kızlar ben çok takıntılıyım bunu bilmeme rağmen engel olamıyorum. evden çıkarken tüm prizleri kontrol etmeme rağmen ocağın altına bakmama rağmen emin olamayıp geri dönüyorum en zoru kapıyı kilitlemek anahtarı çevirdikten sonra kapıyı defalarca itekliyorum acaba kapı açılacak mı diye
çelik kapı olmasına rağmen kapının arasında birazcık boşluk oldu bu huyum yüzünden
az önce annem çayın altını kapat dedi ama kapattım mı emin olmak içn 3 4 kez gittim mutfağa:18: otobüslerde cam kenarına oturamam sınıfta en öne yada en arkaya asla oturamam hep ortalarda oturmam gerekir
neden mi bilmiyorum:44: asansöre binemem kolay kolay bindiğimde kalp atışlarım artar
lunaparkta sadece çarpışan arabalara binebilirim ve millet ısrardan bıkar
sınavlarda cevaplarımı kontrol edemem ortam sessiz içime sıkıntı basar nefesim daralır ve sınavlardan ilk ben çıkarım hep... hocanın verdiği çeviriyi eksik yapmadığım halde asla cesaret edip çeviremem ben yaptım ya kesin bi yeri yanlıştır diye ama daha sonra doğru yaptığımı anlarım başkası yapınca
bu küçük şeyler birleşip hayatımı takıntılardan ibaret hale getiriyor... sevgilim çok üzülüyor bu duruma çünkü her konuda böyleyim:2: ama elimde değil yardım almam gerekir mi

sınavlarda cevaplarımı kontrol edemem ortam sessiz içime sıkıntı basar nefesim daralır ve sınavlardan ilk ben çıkarım hep... hocanın verdiği çeviriyi eksik yapmadığım halde asla cesaret edip çeviremem ben yaptım ya kesin bi yeri yanlıştır diye ama daha sonra doğru yaptığımı anlarım başkası yapınca
bu küçük şeyler birleşip hayatımı takıntılardan ibaret hale getiriyor... sevgilim çok üzülüyor bu duruma çünkü her konuda böyleyim:2: ama elimde değil yardım almam gerekir mi
Son düzenleme: