Sizce problem bende mi?

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Annemle aramızda problemler var önceki konularda rast gelmişsinizdir belki. Köklü ve artık düzelmeyecek tarzda. Annem acayip yalancı biridir. Zaten hırsızlık yalancılık gibi konular yüzünden sevmiyorum onu. Bir kaç gün önce halasına gitti 2 gün kadar kaldı. Evde çok rahat ve huzurluydum. Köye gidecekler haftaya, sürekli erteleme peşinde. Perşembeye kadar erteledi. Ne var bu kadar diyorum yıkanacak şeylerim var diyo. Yıkarsın biter salıya kadar dedim. Yine yalan söyleyip perşembeye araba varmış öyle her zaman araba kalmıyor dedi.

Aradım seyehat şirketini tabii ki tahmin ettiğim gibi en erken pzt. ve her gün arabamız var dedi. Yüzüne vurdum "iyi iyi ne güzel işte" diyo. Halamla beraber gidecekti. Aradım "hala perşembe büyük ihtimalle gidebilirler haberin olsun diye"
-annen beni arar. dedi yüzüme kapattı. Ya tokata ya da giresuna gidicem demişti benim yanımda bende bilgisi olsun istedim. Aile içi annemle olan kavgalarımızı farkettiğinden beri bana karşı soğuk. Gerçekten çok üzüldüm çünkü halamı seviyordum bu hareketine kadar.

Bize gelince sürekli "bak böyle problemler yaşıyosunuz, baban etkileniyo ona bir şey olursa napıcaksınız" falan diyor. Bir kez kızım sen nasılsın vs demedi annemin tavırlarını bildiği halde. Annen boyun eğmek zorundasın zihniyetinde.. Kardeşi olmasına rağmen teyzem bile hak veriyor bana. Bütün aileyle karşı karşıya geldim kendimi savunucam diye bazen bitkin duruma düşüyorum.

Kusura bakmayın uzun oldu ama kafam karışık beni etkiliyor böyle durumlar çabuk alınıyorum ne yapmam lazım şimdi arayıp niye yüzüme kapattın desem ayrı dert demesem ayrı dert...

Son düzenleme:
annenızın işerini neden bukadar sorguluyorsunuz anlamadım canı nezaman ısterse gıder, benımde bı konum var suan bdv de annemle ılgılı cok kırgınım anneme ama sızın yazdıklarınızda cok ağır geldı . ayrı eve cıkın o halde yasamayın aılenızle yada mınımum sevıyede muahttab olun sıze ne kı arabanın ne gun olduğundan nıye acık aramaya calısıyorsunuz

Sen madem biliyorsun halanı aramayacaktın o zaman, bırak herkes kendi işini halletsin.
Annen için birşey diyemicem, o evde olduğun müddetçe pek yapabileceğin birşey yok.
Yaşın kaç bilmiyorum ama kendi hayatını kurmaya bak rahatsız oluyorsan.

Maalesef öyle olmuyor işte bir şey bulup sürekli odamın kapısında. Henüz işim yok bir gelirim yok..
Hastayım psikolojik anlamda onu görünce daha kötü oluyorum.
Gerçekten bir sebep olsa tamam der geçerim ama uydurup uydurup duruyor.

Sadece iş ciddiye binsin istedim.
Ama suratıma kapatacak kadar da değil yani ki halam da kızıyla nasıl kavgalar etmiş
Benim babam öyle mi yaptı yiğenine?
Çok ayıp bilip bilmeden birilerini suçlamak alındım belki suçluyum bilemiyorum

niye bu kadar sorguladınız ne zaman gideceğini ?
canı perşembe gitmek istiyor belki birde bahanesini yüzüne vurmak için işin peşine düşmüşsünüz ..
başka bir durum mu var şüphelendiğiniz ?

Hüngür hüngür ağlayacak ya da içimi dökecek bir şey aramışta olabilirim şuan yazdıklarınızı bile net algılayamıyorum kafam o kadar gidik şu an

tamam ıste demek ıstedığım bu bı sebep olmak zorunda değil kaç yasında kadın pasa gonlu perşembe ıstemıs sızın bukadar sorgulamanızdan dolayı araba yok deyıp kestırıp attı belkıde bılemezsınız kı. Ben hala ya kadar aramanızı doğru bulmadım kı zaten kadında olayın ıcınde kalmak ıstemeyıp kut dıye kapatmıs

niye bu kadar sorguladınız ne zaman gideceğini ?
canı perşembe gitmek istiyor belki birde bahanesini yüzüne vurmak için işin peşine düşmüşsünüz ..
başka bir durum mu var şüphelendiğiniz ?

Görmeye tahammül edemediğim için o da biliyor biraz beni rahat bırakması lazım.
Böyle daha zor olacak her şey

Öyle de olabilir bilmiyorum. Herkes bana yüklendiği için içselleştirdim o zaman durumu haklısınız. Gerçi alıştım hayatım boyunca hep onun yüzünden bütün olayları en ince ayrıntısına kadar didikledim sonra yüzeysel bakınca o haklı çıkıyor sürekli size de o yüzden sordum

Görmeye tahammül edemediğim için o da biliyor biraz beni rahat bırakması lazım.
Böyle daha zor olacak her şey

nasıl yani ?
kadını görmeye tahammülünüz yok diye evden gitsin mi istiyorsunuz.. orası onun evi gidebiliyorsanız siz gidin ..
kaldı ki gitse bile geri gelecek bence soruna daha kesin bir çözüm bulmanız lazım..

Herkes aynı olacak diye bir kaide yok.
Baban yeğenine farklı davranmıştır bu onun insanlığıdır.
Sen bu durumlarla karşılaşmak istemiyorsan, etliye sütlüye karışmamalısın.

En azından bir müddet gitse benimde tetkiklerim sonuçlanacak bir hafta içine bir şey çıkarsa etkilenirim onun evde olmasından.

Herkes aynı olacak diye bir kaide yok.
Baban yeğenine farklı davranmıştır bu onun insanlığıdır.
Sen bu durumlarla karşılaşmak istemiyorsan, etliye sütlüye karışmamalısın.

Ya da ilerde muhatap olup olmayacağıma karar veririm belki de böylesi iyi oldu.

Konu sahibi annesinin yalancılığındna hırsızlığından bahsediyor, birşey yaparken yalan söyler diyor üyeler anneni neden sorguladın diyor

Benim annem de bana yalan söylese sorgularım. Demek ki anne diye sorgulamadan okeylemek gerek. Kadın mimlenmiş işte habire yalan söylüyormuş, insan işgillenebilir doğal olarak.

Hırsızlık derken bu arada? Anneniz hırsızlık mı yapıyor? Başka ne gibi huyları var? Babanız buna müsade mi ediyor?

ben senıde anlıyorum sımdı burda anneler melektır dıyecekler sana hayır yok oyle bısey anneler insandır bu kadar doğa ustu varlık gıbı yansıtıp yanlışların görmezden gelınmesınede karsıyım ben. ama senun durumunda kadını evden yollamak ıstıyorsun yollayamadığın ıcınde hırcınlasmıssın. orası onun evı ıstesende ıstemesende keşke aılelerımızı seçme sansımız olsaydı ama yok oyuzden soyleyebılceğım tek sey var ya bu deveyı gutceksın ya bu dıyardan gıtceksın.

En azından bir müddet gitse benimde tetkiklerim sonuçlanacak bir hafta içine bir şey çıkarsa etkilenirim onun evde olmasından.

neden size destek olmaz mı ?
geçmiş olsun bu arada..
nasıl bu kadar nefret eder hale geldiniz annenizden ?
sanırım evde sürekli çatışma yaşıyorsunuz kadınla ve bu çatışmalar diğer insanlara kadar yansımış..

Cebimden para alıp ben almadım demesi, bütün olabilir teorileri çürütünce paramı geri vermesi ama benim kendi paramdı o kendi paramdan verdim senin parandan haberim yok demesi gibi. Su içer gibi yalan söyler..

ama yalan dediği şey yalan değil ki..
evde sürekli çatışma var ve kadın evden gitmesini istediğinin farkında geçiştirmek için sallamış.. perşembe diye..
kadın bahane uydurmuş gitmemek için..

ha varsa elle tutulur bir yalanı konu sahibesi anlatsın bizde ona göre yorum yapalım..

Bütün gün odama tıkılıyorum tuvalete gitsem kapıdan açıp bakacak durumda. Kapımı kapatıp içerde oturuyorum onu almıyorum diye madde kullandığımı falan iddia etmişti. Öyle değişik bir kadın. Evde rahat huzur bulmak istiyorum sonuçta dışarı git demedim ki memleketi babasının yanı...

Gidebilsem 1 sn durmam yemin ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…