Sizce Patavatsız mı Davrandım?

Tehlikedesin peşin peşin söyliyim. Annenin kızı gözünün önünde eridiği zaman aklı başına gelir. Bu yazdığımı da okut ona. Benimkine göre de cinsliğimden yemiyordum. Kimse dikkate almadı neden yemediğimi. Sonradan günlerce ağzıma lokma atmayınca korkmaya başladı. Keşke biri aklımı başıma getirseydide tedaviye erkenden başlasaydım.

bu konuda sorunlu gibi görünmediniz bana ev sahibi hanımı biraz abartmış gördüm benim başımada sürekli gelir birine giderim yemek için zorlarlar hadi hatılarını kırmamak için biraz yemeye çalışayım derim önüme et yemeği koymaya çalışırlar çoğu tanıdık benim et yemediğimi bilir ama zorla yedirmeye çalışırlar bide sorarlar hiçmi et yemiyosun? evet hiç et yemiyorum derim köfte bile yemezmisin diye tekrar sorarlar sanki o otla yapılıyo insanlar garip tepkiler verebiliyo bazen

Ailen veya yakın çevrende sürekli eleştirilir tenkit alır mısın?
Sürekli eleştirilen gençlerde özgüven sorunu oluyor.Her hareketini takma.Ne zaman hoşgldin demek,nerde ne demek.İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran.Misafirlikte bile olsan,insnaın sevmediği istemediği yemek olabilir.Nazikçe reddedersin.Asıl ısrarcı olmak saygısızlıktır.Rahat ol kasma.Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.Herkesin kendine göre tarzı ve tavrı var.Kimse dört dörtlük değil.

Ya benim buna benzer sorunlarım var.Özellikle işlerim yoluna girmeyip de kendimi depresif hissettiğimde( depresyonla özgüven içiçedir herzaman),patavatsızlık değil de politik konuşamamak..Ortalığı lafla idare edememek,kendimi ifade etmekte zorlanmak.....Özlelikle işyerinde çok kasıyorum kendimi..Bana bir haller oluyor işyerinde..Şöyleki işyerlerinde ben dominant insanlarla çok karşılaştım.Ondan bir korku oluştu bende.Zor bir mesleğim var,meslektaşlarım birer kurt:) Konuşmak çok önemli bizim meslekte çalışanlar arasında...Nekadar çok konuşuyor haha hihi yapıyorsan okadar tutuluyorsun.Okadar tırsıyorlar senden..Bir de depresyon yaşıyorum bazı sorunlar yüzünden 6 yıldır..İçe kapanma oluyor.Etrafla çok diyaloğa giresim gelmiyor..Özellikle tipinde dominantlık sezdiysem hiç konuşasım gelmiyor..Böyle olunca da aman ne efendi kız, kendi halinde demiyorlar ,daha çok uğraşıyorlar..Kolay lokma görüyorlar..Depresyon geçseydi bukadar olmazdı..Az konuşmak bizim meslekte hiç iyi değil..Küçük emrah edebiyatı gibi oldu ama:)

kendinize guveniniz azicik kirilmi,sanirim zamaninda cok elestiriye maruz kalmissiniz, o yuzden de en normal davranisinizi bile kirk kez dusunuyosunuz dogal olarak.. bir de insanlara deger verdiginizden, bu kadar ince dusunuyosunuz, hani kirildi mi filan diye ve kendinizi yiyip duruyosunuz.. ayni ben :) herkes bu kadar ayrintilarda bogulmuyo emin olun ve karsidaki kotu gorecekse mukemmel de olsaniz goruyo.. icinizden geldigi gbi davranin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…