- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Prometteur
-
annenızın işerini neden bukadar sorguluyorsunuz anlamadım canı nezaman ısterse gıder, benımde bı konum var suan bdv de annemle ılgılı cok kırgınım anneme ama sızın yazdıklarınızda cok ağır geldı . ayrı eve cıkın o halde yasamayın aılenızle yada mınımum sevıyede muahttab olun sıze ne kı arabanın ne gun olduğundan nıye acık aramaya calısıyorsunuz
Sen madem biliyorsun halanı aramayacaktın o zaman, bırak herkes kendi işini halletsin.
Annen için birşey diyemicem, o evde olduğun müddetçe pek yapabileceğin birşey yok.
Yaşın kaç bilmiyorum ama kendi hayatını kurmaya bak rahatsız oluyorsan.
tamam ıste demek ıstedığım bu bı sebep olmak zorunda değil kaç yasında kadın pasa gonlu perşembe ıstemıs sızın bukadar sorgulamanızdan dolayı araba yok deyıp kestırıp attı belkıde bılemezsınız kı. Ben hala ya kadar aramanızı doğru bulmadım kı zaten kadında olayın ıcınde kalmak ıstemeyıp kut dıye kapatmısMaalesef öyle olmuyor işte bir şey bulup sürekli odamın kapısında. Henüz işim yok bir gelirim yok..
Hastayım psikolojik anlamda onu görünce daha kötü oluyorum.
Gerçekten bir sebep olsa tamam der geçerim ama uydurup uydurup duruyor.
niye bu kadar sorguladınız ne zaman gideceğini ?
canı perşembe gitmek istiyor belki birde bahanesini yüzüne vurmak için işin peşine düşmüşsünüz ..
başka bir durum mu var şüphelendiğiniz ?
tamam ıste demek ıstedığım bu bı sebep olmak zorunda değil kaç yasında kadın pasa gonlu perşembe ıstemıs sızın bukadar sorgulamanızdan dolayı araba yok deyıp kestırıp attı belkıde bılemezsınız kı. Ben hala ya kadar aramanızı doğru bulmadım kı zaten kadında olayın ıcınde kalmak ıstemeyıp kut dıye kapatmıs
Görmeye tahammül edemediğim için o da biliyor biraz beni rahat bırakması lazım.
Böyle daha zor olacak her şey
Sadece iş ciddiye binsin istedim.
Ama suratıma kapatacak kadar da değil yani ki halam da kızıyla nasıl kavgalar etmiş
Benim babam öyle mi yaptı yiğenine?
Çok ayıp bilip bilmeden birilerini suçlamak alındım belki suçluyum bilemiyorum
nasıl yani ?
kadını görmeye tahammülünüz yok diye evden gitsin mi istiyorsunuz.. orası onun evi gidebiliyorsanız siz gidin ..
kaldı ki gitse bile geri gelecek bence soruna daha kesin bir çözüm bulmanız lazım..
Herkes aynı olacak diye bir kaide yok.
Baban yeğenine farklı davranmıştır bu onun insanlığıdır.
Sen bu durumlarla karşılaşmak istemiyorsan, etliye sütlüye karışmamalısın.
ben senıde anlıyorum sımdı burda anneler melektır dıyecekler sana hayır yok oyle bısey anneler insandır bu kadar doğa ustu varlık gıbı yansıtıp yanlışların görmezden gelınmesınede karsıyım ben. ama senun durumunda kadını evden yollamak ıstıyorsun yollayamadığın ıcınde hırcınlasmıssın. orası onun evı ıstesende ıstemesende keşke aılelerımızı seçme sansımız olsaydı ama yok oyuzden soyleyebılceğım tek sey var ya bu deveyı gutceksın ya bu dıyardan gıtceksın.Öyle de olabilir bilmiyorum. Herkes bana yüklendiği için içselleştirdim o zaman durumu haklısınız. Gerçi alıştım hayatım boyunca hep onun yüzünden bütün olayları en ince ayrıntısına kadar didikledim sonra yüzeysel bakınca o haklı çıkıyor sürekli size de o yüzden sordum
En azından bir müddet gitse benimde tetkiklerim sonuçlanacak bir hafta içine bir şey çıkarsa etkilenirim onun evde olmasından.
Konu sahibi annesinin yalancılığındna hırsızlığından bahsediyor, birşey yaparken yalan söyler diyor üyeler anneni nedne sorguladın diyor
Benim annem de bana yalan söylese sorgularım. Demek ki anne diye sorgulamadan okeylemek gerek.
Hırsızlık derken bu arada? Anneniz hırsızlık mı yapıyor? Başka ne gibi huyları var? Babanız buna müsade mi ediyor?
Konu sahibi annesinin yalancılığındna hırsızlığından bahsediyor, birşey yaparken yalan söyler diyor üyeler anneni neden sorguladın diyor
Benim annem de bana yalan söylese sorgularım. Demek ki anne diye sorgulamadan okeylemek gerek. Kadın mimlenmiş işte habire yalan söylüyormuş, insan işgillenebilir doğal olarak.
Hırsızlık derken bu arada? Anneniz hırsızlık mı yapıyor? Başka ne gibi huyları var? Babanız buna müsade mi ediyor?
ben senıde anlıyorum sımdı burda anneler melektır dıyecekler sana hayır yok oyle bısey anneler insandır bu kadar doğa ustu varlık gıbı yansıtım yanlışların görmezden gelınmesınede karsıyım ben. ama senun durumunda kadını evden yollamak ıstıyorsun yollayamadığın ıcınde hırcınlasmıssın. orası onun evı ıstesende ıstemesende keşke aılelerımızı seçme sansımız olsaydı ama yok oyuzden soyleyebılceğım tek sey var ya bu deveyı gutceksın ya bu dıyardan gıtceksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?