Sizce problem bende mi?

Kendi çıkarı için her şekilde yalan söyler. Cahil tam anlamıyla. Teori üretir ona inanır bilgi sahibi olmadan.

Stres yüzünden olmuş çoğu streste onun yüzünden..
Hangi kısmında bana destek olacak? Kendi yaptığı şeyin...

Valla yalancılık ve hırsızlık ile başlayınca konuya ben o kısıma takılmadım. Kötü huyları varsa kadının, işgillediğini birşey varsa bir de kadın herşeye yalan söylüyorsa araştırmıştır. Annem bana da yalan söylese ben de herşeyini araştırırdım, suratına da çarpardım.

Ama hırsızlık diyor, gittiği yerlerde birşey çalıyor mu? Kadını tedavi ettirmek yerine oraya buraya gitsin diye çabalamanız asıl ilginç olan. Ya milletten birşey çalarsa?

Stres yüzünden olmuş çoğu streste onun yüzünden..
Hangi kısmında bana destek olacak? Kendi yaptığı şeyin...

o zaman takmamayı öğrenmek için destek almalısınız..
çözümü annenizle beraber bulamıyorsanız kendiniz için kendi çözümünüzü aramanız lazım..

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama eliniz ekmek tutana kadar kendi dünyanızda annenizi yok saymayı öğrenmek zorundasınız..

O kadar cesaret edemez kesinlikle. Evdeki parayı cebe indiriyor sadece kendisininmiş gibi. Ortada kalırsa kimin deme huyu yok.

Utanmıyor ki istersem sabaha kadar suratına çarpayım

Gidiyorda devlet hastanesine kendisi rahatsız değil düdüğünü ötürrüyor babamı da almış avucuna ohh

Gitti göstermelik olarak en düşük ilacı vermiş yollamış..

Bende öyle düşünüyorum şuan tek sıkıntım stres yüzünden ders çalışmaya başlayamamam bir sene uzattım okulu üni sınavlarına tekrar hazırlanıcam

Sizin o evden gitme zamanınız gelmiş artık. Allah size ya hayırlı bir iş ya hayırlı bir eş nasip etsin.

Konunu ilk okuduğumda anneni bayağı bayağı hırsızlık yapan, ciddi yalan söyleyen bir kadın sanmıştım ama şu an acaba biraz abartıyor musun demeye başladım.

Yalan dediklerin aslında hepimizin arada yaptığı insanları başımızdan savmak için yaptığımız şeyler. Hırsızlık dediğin de senden para alması evet buda çalmak ama hırsızlık aşırı ağır bir itham olmuş. Hırsız dediğin herkesten herşeyi çalan kişi, bunu meslek edinen kişidir. Ama aile bireylerinden birşey almak ve sonra bunu söylemek, geri ödemek, yerine koymak hırsızlık grubuna girmez. Yanlış birşey ama girmez işte.

Sen ergenlik döneminde misin? Ergenlik döneminde insanlar ebeveynlerinden durduk yere nefret edebilir. Bunu çoğumuz yaşıyoruz, kimimiz onlara kızıp isyan ederken kimimiz bayağı nefret etmişizdir. Şu an yaşadığın bu gibime geldi.

Görmeye tahammül edemediğim için o da biliyor biraz beni rahat bırakması lazım.
Böyle daha zor olacak her şey
Ama asıl sen onu rahat bırakmıyorsun.sanki annesi gibi kadının herşeyini sorgulıyorsun yetmezmiş gibi sana söylediklerinin doğruluğunu sorgulıyorsun. Bence biraz sen de onu rahat bırak.Evliliklerde de böyledir bazen kocamı za tahammül edemiyoruz ama çocuğumuz için geçim yolları tatlı diller arıyoruz uyguluyoruz hem de eladamı için ki bu annen.bırak onu sevmeye çalış .yaşamınızı bilmiyorum bir sorun var anlattığın kadarıyla ama biraz da görmezden gelmeyi sevmeyi dene

Son düzenleme:

Zannetmiyorum. 20 yaşındayım bir kaç ay kaldı. Hayatımı çaldı bu da gerekli bir sebep bence.
Ama ağır depresyonda olduğumu düşünüyorum. Yazdıklarınızı bile zor okuyorum şuan kafam çok dağınık.

Bu konuda fevri davranmışım anladığım kadarıyla
Yorum için teşekkür ederim

Yüzeysel olarak haklısınız şimdi her şeyi tek tek yazarsam ne siz okursunuz.. sıkılırsınız ne de ben tekrar aynısını yaşar gibi hatırlayıp yazabilirim şuan.

Bu konuda ben suçluyum sanırım haklısınız. Yıllar boyu olan şeyler yüklendikçe en ufağı bile size dağlar gibi görünüyor.
Sağolun okuyup zaman ayırdığınız için

Ya canım yalan söylemesinin sana zararı var mı? Sana yalan söyler ama sen karakterini bilirsin inanmazsın. Yalan söyleyenin zararı en çok kendine. Sana başka ne yapıyor ki bu kadar depresyona girdin? Yani hayatını karartma sebebi başka şeyler olmalı, seni umursamıyor mu, annelik yapmıyor mu, dövüyor mu, küfür mü ediyor? Ne yapıyor başka?

Hepsinden biraz vardı. Özet geçeyim o kadar içselleşti ki durum anlattım herkese.. artık hayat hikayem değil bayat hikayem oldu. Bana da acıları kaldı.

Hiç anne kız durumumuz olmadı ağır şiddet hakaret gördüm. 14 15 yaşlarında yumruğu masaya vurup tavrımı gösterdim yaklaşık 5 senedir dimdik duruyorum yapılanlara karşı. Ama biriktiği için patlıyorum her seferinde.

Nüfusta anne değişikliği konunuzu okumuştum daha önce.
Belki annenizin bir problemi var hiç konuştunuz mu?
Çünkü bu konu da da çok büyütülecek bir mevzu da göremedim ben.

Nüfusta anne değişikliği konunuzu okumuştum daha önce.
Belki annenizin bir problemi var hiç konuştunuz mu?
Çünkü bu konu da da çok büyütülecek bir mevzu da göremedim ben.

Çok konuşuldu çok çözülmeye çalışıldı. Maalesef yapılacak bir şey yok ona karşı içimdeki sevgi bitti.
Bende alınmama anlam veremedim abarttığımı düşündüm o yüzden fikir almak istedim

Anladım. Daha önce çözmeye çalışıp çözemediyseniz sorunlarınızı takmamaya çalışacaksın çünkü başka yapacak hiçbir şey yok evden ayrılana kadar Allah yardımcın olsun.

Ben sizi hatalı buldum kadının kendi evi sizi ilgilendirmez nezaman nereye gideceği... 20 yaşindasınız ama 15 gibi davranıyorsunuz Allah ailenize yardım etsin

Ben sizi hatalı buldum kadının kendi evi sizi ilgilendirmez nezaman nereye gideceği... 20 yaşindasınız ama 15 gibi davranıyorsunuz Allah ailenize yardım etsin

Sadece bu olay üzerinden baktığınız için görüşünüze saygı duyarım. Amin cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…