bence o çocukla aynı ortama girmen lazım,ee bu çok zor olmasa gerek,ortak arkadaşlarınız varmış..
aynı ortamdayken atıyorum çok önemli olmayan bi konu hakkında normal bir edayla konuşmaya başlayabilirsin..
mesela telefonum kilitlendi yaaa bi baksana falan diyebilrsin ilgisini çeksen zaten gerisi gelir..
ilk adım öyle gözünüzde büyüttüğğünüz gibi bişey değil..haa gidip adama evlenme teklif edeceksen ilk adımın ondan gelmesi daha
uygun olur:)ama gayet masumca bir arkadaşlık kurmak için bence basit bir geyik yeterli..hadiii ne duruyosun iki dakikalık iş yaa
arkadaşlarınıda araya sokabilrsin ama bence daha çok stres olurusn..en iyisi kendi işini kendin gör...
sana gerekli olan iki şey var, birincisi ortam ikincisi çene
hadi bakalım kolay gelsin:)
tatlışşş bence o çocukla aynı ortama girmen lazım,ee bu çok zor olmasa gerek,ortak arkadaşlarınız varmış..
aynı ortamdayken atıyorum çok önemli olmayan bi konu hakkında normal bir edayla konuşmaya başlayabilirsin..
mesela telefonum kilitlendi yaaa bi baksana falan diyebilrsin ilgisini çeksen zaten gerisi gelir..
ilk adım öyle gözünüzde büyüttüğğünüz gibi bişey değil..haa gidip adama evlenme teklif edeceksen ilk adımın ondan gelmesi daha
uygun olur:)ama gayet masumca bir arkadaşlık kurmak için bence basit bir geyik yeterli..hadiii ne duruyosun iki dakikalık iş yaa
arkadaşlarınıda araya sokabilrsin ama bence daha çok stres olurusn..en iyisi kendi işini kendin gör...
sana gerekli olan iki şey var, birincisi ortam ikincisi çene
hadi bakalım kolay gelsin:)
bence durduk yere facebooktan ekleyip bu kız da nerden çıktı olmasın
ortak arkadaşların varmış ne güzel birlikte bi görüşme, organizasyon olsun
önce biraz aynı ortamda bulun
iki laf edin belki soğuyacaksın belki gözünden düşecek baktın muhabbeti güzel facebooktan da eklersin
çocuk da bilir bugün bu kızla tanıştım ben diye
bende aynı dertten muzdaripim canım, sen tanış bakalım. ben daha uzun bir süre bekliceğim gibi gözüküyor. inşallah sonu dilediğin gibi olur. :)
tatlım öncelikle sevgilisi var mı yok mu? bundan kesinlikle emin ol, sonrasında yeşil ışığını yak. gidipte aşığım, seviyorum ruh hallerine bürünme.. eğer ki duyguların karşılıksız olursa ki inşallah öyle olmaz. bu defa pişmanlık duyarsın keşke söylemeseydim diye. onun için dile getirme sadece belli etmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?